Winrock

ngaropéa anti nut leupas kalawan kualitas luhur

imah » produk » adat Fastener » ngaropéa anti nut leupas kalawan kualitas luhur

ngaropéa anti nut leupas kalawan kualitas luhur

Bahan: baja karbon; beusi sténless; logam nonferrous

Diwangun: nut utama: convexnut (nut handap)

nut bantu: nut kerung (nut luhur)

Aplikasi: Cocog jeung fastening equipmentfixingand

Cocok jeung NJMKT anchors mékanis pikeun ngahontal pangaruh sampurna

kaunggulan:


Anti leupas, anti Geter, anti maling, merenah pikeun assembly tur ngaleupas, pamakéan ngulang

nut dipariksa kieu bisa konci baud nu pageuh ku kacang luhur jeung handap kalayan thread saendeng, teu leupas kaluar salila violentshake

Pangaruh dipariksa bisa mastikeun kasalametan jeung ngurangan biaya perawatan

gaya Ngonci stabil bisa nyegah atanapi nunda nu ofthebolt gagalna jeung ningkatkeun kahirupan sistem sambungan sakabeh

Pilihan pangalusna pikeun dampak jangka panjang, Geter jeung waktu-dependentloading

Buku instruksi:


Ngonci nut gilig (nut handap) nurutkeun gaya Ngonci na firstly, teras tighten theconcave nut (nut luhur) nepi ka konci; ngalesotkeun di luhur ditandaan tanda pikeun kirang ti 90 derajat, mangka ngahontal efek konci-up.

Aya noloose kaluar insevere Geter, jadi itavoids nu gangguan ofshutdownmaintenance disababkeun bycommon nut dilogorkeunnana.

HPF pelak nyepeng dina kapercayaan ngeunaan "diobral produk téh kakara hambalan kahiji", nyokot / of klien salaku titik awal urang, appoints pagawe professional jeung insinyur teknis pikeun mariksa dina situs konstruksi sarta komunikasi sareng pihak konstruksi pikeun mantuan pikeun jéntré rencana ngarancang , ngitung kapasitas overloading bahan tulangan, jrrd NJMKT customizes rupa spésifikasi produk nurutkeun unggal syarat proyék bisi nu di tanpa mangaruhan kinerja bahan.

Dina prosés konstruksi, urang gaduh tim teknisi nulis nuturkeun proyek keur rojongan teknis, latihan suplai keur pagawe konstruksi, mantuan pikeun ngajawab sagala masalah mangsa proses tina instalasi, nawiskeun inspeksi jeung perawatan nu biasa sanggeus produk anu nempatkeun kana pamakéan .. .We bakal coba pangalusna kami pikeun mastikeun sakabeh proyék aman tur parantosan on jadwal. Urang mawa sakabéh prosés kasulitan-gratis ka anjeun. Nanjing Mankate geus dibeuli asuransi liability, katutupan ku / Hiji Company asuransi. jaminan kaamanan mana nu tingkat salajengna.

FAQ


1.Where nyaeta pabrik anjeun ayana? Kumaha carana abdi tiasa didatangan dinya?

Pabrik Alamat: No.3 Jinhua Jalan, Guli Industrial Park, Jiangning, Nanjing Kota, Propinsi Jiangsu, Cina

OfficeAddress: Room306-307, Kacamatan Kulon WandaJinjie, No 291 Shuiximen Jalan, Nanjing Kota, Propinsi Jiangsu, Cina

Tel:+86 (0)25-86651110 / 4008-945-118

Mobile: 13813833494 / 13813882444

Warmly ngabagéakeun para nasabah domestik jeung internasional pikeun didatangan kami!

2.Are Anjeun produsén a?

Sumuhun, kami. Simkuring gaduh manufacturecustomizedproducts factoryto urang sorangan nurutkeun kedah konsumén '. Kami husus indeveloping constructions andmanufacturing tulangan materialsformore ti tenyears.

3. Nyaeta yoursample bébas?

Sumuhun, sampel urang téh bebas tapi muatan pengiriman barang bakal di sisi anjeun.

4. Kumaha carana meunang petik éta?

Simkuring boga rentang pinuh produk kalawan ukuran béda jeung spésifikasi. Pleaseoffer kami proyek informasi kalayan rinci, bahan jeung sizerequirements produk atawa ngirim urang ngarancang drawingfor tim urang pikeun makecomplete solusi, teras urang bisa nyadiakeun hiji paling lumrah tur favorablequotation pikeun anjeun.

5: Naon isyourpaymentterms?

Weprefer 100% T / T. Pikeun istilah pembayaran séjén kami bisa ngabahas keur unggal hal.

6: Sabaraha lami ieu teh waktos nuju (ngahasilkeun waktu)?

Ieu dependsonyourorderquantity andour jadwal factoryproduction. Biasana urang boga saham badag produk ukuran baku, sarta bisa ngatur jeung nganteurkeun barang pas mungkin.


G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!