Winrock

custom dijieun fastener baud m6 pikeun mesin

imah » produk » adat Fastener » custom dijieun fastener baud m6 pikeun mesin

custom dijieun fastener baud m6 pikeun mesin

A.Specifications of fasterners bolts screws kacangan


1. Ukuran fasterners bolts screws kacangan: Ieu nepi ka klien nu (salaku sarat anjeun)

2. Panjang fasterners bolts screws kacangan: Ieu nepi ka klien nu.

3. Bahan tina fasterners bolts screws kacangan: stainless steel, baja Karbon, Kuningan, Perunggu, Galunggung Aluminium, Beusi, Galunggung baja, titanium, titanium Galunggung
4. Aplikasi tina fasterners bolts screws kacangan: Gedong, Industri Automobile, Urug, Saniter, Electronics, Traffic.

5. Tamansari treatmen of fasterners bolts screws kacangan: Perunggu, Bronzy, redbronze, Chromeplate, colorpainted, Nylok, ruspert, Magni, Absorber Minyak, Hardened, fosfat (hideung, Gray), Hideung, ZincPlated, (héjo, hideung, bodas, biru, konéng , ROHS), Laskar Pelangi, Userboxtop, nikel (hideung, bodas), Éléktroforésis, Dacromet.

B.Material of baud na nut


1.Stainless Steel: SUS201, SUS302, SUS303, SUS304, SUS316, SUS410, SUS430

2.CarbonSteel:C1006,C1008,C1010,C1018,C1022,C10B21,C10B33,C1035,C1045,

C435 #, 40CrMo, 42CrMo

3.Brass: C36000 (C26800), C37700 (HPb59), C38500 (HPb58), C27200CuZn37), C28000 (CuZn40)

4.Bronze: C51000, C52100, C54400, jsb

5.Aluminum: Al6061, Al6063 jsb

Aluminium Galunggung: Al6061, Al6063 jsb

6.Titanium jeung titanium Galunggung: Tad, TA1-TA8, TB2, TC1-TC10

7.Alloy steel: SCM435,C10B21,C10B33

8.Iron: 1213,12L14,1215, ect

9.Standard: GB, DIN, ISO, ANSI, ASME, IFI, JIS, BSW, AS, Q, HJ, BS, kalam

C.Advantage of fasterners bolts screws kacangan


1. Sertifikasi kualitas fasterners bolts screws kacangan: SGS, ROHS, ISO9001: 2008, ISO14001: 2004
2. Sistim kualitas fasterners bolts screws kacangan: 100% tina garis Sistim nguji pinuh, di garis kalawan standar internasional.
3. alat-alat pamariksaan ti fasterners bolts screws kacangan: Sclerometer, tester karasa, Caliper, Microcline, Torsion méteran, Salt atmosfir mesin nguji, Pindah-Taya balik gauge, Projector, maot gage, screening Gambar di

E. Ngeunaan jasa kami:


harga 1.Best of fasterners bolts screws kacangan bisa ditawarkeun dina 24Hours sanggeus pinuh resi ukuran anjeun, bahan, kuantitas, kitu ogé informasi paking.
2.Design waktu fasterners bolts screws kacangan: 2-3 poé
3.Moulding sarta sampel waktu fasterners bolts screws kacangan: 2-3 poé
4.Lead-waktu fasterners bolts screws kacangan: 10-15 poé
5.Trade watesan fasterners bolts screws kacangan: FOB Shenzhen / Hongkong / Guangzhou, EXW Dongguan, CIF, CFR
6.Terms pembayaran ti fasterners bolts screws kacangan:.% Deposit TT 30 sateuacanna, 70% Balance Sateuacan kiriman, 100% L / C dina tetempoan, Western Union, bayar Ali-, PayPal

F. Ngeunaan peralatan tur mesin kami:


1. workshop Manufaktur of fasterners bolts screws kacangan:-speed tinggi mesin judul Otomatis-matic, mesin threading, sieving mesin
2. QC workshop ngeunaan fasterners bolts screws kacangan: sclerometer, teu karasa tester, Caliper, Microcline, Torsion méteran, Salt atmosfir mesin nguji, Pindah-Taya balik gauge, Projector, maot gage, instrumen screening gambar
3. workshop kapang of fasterners bolts screws kacangan: molds pikeun fasterners béda bolts parabot screws.These kacangan sarta mesin bisa ngabantu urang ngahasilkeun kualitas luhur fasterners bolts screws kacangan

G.Business watesan fasterners bolts screws kacangan


1.Trade watesan fasterners bolts screws kacangan: EXW, FOB, CIF, CFR

2.Packing of fasterners bolts screws kacangan: kantong poli, kotak leutik, kotak Plastik, karton, Usuk
Paket dawam: 25kgs / karton, cartons 36 / Usuk.
Karton dimension: 39cm * 28cm * 13.5cm
dimension Usuk: 100cm * 100cm * 80, atawa nurutkeun sarat customer urang
3.Payment watesan fasterners bolts screws kacangan: TT 30% deposit sateuacanna, 70% Balance Sateuacan kiriman,
100% LC dina tetempoan, Western Union, bayar Ali-
4.Sample watesan fasterners bolts screws kacangan: Sampel bébas ditawarkeun lamun sadia di stock, disebutkeun bakal aya muatan sample

K. Garapan non baku fastener


Ngabogaan teknologi canggih diimpor sarta alat-alat produksi ti Taiwan, parusahaan urang ngahasilkeun sarta tumuwuh sagala jinis non-standar fastener, kayaning: screw non-baku, baud non-standar na fas séjén

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HPF, QFC
Baku: JIS, GB, DIN, ISO, ANSI, ASME, IFI, JIS, BSW, AS, Q, HJ,
perlakuan beungeut: Séng plated
Bahan: Steel
MOQ: 30000pcs
Kelas: 4.8
istilah dagang: EXW, FOB, CFR, CIF
waktos pangiriman: 10-15days
laporan husus: ROHS
sertipikat kualitas: ISO9001: 2008, ISO14001: 2004
pangabisa suplai: 40,000,000 / bulan


G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!