Winrock

cnc precision machining stainless steel fasteners threaded

imah » produk » Nikel Galunggung Fastener » cnc precision machining stainless steel fasteners threaded

cnc precision machining stainless steel fasteners threaded

Produk némbongkeun:

1.we geus specialied di bagian machining 5 taun

2.the produk anu sarua, hargana langkung mirah, harga sarua kualitas hadé, kualitas luhur anu sarua, layanan hadé, sakumaha Tujuan bisnis urang

kualitas 3.high jeung efisiensi, anu manajemén iman alus, customer heula, pamutahiran sustainable

4.the speed panggancangna di respon, dangong respon paling pas, rencana layanan paling sampurna

Kauntungannana parusahaan:

1) Best Service OEM sarta layanan assembly.

2) prosés manufaktur Kacida terampil, sistem kadali kualitas ketat.

3) Taliwang on waktos, urang tiasa nawiskeun jasa pengiriman barang pangalusna kalayan angkutan barang cheapest.

4) Simkuring ngadamel molds sarta parabot di pabrik urang sorangan, urang pisan merenah pikeun ngaropéa aranjeunna pikeun ngaronjatkeun aranjeunna salaku sasuai ka nu Anjeun atawa parobahan hareup.

5) Software pikeun gambar spésifikasi: Otomatis CAD, Works padet, IGS, STP, DWG, PDF jeung sajabana

6) Sabada meunang gambar anjeun sarta jéntré syarat, urang tiasa cutatan pangalusna dina dua poé.

Sagala sual sejenna, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami, kami bakal ngawalon geura-giru. Ngabagéakeun panalungtikan Anjeun.

spésifikasi:

item Ngaranprecision bagian logam cnc machining
bahanBeusi, aluminium, baja, tambaga, waja karbon, parunggu, alloy solder, HSS, steels alat, atawa salaku sarat konsumén '.
dimensiNumutkeun gambar customer urang
perlakuan permukaanperlakuan panas, polishing, brushing, Sanding, PVD / CVD palapis, galvanized, electroplating, nyemprot, lukisan, oksidasi, dicandak blasting jeung saterusna
pak-pakanPP kantong + karton, bisi kayu, atawa sakumaha per syarat customer urang
carana ngokolakeun

equipments

CNC puseur machining, grinding mesin, mesin panggilingan, mesin pangeboran, mesin panggilingan horizontal, mesin chamfering, CNC mesin motong jsb
ngukur

pakakas

colokan gague precision, blok gauge, digital luar mikrométer, luar mikrométer, caliper digital, jero mikrométer, indikator dial jero, dipencét vernier caliper, dipencét indikator, jero vernier caliper jeung saterusna
kuantitas urutan minimumnegotiable
katalitian0.01-0.005MM
pamayaranT / T,% deposit 50 sateuacanna, 50% T / T saméméh kiriman; L / C dina tetempoan oge tiasa ditarima.
wengkuan bisnisCNC machining puseur, pangeboran, péngkolan, grinding, ngetok, desain kapang jeung ngolah, casting, sepré kerja méntal jsb
aplikasimesin automation, alat médis, mesin industri, mobil, Perkakas listrik, sarta industri lianna
palabuhanShanghai
pangirimanworkdays 30 sanggeus deposit
equipments utamaWétan nangtung puseur machinine cnc
Mnt urutan na urutan sampelna bisa ditarima
jasa Machining sakumaha per requests anjeun sarta gambar spésifikasi, kuantitas boh leutik atawa badag téh bisa ditarima pikeun urang.

Kami tulus expecting cooperate sareng anjeun.

FAQ

Q: Dupi anjeun dagang parusahaan atawa produsén?

A: Urang téh duanana parusahaan dagang na produsén ..
Q: Naha anjeun nyadiakeun sampel? éta bébas atawa tambahan?

A: Sumuhun, urang bisa nawiskeun sampel pikeun muatan bébas tapi ulah mayar biaya angkutan barang. Tapi produk ngaropéa bakal ditagih di ongkos.
Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?

A: Kalawan rarancang urang, fabrikasi jeung manufaktur kaahlian jeung pangalaman, urang epektip bisa ngaleuwihan ekspektasi anjeun sarta minuhan pigura waktu diperlukeun. Sarta kami ngajamin yén kualitas sarta layanan pernah compromised.
Q: Naon istilah Anjeun pembayaran?

A: Salian T / TL / C dina pembayaran tetempoan, urang ogé nampa Trade jaminan nu layanan bébas ku Alibaba.com dirancang nyieun trust dina perdagangan. Urang nyadiakeun susunan protections méré Anjeun jaminan yén suppliers bakal ngahargaan istilah konci kontrak Anjeun.

Kalawan Trade jaminan, anjeun sugema:
Dina waktos panyalindungan kiriman
Mun supplier nu gagal keur ngilikan dumasar titimangsa nu set dina kontrak, anjeun nuju cipta. Alibaba.com baris nyadiakeun Anjeun sareng ngabalikeun duit a.
perlindungan kualitas produk
Pilih boh pre-kiriman atawa sinyalna pos-pangiriman - Alibaba.com bakal ngabalikeun duit maneh lamun kualitas produk atawa kuantitas teu minuhan istilah disetél dina kontrak Anjeun.
perlindungan mayar keur jumlah katutupan Anjeun
Mun supplier nu ngarecah tuts na-waktos kiriman atawa kualitas produk watesan kontrak anjeun, Alibaba.com bakal ngabalikeun duit jumlah katutupan pembayaran Anjeun.

Urang nawarkeun rupa-rupa pilihan mayar keur genah Anjeun.

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!