Winrock

custom cnc bagian ngancik machining precision screw fastener

imah » produk » Non-Standar Fastener » custom cnc bagian ngancik machining precision screw fastener

custom cnc bagian ngancik machining precision screw fastener

Rincian gancang


CNC Machining atanapi Henteu: CNC Machining

Jenis: Broaching, pangeboran, Etching / Kimia Machining, laser Machining, panggilingan, lianna Machining Services, Rapid Prototyping, Ngaktipkeun
Sorangan bahan: Tambaga, steel Steel
Mikro Machining atanapi Henteu: mikro Machining
Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Jumlah modél: 18SS44
Brand Nami: Non-baku
Processing Tipe: Cnc Ngaktipkeun Cnc panggilingan
Bahan: SS304
Keyword: Bagian CNC Macining
Service: ngaropéa OEM
Prosés: balik cnc na panggilingan
Alat-alat: CNC Machining puseur
Kasabaran: 1mm, 0.5mm, 0.1mm, 0.01mm
Sertifikasi: SGS Laporan
Jenis produk: Adat-dijieun Produk

Service kami


Jenis usaha
Produsén, padagang
carana ngokolakeun
CNC machining, CNC panggilingan na balik, motong laser, pangeboran, grinding, bending, stamping, las jeung saterusna
material
Aluminum:2024/5052/6061-T6/6063/6082/7075…
Stainless Steel: 304/303/316/420/430…
Steel 1214L/1215/1045/4140/SCM440/40CrMo/…
Titanium: TC4 / Gr2 / Gr5 ...
Palastik: POM / Acetal / Delrin / Toong / ABS / nilon / PTFE / acrylic / PP / PC
Kuningan 3602 / 2604 / H59 / H62 / ... Perunggu / Aluminium Perunggu
ngabereskeun
polishing / sikat / blasting keusik, Normal anodize / anodize nyieunkeun dadi teuas, oksida hideung, plating (Chrome / nikel / séng / emas / pérak ...) ...
kasabaran
+/- 0.005mm
kalungguhan Time
minggu 2 keur sampel, minggu 3-4 pikeun produksi masal
gambar katampa
Works padet, Pro / Insinyur, AutoCAD (DXF, DWG), PDF, TIF, IGS, STP ...
pamariksaan
% Inspeksi 100 saméméh pengiriman barang
Sarat pamayaran
Perdagangan jaminan, TT / PayPal / WestUnion

FAQ


Q: Dupi anjeun dagang parusahaan atawa produsén?

A: Urang aya pabrik.

Q: Kumaha mun meunang cutatan nu?

A: Mangga ngirim gambar anjeun (PDF, JPG, DXF, DWG, hambalan, IGS, XT ...) ka kami, sarta ngabejaan urang bahan, kuantitas, finish jeung saterusna, teras urang cutatan anjeun jeroeun jam 12.
Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?

A: Umumna éta minggu 2 lamun kedah prototipe heula, minggu 3-4 pikeun produksi masal
Q: Naha anjeun nyadiakeun sampel? éta bébas atawa tambahan?

A: Sumuhun, urang bisa nawiskeun sampel kalawan sababaraha setelan na bahan ongkos.
Q: Naon istilah Anjeun pembayaran?

A: 30% T / T sateuacanna, kasaimbangan saméméh shipment.We nampa paypal jeung Uni Kulon.

Q: Lamun dijieun barang kualitas goréng, bakal maneh diaransemén pikeun urang?

A: Sumuhun, anjeun tiasa merlukeun kami diaransemén produk Anjeun atawa ngabalikeun duit ka anjeun.

Q: anjeun luhur tilu pasar?

A: Euro Market 40.8%, Amérika Kalér: 49.6% Oséania 4% Doméstik Market 4%

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!