Winrock

ngaropéa dijieun logam stainless steel ékspansi jangkar baud

imah » Screws Fastener » ngaropéa dijieun logam stainless steel ékspansi jangkar baud

No.66-2205 bolts sagi genep flange

Info dasar:

Finish: Hot Galvanizing
Paket angkutan: kayu Box
Suplai Kamampuhan: ton 600 Per Bulan
Dipaké: mesin, Industri Kimia
Model: Babak Kepala
Sarat pembayaran: Fob, CIF, CFR, L / C, atawa Batur
Sertipikat: SGS, ISO, CE pikeun baud Panon
Nut panon: baud panon
Rigging: Panon baud
Hardware: Panon Nut
Gancang: Panon Nut
Dagang: HDF
Paket angkutan: kayu Box
Spésifikasi: M6-M64
Asal: Jiangsu

Dear nasabah:
Wilujeng sumping di buka ramatloka urang jeung mudahan produk urang baris nyugemakeun anjeun.
Produksi anu lega aplikasi pikeun Minyak sarta gas, pétrokimia, generasi Power, wadah tekenan, klep ... Urang bisa mesin fastener salaku standar internasional atanapi sarat husus. Winrock gaduh equipments fastener machining sagemblengna, bisa nyieun forging panas, CNC balik, thread rolling, prosés perlakuan panas. alat-alat kami sanggup mesin bolts & ukuranana kacangan M8-M100, panjangna 0-2000mm. Simkuring gaduh bahan husus langkung bar jeung produksi tungtung di stock.
Winrock boga sistem inspeksi ketat, kaasup analisis unsur kimia, metallographic fisik, mékanis (350 ℃ tensile, -110 ℃ test dampak), test UT, ect.
Pikeun mitra kami, kami tetep ka falsafah kajembaran, inovasi, kerjasama jeung manfaat silih. "Ngan customer hasilna, lajeng urang ayaan" Simkuring hayang ngadegkeun migawé bareng kalayan mitra anyar jeung babaturan di imah na mancanagara pikeun silih pertumbuhan jeung silih kamakmuran

Panjelasan Produk:

Ngaran ProdukNgaropéa Made Metal steel Steel ékspansi jangkar baud
tipe bajastainless steel 201, 202, 304, 316, 410, 420 ect.
tipe sirahsirah buleud, sirah hex, sirah kuadrat, sirah Allen, sagi genep sirah stop kontak, ect.
Métode prosésTiis ngabentuk / forging tiis & forging panas
standarDIN, ASTM, ISO, DIN, ANSI, JIS, BS
kelasA2-50, A2-70, A4-70
SurfacePolos, polishing, Chrome plated, passivated atanapi nurutkeun sarat customer urang
Kakuatan regangan400 ~ 830 MPa / 830 ~ 1030 MPa / 1040 ~ 1240 MPa
ukuranDiaméterna M8-M52 (5 / 16 "-2"), panjangna 40mm-500mm (1-1 / 4 "-20")
kapasitas600 ton / bulan
istilah pangirimanFOB / CIF / CFR / DAP atanapi ngabahas kalawan kami pikeun istilah séjén
aplikasi RangeMesin, alat-alat mékanis, industri otomatis, pangiriman jeung sebaran, jalan, jambatan, torowongan, sistem kareta urban, karéta speed tinggi, watercrafts, kakuatan termal, kakuatan angin, kakuatan nuklir, pétrokimia, aerospace, constructions hateup baja jeung saterusna.
kaunggulan1. Bisa nyadiakeun harga pabrik jeung jasa parusahaan dagang.
2. Urang ngadalikeun kualitas produksi pisan mastikeun tetep santunan nanaon.
3. Urang ngajamin 24 jam response na 48 solusi jam nyadiakeun layanan.
4. Simkuring nampi kuantitas urutan leutik saméméh kerjasama formal.

Kaunggulan kalapa:
kualitas 1.Good. Kualitas teh jiwa pausahaan urang.
harga 2.competitive
Desain sarta logo 3.Customers 'nu ngabageakeun.
jasa 4.Good sanggeus jualan
5. Loba taun pangalaman bisnis tiasa mantuan Anjeun pikeun papanggih jeung requirment Anjeun
HDF, rancang rupa bolts, screws, kacang, washers, rivets, kenop, pin, kurung, clamps, stampings na fasteners lianna.
baku bolts métrik sakumaha DIN, en, ISO, GB, JIS, AS, uni, jsb
baku inci bolts sakumaha ASME / ANSI, ASTM / Sae / IFI, BS, jsb
Bahan anu dipaké pikeun ngahasilkeun baud anu bisa jadi waja karbon, baja alloy, stainless steel sarta kuningan.
bolts dipingpin keur ukuran handap M24 (atawa 1 inci) umumna Tiis ngajalin jeung ukuran badag bakal panas ngajalin.
Pikeun tahan jeung kakuatan Tujuan rupa korosi, bolts urang bisa salajengna diperlakukeun sapertos pemanasan, oksida hideung, séng palapis, dipper panas galvanizing, séng palapis hideung, palapis kuningan, nickle sarta Chrome plating, dacomate, jsb pembeli ngahudang mangga ngahubungan kami ayeuna !

Layanan kami:
1. Simkuring sorangan dua pabrik jeung alat-alat canggih tur pagawe ogé dilatih.
2. Bisa nyadiakeun pabrik pricewith jasa parusahaan dagang.
3. Urang ngadalikeun biaya keur unggal hambalan produksi tetep dina harga saeutik.
4. Urang ngadalikeun kualitas produksi pisan mastikeun tetep santunan nanaon.
5. Urang ngajamin 24 jam response na 48 solusi jam nyadiakeun layanan.
6. Simkuring nampi kuantitas urutan leutik saméméh kerjasama formal.
7. Urang mastikeun anjeun meunang kiriman urutan anjeun dina pinuh dina periode waktu nu sapuk.
8. Alatan volume urang jeung kakuatan ngajual, urang kudu garis pengiriman barang angkutan barang rateswith alus teuing.
9. Urang narékahan pikeun salawasna jadi adil jeung honestin transaksi urang jeung konsumén.
10. Urang narékahan pikeun dianggo togetherwith konsumén pikeun ngahontal leuwih ti urang tiasa ngahontal nyalira.
11. Urang difokuskeun tumuwuh bisnis togetherwith sakabéh para nasabah urang.
12. Ngaliwatan markisa na komitmen urang kami Tujuan jadi leaderin pasar sakabéh pasar konci urang. Pikeun ngajaga posisi urang salaku pamimpin pasar kami kudu nuluykeun pikeun nambahkeun valuein sadayana yen urang ngalakukeun.

FAQ:
Di handap ieu aya sababaraha patarosan remen ditanya
Patarosan 1: Dupi anjeun Manufactory atanapi Trading Company?
parusahaan --Our gaduh urang sorangan dua pabrik lokal dumasar produk logam jeung produk hardware.
Patarosan 2: Naon rupa produk hardware anjeun gaduh?
produk hardware --Our ngawengku geser panyambungna / hex baud / kakuatan tinggi struktural baud / buleud sirah TC baud / stainless steel baud / bagian ngolah séjén non-standar baud / Lathe jeung sababaraha logam stamping hardwares, ect.
Patarosan 3: Dupi abdi meunang sababaraha sampel?
sampel --Standard bakal bébas tur tiasa siap dina jam 24 pikeun anjeun
Patarosan 4: Sabaraha nu angkutan barang angkot bakal keur sampel?
angkutan barang --The gumantung kana beurat sarta packing ukuran sarta aréa Anjeun. Mangga wartosan kami pikeun jéntré informations.
Patarosan 5: Kumaha carana abdi tiasa petik anjeun?
--Please ngirim kami inpo wincik urutan - jamléh, spésifikasi (tipe baja, ketebalan, lebar, beungeut finish) via EMAIL atanapi fax, maka kami baris nawarkeun Anjeun nu petik panganyarna.
Patarosan 6: Dupi urang gaduh logo urang sorangan atawa ngaran parusahaan on produk Anjeun atawa iket?
--Sure. logo Anjeun bisa putted on produk urang ku stiker. Jeung lamun cartons percetakan diperlukeun bisa ngaropéa, mangga ngirim urang karya seni tur sarat lengkep ku email atanapi fax.
Patarosan 7: Kumaha kana tatanan?
--Please ngirim kami panalungtikan anjeun jeung handap salah sahiji metoda kontak.

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!