Winrock

Phillips custom slotted cylindrical sirah dowel fasteners bar pin jeung liang

imah » produk » adat Fastener » Phillips custom slotted cylindrical sirah dowel fasteners bar pin jeung liang

Phillips custom slotted cylindrical sirah dowel fasteners bar pin jeung liang

spésifikasi produk


  • Bahan atah
1.StainlessSteel: SS201,202,303,304,316,321,410,420, jsb.
2.Steel:C45(K1045),C46(K1046),C20,etc.
3.Brass:C36000(C26800),C37700(HPb59),C3850(HPb58),C27200CuZn37),C28000(CuZn40),etc.
4.Bronze: C51000, C52100, C54400, jsb.
5.Iron: 1213,12L14,1215, jsb.
6.Aluminum: Al6061, Al6063, jsb.
7.Carbonsteel:C1006,C1010,C1018,C1022,C1035K, C1045,etc.
8.Alloy baja: SCM435,10B21, jsb.
  • aplikasi
alat-alat éléktronik, mesin, Wangunan, fittings Saniter, alat-alat Olahraga, Otomatis, jsb.
  • wengkuan ukuranana
M3-M12 * 5-120mmL
  • standar
ISO, DIN, AS / NZS, GB, ANSI, BSW, DIN tur baku husus nurutkeun gambar éta.
  • kelas
Kelas 4.8, kelas 6.8, kelas 8.8, kelas 10.9, kelas 12.9, jsb.
  • Tamansari pagawean
Polos, polishing, séng plated, Ni-plated, Tin-plated, panas-dip galvanized, anodize hideung, lacquer hideung, tambaga beureum, kromat, Chrome plated, jsb.
  • perlakuan panas
Tempering, Hardening, Spheroidizing, Stress Relieving.
  • waktos rengse sampel
Dina 7 poé kalayan kapang sadia, haratis.
  • waktos pangiriman bulk
10-15 digawé poé atawa TBD dumasar kana kuantitas urutan husus.
  • aliran produksi
Pos → assembly washer → Threading → perlakuan mesin → panas sekundér → plating → Anti slipping → baking → QA Inspection & asihan → Packing → pengiriman barang.

bahan baku gudang:


screws kami dijieun kalawan bahan kualitas munggaran, sadaya suppliers urang ngalakonan kadali kualitas ketat dina bahan dina urutan pikeun nampa kinarya kualitas anu pangalusna sakumaha diperlukeun ku prosedur internal urang.

Kualitas Mariksa ...


Simkuring boga kavling equipments inspeksi ka parios tur kadalikeun kualitas produk, sadaya produk rengse bakal migawe hiji 24-48 jam uyah prosedur test semprot saméméh ujian ahir.
Urang mariksa kinerja tuning, kualitas tampilan, stabilitas komponén tur packing.
Kabéh nu urang sugan aya sangkan barang ngahontal kualitas pangalusna salaku konsumén merlukeun.

Jasa ...


Urang ngudag Tenet manajemen "Quality téh punjul, Service nyaeta pang luhur, reputasi anu munggaran", urang geus diliwatan ISO9001 nu: System Management 2008 Quality sertifikasi Sadaya barang urang ngajual kaluar bakal ogé diganti atawa repaired lamun aya wae cacad kualitas on produk urang dina sataun.
Urang tulus bakal nyieun sarta babagi hasil mibanda sagala klien, kami ngabagéakeun anjeun ngahubungan ngémbarkeun beuki kasampak maju ka gawé sareng anjeun!

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HPF, QFC
Baku: ISO, DIN, ANSI, GB, Non-baku, jsb.
Ngaran: Phillips Slotted Cylindrical Kepala Dowel Bar Pin Fasteners Jeung Hole
Bahan: stainless steel, baja karbon, Galunggung baja, Aluminium, tambaga, jsb
Aplikasi: Mesin & peralatan listrik, otomatis, jsb
Ukuran wengkuan: M3-M12 * 5-140mmL
Kelas: 4.8,8.8,10.9,12.9. jeung sajabana
Tamansari finish: Polishing, séng plated, panas-dip, anodize hideung, tambaga beureum, lacquer hideung
Panas perlakuan: Tempering, Hardening, Spheroidizing, Stress Relieving.
Thread: Mesin, timer ngetok, atawa timer drilli

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!