Winrock

otomatis custom machined fasteners stainless steel ganda tungtung threaded rod

imah » produk » adat Fastener » otomatis custom machined fasteners stainless steel ganda tungtung threaded rod

otomatis custom machined fasteners stainless steel ganda tungtung threaded rod

Panjelasan Produk


Pangalaman euyeub:Simkuring geus kalibet dina fasteners ganda tungtung rod threaded pikeun 10 taun. parusahaan urang tadi reputasi alus jeung konsumén ti Amérika, Eropa, Amerika Utara, jeung Jepang, india jeung sajabana Urang ogé boga tim alus keur diobral jeung kontrol kualitas.
Alus jasa:Urang bakal ngabales ka anjeun dina waktu jam 24, kami nyadiakeun sampurna pre-diobral sarta sanggeus layanan diobral.
Harga low:Anjeun bakal manggihan eta low kami dibanderol, Drywall screw kaasup pengiriman barang anu bakal langkung mirah ti pesaing kami Jumlah ongkos on brand ngaran sarua, kualitas sarua bagian.
(1) Simkuring nganggo alat-alat CNC paling kacida maju dina pasaran pikeun ngolah. bahan.
(2) Simkuring nganggo alat-alat CNC paling kacida maju dina pasaran pikeun ngolah. bahan.
(3) Kami dilengkepan leuwih ti 60 sét. jeung alat, sapertos: CNC lathes, CNC panggilingan, grinders Jig, punching, pangeboran, nyah, grinders jig, ID / OD grinders ,, grinders beungeut, sarta sagala rupa grinders sejen, saws jeung alat pamariksaan.....
(4) Alus jasa diobral dina jangka waktu pikeun duanana sateuacan-diobral sarta sanggeus-diobral ku Surelek, Telephone na raray kana raray

angkutan produk:


(1) Kotamadya Sukabumi pikeun Teu beurat téh via DHL, TNT, UPS, atawa Fedex jsb, beurat beurat jeung ukuran badag anu Liwat Sea, OR nurutkeun syarat Anjeun.
(2) Urang nyadiakeun standar atawa non fasteners baku dina badag. tina ukuran jeung kuantitas pak, kami geus terus ngaronjatkeun salaku urang narékahan pikeun jadi salah sahiji suppliers fastener pangalusna.
(3) Kami pisan customer fokus, ku kituna layanan palanggan kami téh kadua pikeun ngaping, urang bakal. balik kaluar jalan urang tetep konsumén urang bahagia jeung ngabantu aranjeunna sapanjang jalan di acara saperti teu mirip masalah bisa lumangsung.
(4) Urang nawiskeun salaku loba informasi-gancang dina produk urang, lamun kitu anjeun gaduh patarosan anjeun hoyong diwaler dina salah sahiji produk urang punten ulah ragu ngahubungan kami.

FAQ


Q1: Naha milih HPF?
Nyadiakeun konsumén urang jeung jasa-kelas munggaran di supply torx kualitas screw t5 ngaminimalkeun biaya.
1.1. Visi: Urang keukeuh ngawangun hubungan suksés kalayan mitra kami sarta jadi pilihan kahiji maranéhanana salaku hiji fasteners ganda tungtung rod threaded Supplier.

1.2. Misi: layanan palanggan profésional, sarta inovasi dina téhnologi.

Salajengna deui, urang ulah ngan nawiskeun Anjeun torx screw t5 kalawan kualitas nu leuwih lumrah jeung harga ti ekspektasi anjeun, tapi ogé hoyong janten sobat anjeun sarta nyadiakeun Anjeun saran jualan pasar pikeun rujukan anjeun, mun anjeun boga gagasan hadé, mangga ngarasa bébas babagi kalawan kami.

Q2.How ieu kualitas ensured?
Sadaya prosés kami mastikeun taat ka ISO9001: prosedur 2008. Simkuring gaduh kontrol kualitas ketat ti ngahasilkeun kana delivery.Our parusahaan tadi rojongan téhnologi kuat, 80% tina kolega kami téh master atanapi gelar sarjana muda. Kami geus dibudidayakan grup manajer anu akrab jeung kualitas produk, alus di konsép modern manajemén.

Q3: Lamun teu bisa manggihan di ramatloka kami produk nu peryogi anjeun kumaha carana do?
Anjeun bisa ngirim gambar / poto jeung gambar ti produk nu peryogi ku email, urang bakal mariksa lamun urang boga aranjeunna. Urang ngamekarkeun model anyar unggal bulan, Atawa Anjeun bisa ngirim kami sampel ku DHL / TNT, teras urang tiasa ngembangkeun modél anyar hususna keur anjeun.

Q4: Dupi Anjeun mastikeun Tuturkeun The kasabaran dina The teken Jeung minuhan High Precision?
Sumuhun, urang tiasa, urang bisa nyadiakeun patempatan precision tinggi na di jieun na bagian salaku gambar Anjeun.

Q5: Kumaha carana abdi kedah mesen na sangkan mayar?
Ku T / T, keur sampel 100% kalawan urutan; pikeun ngahasilkeun, 30% mayar kanggo deposit ku T / T saméméh susunan produksi, kasaimbangan ka dibayar saméméh kiriman.

Q6: Naon Time Pangiriman anjeun?

bagian baku: 7-15days

bagian non-standar: 15-25days

Urang bakal nyieun pangiriman pas mungkin kalawan kualitas garansi.

Q7: Kumaha mun Adat-dijieun (OEM / ODM)
Upami Anjeun gaduh gambar produk anyar atawa sampel, mangga ngirim ka urang, sareng urang tiasa custom-dijieun hardware saperti diperlukeun Anjeun. Urang ogé bakal nyadiakeun advices profésional kami tina produk sangkan rarancang pikeun jadi leuwih sadar & ngamaksimalkeun kinerja nu.

Q8: modeu mana angkutan bakal jadi hadé?
Sacara umum, produksi nu beurat, urang nasehat sangkan pangiriman ku laut, ogé urang hormat pintonan Anjeun angkot séjén ogé.

Ngaran 1.Commodity:rod fasteners ganda tungtung threaded
2.Standard:ASTM A193 B7/B7M/B8/B8M,DIN975
3.Material:Karbon Steel, Galunggung baja, stainless steel
4.Grade:4.8/8.8/10.9/12.9/A2/A4
5.Surface finish:Hideung, Séng plated, panas dipped galvanized, jsb
6.Size:M6-M64;1/4"-4"
7.Supply Kamampuhan:500MT per bulan
8.Certificate:ISO9001: 2000; ISO14001: 2004
9.Packing:

Ku keretas palastik teras di Usuk kai atawa nurutkeun sarat klien urang

10.Delivery:20days per wadahna kanggo ukuran biasa.
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!