Winrock

ngaropéa precision tinggi nonstandard screw, stainless steel screw cnc machining

imah » produk » adat Fastener » ngaropéa precision tinggi nonstandard screw, stainless steel screw cnc machining

ngaropéa precision tinggi nonstandard screw, stainless steel screw cnc machining

Panjelasan Produk


material

1. Steel steel: SS303, SS304, SS316, SUS420J2, jsb

2. Baja: 12L14, 12L15, C45 (AISI1045), jsb

3. Karbon Steel: CH1T, ML08AL, 1010, 1035, 1045, jsb

4. Galunggung Steel: 10B21, 35ACR, 40ACR, 40Cr, 35CrMn, jsb

5. Aluminium atawa alumunium Galunggung: Al6061, Al6063, jsb

6. Kuningan: C3604, C38000, jsb

kelas

4.8, 8.8, 10.9, 12.9.

Treatment permukaan

Séng plated, nikel plated, Chrome plated, Passivation, Oksidasi, Anodization,
Geomet, Dacromet, Hideung Oksida, Phosphatizing, Bubuk palapis na Éléktroforésis, jsb

standar

ISO, DIN, ANSI, JIS, BS na Non-baku.

sertipikat

GB / T19001-2008 / ISO9001: 2008

Bisa cocog ROHS, SGS jeung perlindungan lingkungan

produk rentang

Omod: 2-200mm atanapi sakumaha pamundut anjeun

Prosés pembuatan

Atah Bahan / QC / pos / Thread / HeatTreatment / Surface Treatment / QC Inspection / asihan na Packing / pengiriman barang

kasabaran

+/- 0.005mm atanapi sakumaha pamundut anjeun

Service sampel

Sampel pikeun fasteners standar téh sadayana di bébas

kalungguhan Time

15-20 poé sanggeus urutan dikonfirmasi atanapi sakumaha pamundut anjeun

Ukuran karton

270 * 220 * 120mm atawa ngaropéa

Sanggeus-penjualan Service

Urang bakal nuturkeun nepi unggal customer tur ngajawab sagala masalah anjeun puas sanggeus diobral

Naha AS?


1. Kami produsén profésional specializing di manufaktur sagala rupa penjuru logam, kaasup CNC precision ngarobah bagian, CNC precision bagian panggilingan, patempatan lathe otomatis, nyah bagian kawat motong jsb pikeun leuwih 10 taun.

2. Kalawan insinyur teknis dialam alat pamariksaan modern, pabrik urang bisa ngabantu anjeun nurunkeun biaya di momen krisis finansial di sakuliah dunya.

3. Kami komitmen ka fokus dina paménta jeung kapuasan nu klien urang, sarta pikeun nyadiakeun produk kualitasna dina harga kalapa nurutkeun gambar anjeun atanapi sampel. bagian husus pikeun kaperluan husus anjeun!

4. Urang Sunda kuat & D na QC departemén bisa ngadalikeun produk papanggih requirment ketat anjeun,% inspeksi 100 on dimensi kritis kalayan akurasi tinggi +/- 0.005mm.

5. Kilang kitu harga langsung sarta dina pangiriman waktos.

6. Kuantitas Leutik ditarima.

7. Sampel Free aya.

8. OEM bisa dipake.

kamampuhan produksi


padomanNgaktipkeunpanggilingan
GringdingPrototypingpangeboran
BroachingAutomicpanggilingan CNC
CNC multi sumbuCNC lathe balikpanggilingan produksi
balik produksiPrototypingThread karya panggilingan
balik Produksi CNCCNC prototypingmanufaktur gear produksi

runtuyan TECHNIC


CNC machininglaser motongNgaktipkeun
grindingpanggilinganHobing
Casting (Keusik / paeh casting)Stampinglas
Ngalipetnyahkawat motong
laser ukiranKnurledJsb ...

• alat-alat pamariksaan


departemén QC kami baris mariksa ka produk dina produksi sarta sanggeus produksi.

Urang janji anjeun sakumaha dihandap:

1. Mariksa bahan baku saméméh produksi.

2. Boga inspeksi acak salila produksi.

3. Jieun% inspeksi 100 saméméh kiriman nu.

FAQ


1. Anjeun pabrik atawa parusahaan dagang?

A: Urang aya pabrik anu geus husus di machining cnc & manufaktur otomatis pikeun leuwih ti 10 taun.

2. Dimana pabrik anjeun sarta kumaha abdi tiasa didatangan eta?

A: pabrik kami aya di kota Huizhou sarta anjeun bisa meunangkeun inpo nu leuwih wincik ku cara ngotektak ramatloka kami: www.hzjiyan.com.cn

3. Sabaraha lami abdi tiasa sababaraha sampel pikeun ngecék na kumaha upami harga?

A: sampel Normaly bakal dilakukeun dina 1-2 poé (bagian machining otomatis) atanapi dinten 3-5 (cnc machining patempatan). Biaya sampel gumantung kana sagala informasi (ukuranana, bahan, finish, jsb). Urang bakal mulang ka biaya sample lamun kuantitas urutan anjeun téh alus.

4. Kumaha teh jaminan ti kadali kualitas produk?

A: Urang nyekel kualitas tightend ngadalikeun tina pisan begining ka tungtung jeung Tujuan dina 100% kasalahan gratis.

5.How pikeun meunangkeun petik akurat?

♦ gambar, foto atanapi sampel produk.

♦ ukuran detil rupa produk.

♦ Bahan produk.

♦ perlakuan Surface produk.

♦ kuantitas purchasing Biasa.

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HPF
Description: ngaropéa screw nonstandard, stainless steel CNC machining screw
Bahan: waja, stainless steel, baja karbon, kuningan, aluminium, alloy, jsb
Aplikasi: Imah Perkakas parabot, bagian Otomatis, alat-alat Industrial, Tekstil
Bedah: Kilang kitu harga langsung
Sampel: Tawarkeun sampel bebas
MOQ: pesenan Leutik katampa
Packing: dipak dina kantong plastik ku karton keur packing luar atawa salaku kontrol requestCost anjeun: proses produksi design Kalolobaan efisien
kontrol QC: 100% inspeksi on dimensi kritis
Mangement: terampil pagawe na experiencd euyeub


G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!