Winrock

cnc titanium mesin bagian baud na nut

imah » produk » Non-Standar Fastener » cnc titanium mesin bagian baud na nut

No.41-CNC titanium mesin bagian baud na nut

spésifikasi


1.item: CNC titanium mesin bagian baud na nut
kelas 2.Ti: warna Self
3.color: héjo, bulr hideung
4.technique: cnc péngkolan, rolling

kami utama ngahasilkeun titanium baku fasteners, kawas titanium baud, titanium nut, titanium washer jsb, jeung titanium producets non-standar oge avaliable.

urang tiasa laser logo anjeun dina produk bébas!

Panjelasan Produk


1.size: screw: M4-M30

Nut: M4-M24

Washer: M4-M24

OR sakumaha diperlukeun

2.standard: DIN912,DIN931,DIN933,DIN985,DIN7991,DIN6923,DIN6921,DIN125A,ETC..

3.technique: CNC processing, mechanically digosok, panggilingan, thread rolling, ngajalin, jsb ...

4.color: héjo, ngewe, hideung, beureum, emas atawa sakumaha diperlukeun Anjeun.

jenis produk


Sirah Tipe: Babak, Pan, Hex, Datar, Button, Truss, kawung, beungkeutan, Chese, Fillister, jsb

tipe Girang: Slotted, Hex, Allen, Torx, Spline Girang, jsb

item Ngaran titanium screw, titanium baud, titanium nut, titanium tube
material titanium, titanium alloy
kelasGR2 na GR5 (Popular Kelas)

GR7, GR9, GR11

standar DIN, GB, ISO, JIS
warna ngewe, beureum konéng, héjo, emas
spésifikasi screw: M4-M30

Nut: M4-M24

Washer: M4-M24

Treatment permukaanPolishing, panggilingan, Anodizing
Fiturbeurat lampu, résistansi Alus, anti korosi,

alus teuing mékanis kakuatan jsb

aplikasi asesoris parabot: kapal terbang, kapal, sapedah, motor, otomatis,

médis, kimia, korsi roda, olahraga, jangkar, pakarang, jeung sajabana

MOQ 100pcs

Test na Quality

1.ISO 9001: 2008

Sipat 2.Mechanical nguji.

3.inspection mastikeun bahan papanggih test destructive sarta non-destructive nurutkeun industri jeung spésifikasi customer

pamayaran TT / LC / paypal
waktos pangiriman poé 10-15

Inpo mékanis ngeunaan bolts alloy titanium kami

kakuatan Tensile: panas diolah pikeun 950Mpa ~ 1000Mpa

kakuatan ngahasilkeun: 870Mpa ~ 925Mpa (126,000psi ~ 134,000psi)

Teu karasa: 30 HRC-40HRC

kakuatan geser: 500Mpa ~ 550Mpa

Elongation: 14% ~ 18%

Gawe bareng temp: Nepi ka 500 ° C

Kelas: Class8.8, Class10.9, Kelas 12.9

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: QFC, HFPF
Jumlah modél: HPF-1100
Warna: ngewe, héjo, hideung
keyword: CNC titanium mesin bagian
kapadetan: 4.51g / cm3
Dimensi: m6 m8 m10
Kelas: GR2 GR5 GR7
Téhnik: CNC balik
Aplikasi: sapédah, industri, motor
Bubuk Atawa Henteu Teu bubuk
Ti Kandungan (%): 99%
CNC Machining atanapi Henteu: CNC Machining


G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!