Winrock

ngaropéa super duplex s32205 (f60) stainless steel plat pasagi washer / fastener

imah » produk » ngaropéa super duplex s32205 (f60) stainless steel plat pasagi washer / fastener

No.57-ngaropéa Super duplex 2205 (F51) steel Steel Square Lempeng Washer Fastener

Ngaran ProdukNgaropéa Super duplex S32205 (F60) steel Steel Square Lempeng Washer / Fastener / konci Washer
materialSuper duplex S32205 (F60) steel Steel
ukuranNgaropea, nurutkeun gambar anjeun
Surfacecaang
Rincian bungkusanCartons + kasus lapis

Ogé bisa dipak salaku sarat klien '.

pangirimanDina 15 poé
OEM / ODMkasadia
contoSadia, 3-5 poé sanggeus narima pembayaran

Tips: Produk bisa ngaropéa nurutkeun gambar anjeun!

Ngabandingkeun lambar Pikeun steel baja bahan (kimia komposisi)

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HPF, QFC
Jumlah modél: HPF WASHER
Baku: ngaropéa
Ngaran produk: Square Lempeng Washer / Fastener / konci Washer
Bahan: Super duplex S32205 (F60) steel Steel
Dimension: Atur, nurutkeun gambar anjeun
Pangiriman: dinten 5-15
istilah dagang: FOB, CFR, CIF
Pamayaran: TT, LC
Loading port: Shanghai port, Cina
Sertipikat: ISO, SGS, BV
Packing: kasus lapis Cartons +, atawa nurutkeun syarat customer urang
Sampel: Sadia, 3-5 poé sanggeus narima


, , ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!