Winrock

custom dijieun baud ring stainless steel kalawan ring konci ss

imah » produk » Non-Standar Fastener » custom dijieun baud ring stainless steel kalawan ring konci ss

custom dijieun baud ring stainless steel kalawan ring konci ss

materialKarbon Steel, Kuningan, stainless steel, Steel, Galunggung Steel, Aluminium, titanium, sarta sakumaha per pamundut customer urang
Panas nyampurkeun & Surface perlakuanTempering, Hardening, Spheroidizing, Stress Relieving.
SurfaceSéng Plated, séng Konéng, Geomet, JS 500, E-palapis, Hot dipped Galvanized, Nickle, Kuningan, Dacromet, Hideung Oksida, Hideung fosfat, jeung salaku per pamundut customer urang
standarASTM, ANSI, AISI, DIN, ISO, IFI, JIS jeung Non-baku
ukuranngaropéa
sertipikatISO 9001: 2008
QualityTop kualitas luhur
contobebas
bungkusanBulk dina cartons (25kg Max.) Atawa salaku sarat bungkusan Anjeun
watesan pamayaranT / T, FOB, CIF, CFR, L / C, atawa batur
Catetanspésifikasi husus sarta tanda bisa dijieun nurutkeun syarat customer urang

Urang ngahususkeun dina widang fastener taun leuwih than10, boga kabisa pikeun ngahasilkeun sarta pembuatan custom
rupa-rupa fasteners kalawan
- stabil
- Kualitas luhur
- Kungsi motong juru atawa skimp on komponén kualitas
Bener we mudahan nyadiakeun Anjeun fasteners pangalusna, jeung pikir sakabéh éta bisa papanggih kualitas nu
tingkat di pasar lokal anjeun!

Métrik Konversi Bagan na Table

incimmincimmincimm
1 / 64 " 0.3969 47 / 64 "18.65312-1 / 8 "53.9750
1 / 32 " 0.7938 3 / 4 "19.05002-1 / 4 "57.1500
3 / 64 " 1.190649 / 64 "19.44692-3 / 8 "60.3250
1 / 16 " 1.5875 25 / 32 "19.84382-1 / 2 "63.5000
5 / 64 " 1.9844 51 / 64 "20.24062-5 / 8 "66.6750
3 / 32 " 2.3813 13 / 16 "20.63752-3 / 4 "69.8500
7 / 64 " 2.7781 53 / 64 "21.03442-7 / 8 "73.0250
1 / 8 " 3.1750 27 / 32 "21.43133"76.2000
9 / 64 " 3.5719 55 / 64 "21.82813-1 / 8 "79.3750
5 / 32 " 3.9688 7 / 8 "22.22502-1 / 4 "82.5500
11 / 64 " 4.3656 57 / 64 "22.62193-3 / 8 "85.7250
3 / 16 " 4.7625 29 / 32 "23.01883-1 / 2 "88.9000
13 / 64 " 5.1594 59 / 64 "23.41563-5 / 8 "92.0750
7 / 32 " 5.5563 15 / 16 "23.81253-3 / 4 "95.2500
15 / 64 " 5.9531 61 / 64 "24.20943-7 / 8 "98.4250
1 / 4 " 6.3500 31 / 32 "24.60634"101.6000
17 / 64 " 6.7469 63 / 64 "25.00314-1 / 8 "104.7750
9 / 32 " 7.14381"25.40004-1 / 4 "107.9500
19 / 64 " 7.54061-1 / 32 "26.19384-3 / 8 "111.1250
5 / 16 " 7.93751-1 / 16 "26.98754-1 / 2 "114.3000
21 / 64 " 8.33441-3 / 32 "27.78134-5 / 8 "117.4750
11 / 32 " 8.73131-1 / 8 "28.57504-3 / 4 "120.6500
23 / 64 " 9.12811-5 / 32 "29.36884-7 / 8 "123.8250
3 / 8 " 9.52501-3 / 16 "30.16255"127.0000
25 / 64 " 9.92191-7 / 32 "30.9563

FAQ:


Q1: Dupi anjeun pabrik atawa dagang parusahaan?

A1: Urang nu produsén fasteners, sarta kami ogé nyadiakeun produk nu patali.

Q2: Naon anu produk utama anjeun?

A2: Urang nyadiakeun rupa-rupa screw, baud, Spring, Nut, Washer, Rivet, rivets Buta, CNC Precision machining, asesoris logam Umum, fasteners, jsb

Q3: What is the time kalungguhan anjeun?

A3: waktu pangiriman rata kami téh 7 mun 75 poé berpungsi.

Q4: Kuring teu ningali fastener yen Abdi peryogi. Dupi anjeun ngabantu?

A4: Lieur! Urang bakal coba pikeun mantuan kalawan spesialis sarta custom fasteners. Ngan ngirimkeun kami gambar anjeun atanapi paménta, urang mindeng bisa nyarankeun alternatif nu geus langkung mirah jeung kami senang pikeun nempatkeun pesenan husus atas nama anjeun dimana perlu.

Q5: Naon anu istilah mayar anjeun?

A5: Biasana urang nungkulan konsumén urang 30% ku TT dina kasaimbangan sateuacanna 70% saméméh kiriman. Ieu bisa ogé disawalakeun dumasar pamundut husus Anjeun.

Q6: Dupi anjeun nyadiakeun sampel?

A6: Sumuhun, urang tiasa ngadamel sampel pikeun anjeun pariksa kualitas jeung nguji pasar. sampel nya haratis, jeung anjeun ngan kudu nanggung biaya angkutan barang.

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina
Brand Nami: HPF, QFC
Jumlah modél: ring baud
Baku: Non baku, non baku
Basa: Inggris / Japanese
Ukuran: M6 x 22
Sertipikat: ISO 9001: 2008
Kualitas: Top kualitas luhur
Warna: Userboxtop
tipe sirah: kerung sirah
Finish: Userboxtop
Bahan: steel Steel


G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!