Winrock

tiis / panas ngajalin sirah hex baud a4-80 din931

imah » produk » Minyak sarta Gas Fastener » tiis / panas ngajalin sirah hex baud a4-80 din931

No.90-Tiis panas ngajalin sirah hex baud a4-80 din931

Panjelasan Produk


Tiis / panas ngajalin hex sirah ketok baud a4-80 din933

1. Baku: DIN933, DIN931, ASME B18.2.1, ISO 4017, ISO 4014, IFI 149
2. Kelas: B8, B8M

3. tipe sirah: Hex sirah

4. Ukuran: M3-M72; 1 / 4 "-3"
5. Panjangna: 6mm-600mm; 3 / 8 "-24"

6. Bahan: steel Steel

7. Finish: Passivated
8. waktos pangiriman: Biasana dina 30-40 poé

9. Pakét: Cartons & pallets atanapi nurutkeun sarat customer urang

Fitur produk


Prosés produksi


Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: QFC, HPF
Jumlah modél: sirah hex baud a4-80 din933
Baku: Din, DIN933, DIN931, ASME B18.2.1, ISO 4017, ISO 4014, IFI 149
Kelas: B8, B8M
tipe sirah: Hex sirah
Size: M3-M72; 1/4"-3"
Length: 6mm-600mm; 3/8"-24"
Bahan: steel Steel
Finish: Passivated
waktos pangiriman: Biasana dina 30-40 poé
Pakét: Cartons & pallets atanapi nurutkeun sarat customer urang
sirah hex baud a4-80 din933: hex sirah baud a4-80 din933


,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!