Winrock

ngaropéa stop kontak sirah sagi genep cap 18-8 stainless steel screw taktak

imah » produk » adat Fastener » ngaropéa stop kontak sirah sagi genep cap 18-8 stainless steel screw taktak

ngaropéa stop kontak sirah sagi genep cap 18-8 stainless steel screw taktak

Panjelasan Produk


Ngaran: custom stop kontak Kepala Cap Screws steel screw baja

Bahan: stainless steel serius, Sae serius, kuningan baja karbon, tambaga jsb ,.

Ngahasilkeun Equipments: mesin screw Automotive, mesin CNC na toolings operasi sekundér;

Aplikasi: Automotive industri-mobil, treuk, beus, compressor mesin konstruksi, alat-alat kakuatan angin, machinary tatanén, Industri foundary, suku cadang éléktronik, patempatan hardware jati jeung loba deui.
Service kami: Urang Wil ngajawab surélék anjeun dina jam 12

Services urang


Naon penting ka anjeun anu penting pikeun kami!
Stabilitas Financial:Simkuring tetep nguntungkeun sarta sustainable malah ngaliwatan ayeuna ékonomi

downturn, dina bagian sanajan Tumuwuhna pasar kami, sarta di bagéan alatan urang

filsafat konservatif guiding cara kami geus rengse junun urang

bisnis saprak 2000.

Desain sarta Téknik

kaunggulan:

Urang neruskeun nawarkeun inovatif costreduction pilihan dina desain

tahap sarta ajen ditambahkeun / nilai tabungan ongkos direkayasa keur nasabah urang urang

ayeuna produk.

Kalenturan mun Adaptasikeun

sarta Reinvent:

Simkuring ngadangukeun Konsumén urang jeung nambahkeun sistem, prosés, alat-alat

atawa fasilitas terus pikeun minuhan kabutuhan tur requests konsumén urang.

Pangiriman & Service:Bari ieu indikator konci téh mangrupa "Dibikeun" kiwari, urang lagu,

ngawas sarta ngalaksanakeun parobahan salawasna ngaronjatkeun gol kami

salaku urang narékahan pikeun ngaronjatkeun dina sagalana kami ngalakukeun.

Quality:komitmen urang pikeun kualitas ieu dicadangkeun ku sertifikasi pihak katilu mun

dunya kualitas kelas standar ISO / TS 16949: 2002. Urang nawarkeun global

kualitas pasar OEM bedana dina

manufaktur, inovatif & rékayasa.

Pernyataan parusahaan Misi

"Ngarojong konsumén urang ku cara méré inovatif, ongkos éféktif, direkayasa solusi, purwa,

komponen-komponen sareng majelis, anu ngamungkinkeun para mitra bisnis séwang-urang pikeun ngahontal punjul

Hasil financial tumuwuhna kualitas. "

  • Ngadegkeun lingkungan gaw nangtang tur nikmat ngamajukeun gawe babarengan.
  • Ngajaga integritas urang jeung konsumén, suppliers jeung karyawan.
  • Ngarojong mitra bisnis urang, sarta ngaleuwihan ekspektasi maranéhanana.
  • Jadi dihijikeun dina rojongan urang jeung ngungudag urang tina hiji visi hasil ngahijikeun Tatar.
  • Ngamekarkeun jalma urang jeung pangalusna di industri.

Balanja

. 1 FedEx / DHL / UPS / TNT keur sampel, Door-to-Door;

. 2 Ku Air atawa ku Laut keur barang tumpak, pikeun FCL; Airport / Port narima;

3. Konsumén nangtukeun forwarders angkutan barang atanapi metode pengiriman barang negotiable!

Pangiriman Time: 3-7 poé keur sampel; 5-25 poé keur barang tumpak.

Sarat pamayaran

Pamayaran: T / T, MoneyGram, PayPal; % Deposit 30; kasaimbangan% 70 saméméh pangiriman.

sanggeus kawijakan layanan jualan kami

1.The sampel anyar bakal rebulid pikeun konsumén lamun sampel heubeul teu bisa minuhan sarat nu gambar atawa sampel tina konsumén.

2.The qualitified produk bakal ulang dikirim ka konsumén lamun aya datang ka 5% barang unqualitified dina produksi masal kami ngirimkeun ka nasabah.

Tim jualan 3.Our bakal ngajawab keluhan ti nasabah kalawan 12 jam.

Ngajaga kauntungan nasabah kami 'nyaeta budaya utama pabrik kami, sarta kami anu gawe bareng jeung konsumén urang nyieun jasa sanggeus urang hadé tur hadé.

FAQ


Q1: produk naon anjeun parusahaan ngahasilkeun?

Kami rancang loba jenis produk hardware, anu produk normal kawas screws, washers, shafts, cinyusu; produk ngaropéa kawas bagian stamping, cnc ngarobahna sarta panggilingan bagian, bagian lathe tur jadi on.We anu ngahasilkeun produk hardware ieu nurutkeun anjeun sampel atawa gambar.

Q2: Kumaha perusahaan ngadalikeun kualitas produk '?

Muhun, sakumaha urang sadaya terang yen kualitas asalna munggaran mangsa usaha kalawan konsumén urang nu urang salawasna

persist di "Quality nyaeta kahirupan enterprise.we anggo heula perkara dikonfirmasi, inspeksi produksi, bungkusan nyita sakabéh kombinasi ngadalikeun kualitas produk mastikeun.

Q3: Dupi anjeun hiji parusahaan pabrik atawa perdagangan parusahaan?

kami hiji parusahaan pabrik hardware profésional kalayan leuwih sajarah taun 10, urang gaduh pabrik urang sorangan kalawan lengkep equipments hardware ngahasilkeun sarta insinyur profésional anu bisa ngahasilkeun kaluar sampurna produk nurutkeun sasuai ka nu Anjeun.

Q4: Kumaha ngeunaan harga produk Anjeun '?

Muhun, urang nu maksa dina "meunang-meunang" principle.With harga paling nguntungkeun, pikeun mantuan klien kami mangtaun pangsa pasar deui, ku kituna meunang leuwih bisnis.

Q5: Kumaha kana tatanan?

(1) Anjeun ngirim kami teken atawa sampel; (2) Simkuring nyandak ngaliwatan assessment proyék; (3) Urang masihan anjeun design a; (4) Anjeun pikir desain téh ok; (5) Simkuring ngadamel sampel sarta ngirimkeunana ka anjeun . (6) Anjeun pikir sampel téh alus lajeng nempatkeun hiji urutan na mayar kami 30% deposit; (7) Urang mimitian nyieun produk; (8) Lamun barang geus rengse, urang nganteurkeun ka Shengzhen Yiantian; (9) Anjeun mayar kami baki sanggeus ningali B / L Salin; (10) nu sakabeh urutan rengse, hatur nuhun !!

Q6: Kumaha ngahubungan kami?

Kirim surélék anjeun Rincian Panalungtikan di handap, Klik "Kirim" Ayeuna ........

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!