Winrock

custom cnc panggilingan steel bola baja sirah baud na fastener

imah » produk » Bolts » custom cnc panggilingan steel bola baja sirah baud na fastener

No.22-Adat CNC panggilingan steel bola baja sirah baud na fastener

Panjelasan Produk


barangCustom CNC bolts sirah panggilingan stainless steel Ball na fastener Ball sirah baud
standarDIN, BS, ANSI, JIS, GB jeung saterusna
Bahan atah1.Stainless baja: 304,316,317L, 310S, 410S, 904L, 254SMO, 321,347
2.Duplex baja: A182 F51, F53, F55
3.Hastelloy: C22, C276
4.Nickel Galunggung: Galunggung 825, UNS N09925, Inconel 718, Inconel 625, DIN2.4816, 1.4529
5.High Tmeperature alloy: SUS630, SUS631, A286, UNS N08020, XM-19
6.Titanium Galunggung: titanium Gr2, Gr5, Gr7
Tamansari finishSéng Plated, Ni Plated, Kuningan Plated
Tin Plated, Hideung Plated, Tambaga Plated.
panas-kerja, sangkan teu karasa nepi ka 6.8,8.8, 9.8, 10.9, 12.9 kelas
Shank diaméternaM0.8-M16
Treatment panasperlakuan panas kalayan materi, tur perlakuan panas kalayan produk nu
Prosés ManufactruingKawat teken, Tiis pos, Threading, Panas Perlakuan, Surface Plating, Packing
sampel kasadiaanSampel anu aya.
palabuhanShenzhen, Cina
MOQSimkuring nampi pesenan test kuantitas leutik.
watesan harga FOB, CIF, CFR, EXW, sarta istilah dagang lianna.
watesan pamayaranT / T, L / C, barat rugbi, paypal, jsb
kalungguhan Time7-30days, nurutkeun urutan qty tur lengkep syarat customer urang
Sarat jeung Kaayaan jaminanUrang pastikeun qualities kami nyugemakeun ka 99.9%, sarta boga jaminan kualitas 6-bulan
Saatos Penjualan ServiceUrang bakal nuturkeun nepi requst nu mastikeun pikeun konsumén, sarta baris nulungan nasabah ngajawab masalah sanggeus diobral.
mere nyahoPikeun produk ngaropéa, mangga hayu urang apal kana Ukuran, kuantitas, Kelas, finish

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: OEM
Jumlah modél: WJ-180104-4
Baku: Din, ASTM / ANSI, JIS, en, ISO, AS, GB
Bahan :: stainless steel, baja
Ngaran produk :: bolts baja Ball
Sertipikat :: ISO, ROHS, SGS
Finish: Séng plated / Hideung
Ukuran :: M2-M8
Sirah Tipe :: Ball sirah
Grade:: 4.8/6.8/8.8/10.9/12.9
Baku :: ANSI, DIN, JIS, BS, IFI
Aplikasi :: Connection, Fastening
Sampel :: Sadia


, , ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!