Winrock

ngaropéa kualitas luhur fasteners cnc lathe balik titanium bola stud

imah » produk » ngaropéa kualitas luhur fasteners cnc lathe balik titanium bola stud

ngaropéa kualitas luhur fasteners cnc lathe balik titanium bola stud

Panjelasan Produk


Ngaran Produk Ngaropéa High Quality CNC Lathe Ngaktipkeun titanium Ball Stud Fasteners
materialAluminium, Kuningan, Perunggu, Tambaga, Hardened Logam, adi Logam, steel Steel
ngetikBroaching, Pangeboran, laser Machining, panggilingan, Ngaktipkeun, Services Machining lianna
MachiningCNC machining
gayaProduk Percision Machining
ukurandiaméterna luar ngeunaan 100MM
MOQ100pcs
Waktos proséspoé 20-25
ngabereskeunngaropéa
ShippmentSalaku sarat custom
paketkantong pe kalawan pakét karton
OEMkasadia
Treatment permukaanZn-plating, Ni-plating, Cr-plating, Tin-plating, tambaga-plating, anu wreath oksigén nyemprot résin, panas miceun, panas-dip galvanizing, palapis oksida hideung, lukisan, powdering, warna séng-plated, biru hideung séng-plated, minyak preventif karat, titanium alloy galvanized, plating pérak, plastik, electroplating, anodizing jsb
aplikasiOtomotif, alat, parabot listrik, panerapan rumah tangga, parabot, alat-alat mékanis, alat-alat hirup sapopoé, alat-alat olahraga éléktronik, produk industri lampu, mesin sanitasi, pasar / hotél suplai parabot, artistik jeung sajabana

Kami hiji patempatan hardware produsén OEM profésional, bisa ngahasilkeun produk kaasup bagian otomatis lathe, patempatan CNC, baku bagian PEM, kacang, studs, shafts jeung produk sejen, di luhur nyaeta sampel kami, kami utamana nyadiakeun layanan ngaropéa, nurutkeun gambar anjeun pikeun ngahasilkeun produk pakait, harga kami pisan nguntungkeun, ngantosan panalungtikan Anjeun.

klik di dieu pikeun sampel bebas

bahan ditarima

aluminium AL5052, AL6061, AL6063, AL7075 jsb
Beusi sténless SS201, SS303, SS304, SS316 jsb
kuninganC36000 (C26800), C37700 (HPb59), C38500 (HPb58), C27200 (CuZn37), C28000 (CuZn40) jsb
perungguC51000, C52100, C54400, jsb
beusi1213, 12L14, 1215 jsb
wajaQ235, 20 #, 45 # jsb

Simkuring Tiasa suplai

Processing kami

CNC machining, CNC panggilingan na balik, motong laser, pangeboran, grinding, bending, stamping, las jeung saterusna

ngabereskeun

Sandblast, Polandia, warna anodize, séng-plated, nickle-plated.power palapis jeung saterusna

kasabaran

0.005-0.01mm

pamariksaan

% Inspeksi 100 saméméh pengiriman barang

paket

pakét baku cocok / Usuk atawa wadah / Salaku per spésifikasi ngaropéa

Sarat pamayaran

30 -50% T / T sateuacanna, kasaimbangan saméméh pangiriman; PayPal atanapi Western Union téh bisa ditarima

kiriman Sarat

1) 0-100kg: nganyatakeun & angkutan barang hawa prioritas,

2)> 100kg: prioritas angkutan barang laut,

3) Salaku per spésifikasi ngaropéa

istilah dagang

EXW, FOB, CIF, CFR

format teken

JPEG, PDF, DWG, DXF, IGS, STEP.CAD

Catetan

Produk ditémbongkeun di dieu téh ngan nampilkeun ruang lingkup kagiatanana bisnis urang. Bisa rancang bagian custom nurutkeun gambar anjeun atanapi sampel.

1 Urang husus di manufaktur lathe otomatis tur CNC bagian machining, anu precision tinggi manufaktur hardware éléktronik CNC pikeun 20 taun,

2 Urang bisa ngolah CNC machining, CNC panggilingan na péngkolan, laser motong, pangeboran, grinding, bending, stamping, patri, Sandblast, Polandia, anodize warna, séng-plated, palapis nickle-plated.power jeung saterusna.

3 Urang nawiskeun OEM na ODM produksi ku gambar anjeun jeung sampel. bagian urang anu loba dipaké dina otomatis, Electronic Komunikasi, Téknik Mesin sarta aréa alat.

4 Tawarkeun sampel bebas pikeun konfirmasi anjeun méméh produksi masal.

5 The kalungguhan waktos pangalusna keur anjeun, dawam mingpin waktu téh ti 10 mun 20working poé, Mun urgent urang bisa nyieun nurutkeun pamundut anjeun pikeun ngagancangkeun.

6 MOQ bisa jadi tina 1-1000pcs, gumantung kana pamundut anjeun.

7 cara pamayaran bisa jadi T / T, PayPal .cash, éta gumantung kana genah Anjeun.

8 Aya kerjasama jangka panjang jeung parusahaan pengiriman barang, ngabandingkeun sarta nawiskeun métode cara pengiriman barang pangalusna pikeun ngahemat ongkos anjeun, nu kapal barang gancang jeung éfisién nepi ka panto anjeun

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: QFC, HPF
Jumlah modél: OEM custom
Baku: ANSI, DIN, JIS, ISO
Bahan: baja karbon, kuningan, tambaga, aluminium, POM, nilon
perlakuan beungeut: nikel plated, séng plated, Chrome plated, passivation, polishing
Ukuran: diaméterna 5-55mm; panjangna: 5-200mm
Warna: custom
Ngaran: CNC Lathe Ngaktipkeun titanium Ball Stud Fasteners
Bungkusan: 1pc / polybag / karton
Sampel waktos kalungguhan: 7-10 poé
Mesen waktos kalungguhan: 15-20 poé
kasabaran: -0.01 ~ + 0.01mm


G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!