Winrock

custom stainless steel cnc machined jangkar baud pikeun kapal

imah » produk » Nikel Galunggung Fastener » custom stainless steel cnc machined jangkar baud pikeun kapal

custom stainless steel cnc machined jangkar baud pikeun kapal

kaistiméwaan:

1) .Stamping bahan: dicap bagian logam

2) .Surface perlakuan: lukisan, bubuk palapis, polishing

3) .Different wangun jeung ukuran anu bisa dipake

4) .Feature: precision tinggi, kualitas luhur, harga lumrah

5) .OEM & ODM jasa anu availabe

jasa processing lambar logam 6) .Other nu sadia

Services urang

1). gambar:

Bisa narjamahkeun gambar aslina anjeun, nyieun prosedur manufaktur, nawarkeun bongbolongan pangalusna dina rarancang.

2). kualitas

Simkuring gaduh set pinuh ku sistim kontrol kualitas pikeun ngajamin kualitas produk pangalusna. Gumantung kana produk, urang tiasa ngadamel

béda Cipondoh, Tangerang Tés Plan, prosedur Manufaktur jsb ogé urang pagelaran Certified nguji Mechanical Lab, UT / MT / PT jsb

3) .Inspection:

Urang kudu profésional, inspectors mumpuni, anu baris mastikeun yén sakabéh produk anu mumpuni.

bahan Cabality

Karbon Steel (tiis lambar digulung baja, sepré baja galvanized atanapi tube), steel Steel, Tambaga, Kuningan, Aluminium, titanium, jsb

Treatment permukaan Anodizing, Séng Plating, Hideung Xxide, Chrome Plating, Bubuk palapis, ect
pakakas

Samping Mesin, Mesin Stamping otomatis, Mesin Bending, Mesin patri, punching Mesin, Méter Lathes, pangélingan, grinding, Brushing, Lser motong Mesin, CNC Machining Lathes

pikaresep format .JPEG, .PNG, .PDF, .DWG, .IGS, .STEP
kapang

1.We sangkan toolings nurutkeun gambar customer urang atawa sampel.

2. Sampel bakal dikirim ka customer pikeun mastikeun kualitas tur rinci.

3. Hirupna: urang gé ngajaga kapang haratis

aplikasi

Jati hardware, hardware éléktronik, patempatan mesin konstruksi, pamrosésan logam bagian mesin, instrumen bedah, patempatan Automotive, produk optik, lampu flash LED jsb

Kamampuh produksi 50000 ~ 100000pcs per bulan
Waktos pangiriman Dina 35 poé kaasup nyieun tooling.
paket

Karton, Box, Kantong, Usuk atawa nurutkeun kahayang anjeun

Katerangan

Sakabéh bagian henteu di stock, kustomisasi hijina! Sagala RFQ, mangga ngarasa kalawan bébas pikeun ngirim gambar anjeun (CAD, STP, Catia atanapi ProE) pikeun petik.

Mnufacturing Tipe:

Kami bisa rancang bagian Precision Metal Stamping dumasar kana rarancang customer jeung syarat.

Metal Stamping tur maot Nyieun

maot Tipe

Tooling kutang
piercing mati
Trimming mati
Lancing mati
teken mati
offset mati
ngabentuk mati
sanyawa mati
metal Stamping
mindahkeun mati

Stamping maot

Metal Stamping PencétLangsung Girang Pencét
Hiji Gear Réduksi Pencét
Ganda Gear Réduksi Pencét
materialBeusi sténless
perunggu
kuningan
aluminium
CRS (Tiis digulung Steel)
Metal Stamping kasabaran0.003 "inci (0.0762mm))
dicap Thicknesses0.005 "(0.127mm) kana 0.375" (0.9525mm) Disarankeun
Metal Stamping Jerona3.00 "inci (76.2mm)
Metal Stamping diaméter18 "inci (457.2mm)
ngabereskeunSéng, Anodize, elektro jaket, cet, palapis Powered
Bagian precision Metal Stamping

FAQ

1) waktos Diterangkeun: dina 20 poé sanggeus deposit narima.

2) istilah pamayaran: T / T, L / C, PayPal (batur anu bisa ditarima).

3) Ngeunaan produk:

- dimensi na kasabaran ieu dumasar kana gambar anjeun

- kontrol mastikeun kualitas sarta pamariksaan pinuh

- pakét ékspor baku

4) 24 * 7 Saatos Penjualan Service '

Rincian gancang

Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HPF
Jumlah modél: S528 jangkar baud
Baku: Customzied
Jenis: Adat steel Steel CNC Machined jangkar baud pikeun Parahu
kamampuan bahan: Karbon / Galunggung / Kuningan / Cooper / steel baja jsb
Kasabaran: +/- 0.05mm atanapi sakumaha per gambar customer
Dimension: Salaku per gambar customer urang
Stamping fitur: stamping kutang, stamping machined, mindahkeun stamping
Wengkuan lumaku: mesin, Electronics, Otomatis, Pertanian jeung saterusna
Kualitas: inspeksi Full di imah
waktos pangiriman sampel: 10 poé
mesin inspeksi: CMM, 3D projector, teu karasa tester, kaca pembesar
perlakuan beungeut: Polishing, séng plating, platin nikel

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!