Winrock

custom cnc lathe fasteners non baku

imah » produk » Non-Standar Fastener » custom cnc lathe fasteners non baku

custom cnc lathe fasteners non baku

spésifikasi:


1, Hex Kepala Self ngetok screw / NonStandard Fastener / screw Husus

2, diaméterna: M4-M16

3, Panjang: 4-100mm

4, Bahan: SS304 316

Panjelasan Produk


baranggambaran
Ngaran ProdukBaja CNC Ngaktipkeun Bagian di Machining fabrikasi
Prosés gaweStamping, Deep Stamping, Bending, punching, Threading, patri, Ngetok, motong Bagian Aluminium mesin Dijieun di Dongguan, punching, pangeboran, Ngaktipkeun, panggilingan, grinding, Rolling, Tiis teken, Spinning, Forging, jsb
materialAluminium, tambaga, kuningan, stainless steel, waja, beusi, alloy, séng, baja karbon, karét sarta .etc palastik
ngabereskeunPolishing; Anodize; Vakum Plating; plating séng / nikel / Chrome / emas, lukisan, ect.
kasabaran+/- 0.001mm, ogé bisa ngaropéa.
ukuranUkuran béda, nurutkeun gambar customer urang.
Control QualityDilakukeun ku ISO / 9001: 2008
OEM & ODMkasadia
Rohs minuhankasadia
FOB PortShenzhen, Cina
watesan pamayaranTransfer Telegraphic, Western Union, PayPal
kapasitas produksi10,000 ~ 50,000pcs per bulan
Waktos pangiriman10-20 ngagawekeun poé sanggeus konfirmasi urutan
pamakéanotomatis, mesin, alat-alat, proyék, laut, konstruksi, pertambangan, éléktronik, jati, industri, agricuture, jsb.
alat-alat MachiningCNC Lathe, CNC Center, Miling, lathe, Big coét, hidrolik blanking, geser hidrolik, Sodick Kawat Cut, W / C Machining.
file FormatSolidworks, Pro / Insinyur, Otomatis CAD, padet Gawé 2001, CAD / Cam / CAE, PDF, ect.
pamariksaanQC na QA, 100% inspeksi saméméh angkot.
katalitianNgaktipkeun na panggilingan: +/- 0.005 mm
Kawat motong: +/- 0.002 mm
Grinding: +/- 0.003mm
pak-pakan Batin Packing: Bubbble Kantong; Outer Packing: karton / kayu Case; Numutkeun customers'requirement, Simpen produk ngahulag ti karuksakan.
nyariosSakabéh bagian henteu di stock, kustomisasi wungkul! Sakur RFQ, mangga ngarasa kalawan bébas pikeun ngirim gambar anjeun (CAD, STP, Catia atanapi ProE) pikeun petik.

kaunggulan:


1.We ngahususkeun dina widang ieu sababaraha taun, ku tim manajemen kuat sarta tim produk teknis.

2.We bisa nyadiakeun layanan profésional pikeun sagala jinis produk kayaning CNC balik, puseur CNC, lathe, panggilingan, fabrikasi lambar logam, stamping bagian, jsb

3. reply timely tur gancang Peta, Fast na timely pangiriman.

4. urutan Leutik téh ditarima.

5. Ukuran ngaropéa tur ODM / OEM aya.

6. kontrol kualitasna alus sarta harga kalapa.

7. jaminan kualitas luyu jeung ISO9001-2008

8. Kasabaran: 0.001mm-0.005mm

9. insinyur téhnologi dialam pagawe dilatih alus.

10.Strictly nurutkeun para nasabah 'gambar, pakét jeung pamundut kualitas.

11. Alus% inspeksi QC team.100 saméméh pangiriman

12.Inspecting & nguji parabot: Brown & Sharpe CMM, Ngukur mikroskop, Trimos / Tesa Komputer Jangkungna gauge.

alat-alat 13.Professional CNC: CNC Lathe, CNC Center, panggilingan, lathe, Big coét, hidrolik blanking, geser hidrolik, Sodick Kawat Cut, W / C Machining.

14. Deukeut Shenzhen jeung HK, transportasi merenah

15. Pakét anu cocog pikeun laut na angkot hawa, sarta nyegah produk tina karuksakan.

FAQ


1.Q: Dupi anjeun pabrik atawa dagang parusahaan?

A: Urang aya pabrik, yd boga 3,000 méter pasagi tutuwuhan manufaktur jeung basa RD

2.Q: Dimana ieu pabrik anjeun ayana? Kumaha carana abdi tiasa didatangan dinya?

A: pabrik kami aya di No.203, Sanxing Parabot, Songmushan Desa, Dalang Bandar, Dongguan Kota, Propinsi Guangdong, Cina, Sadaya klien kami, ti imah atawa di luar nagari, anu warmly ngabagéakeun nganjang kami!

3.Q: What is the bahan produk anjeun?

A: bahan ieu DC53, SKD11, SUS303.304.COPPER, beusi, STELL ALU6061 ECT ...

4.Q: Naon ngeunaan hardware pabrik anjeun?

A: pabrik kami owns a set pinuh pakakas Machining, kaasup badag pusat CNC machning, mesin pangeboran radial, mesin panggilingan, jsb

5.Q: Kumaha carana sangkan pabrik anjeun ngalakukeun ngeunaan kadali kualitas?

A: Quality mangrupakeun prioritas. Yd salawasna ngagantelkeun pentingna hébat kana kualitas ngadalikeun ti pisan awal nepi ka mangsa pisan tungtung.

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!