Winrock

ngaropéa t baud pikeun fastening kareta buatan Cina

imah » produk » adat Fastener » ngaropéa t baud pikeun fastening kareta buatan Cina

ngaropéa t baud pikeun fastening kareta buatan Cina

Panjelasan Produk


ngaropéa t baud pikeun fastening kareta buatan Cina
ngaropéa t baud pikeun fastening kareta buatan Cina gaduh perlakuan hideung, HDG na ep beungeut, sarta béda kelas 4.6 / 8.8.
ngaropéa t baud pikeun fastening kareta buatan Cina aya loba dipaké dina Sistim anchoring na sadia dina pilihan diaméter tur tebih pikeun tiap matak-di channel fixings ukuranana matak-di saluran anu ku serelek ngajalin ngaropéa t baud pikeun fastening kareta buatan Cina, raray-diasupkeun kana saluran sanggeus beton geus disetel. The baud projecting ngabogaan kiyeu dina tungtung shank supados Dursasana bener t baud nu ngaropéa pikeun fastening kareta buatan Cina dina biwir channel bisa jelas katempo. Kapasitas beban allowable of ngaropéa hiji gumantung kana tipe channel sarta jangkar dipasing jeung posisi

ngaran roductngaropéa t baud pikeun fastening kareta buatan Cina
aplikasiindustri kimia, industri minyak bumi, industri konstruksi, jsb
thread tipemétrik / tipe A / tipe B
panjang5-160mm, 1 / 5 "- 63 / 10"
ngabereskeunpolos, hideung, séng plated, HDG, jeung saterusna
MOQ1000pcs
watesan pamayaranT / T, 30% sateuacanna, tur saimbang saméméh kiriman atawa ngalawan B / L salinan

parameter utama ngaropéa t baud pikeun fastening kareta buatan Cina

ngaropéa t baud pikeun fastening kareta buatan Cina
diaméternaMax beban allowable on baud shank pull-kaluar
M2027.0 KN
M1617.3 KN
M129.3 KN
M106 KN
M84 KN
M62.2 KN
Tightening torguengaropéa t baud pikeun fastening kareta buatan Cina kelas 4.6ngaropéa t baud pikeun fastening kareta buatan Cina kelas 4.6
diaméternaSteel stainless steel (N / m)N / m
M30400-
M27300500
M24200500
M20120300
M1660150
M122570
M101530
M88-
M16 toothed7070
M12 toothed2570

Service kami


1. OEM Manufaktur ngabagéakeun: Produk, Paket pikeun t baud ngaropéa pikeun fastening kareta.
2. sampel kualitas luhur T bot téh haratis.
3. Urang bakal ngawalon nuhun panalungtikan anjeun dina jam 24.
4. sanggeus ngirim, urang baris lagu produk pikeun anjeun sakali unggal dua dinten, dugi ka meunang dina produk. Lamun anjeun ngagaduhan nu
barang, nguji aranjeunna, sarta masihan abdi feedback.If anjeun mibanda patalékan ngeunaan kualitas luhur kontak T sirah bot urang jeung urang, urang baris nawarkeun ngajawab cara pikeun anjeun.

FAQ


Q1. Naon istilah anjeun packing?
A: Umumna, pek we barang urang di buleud bodas nétral jeung cartons coklat pikeun kualitas luhur t sirah bot. urang tiasa pak barang di buleud branded anjeun sanggeus meunang hurup otorisasina Anjeun.

Q2. Naon istilah Anjeun pembayaran?
A: T / T 30% salaku titipan, tur 70% saméméh pangiriman. Ieu gé nunjukkeun Anjeun poto tina produk na bungkusan
sateuacan Anjeun mayar baki.

Q3. Naon istilah anjeun pangiriman?
A: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU.

Q4. Kumaha ngeunaan waktu pangiriman anjeun?
A: Umumna, éta bakal nyandak 30 mun 60 poé sanggeus narima pembayaran sateuacanna Anjeun. Waktu pangiriman husus gumantung
dina barang jeung kuantitas urutan Anjeun.

Q5. Dupi anjeun ngahasilkeun nurutkeun sampel?
A: Sumuhun, urang bisa ngahasilkeun ku sampel Anjeun atawa gambar teknis. Bisa ngawangun molds na fixtures.

Q6. Naon kawijakan sampel anjeun?
A: Urang bisa nyadiakeun sampel lamun urang boga patempatan siap di stock, tapi konsumén kudu mayar biaya sampel sarta
biaya kurir.

Q7. Anjeun nguji sakabeh barang anjeun méméh pangiriman?
A: Sumuhun, urang kudu 100% test pikeun mastikeun kualitas T sirah bot saméméh pangiriman

Q8: Kumaha anjeun nyieun bisnis urang istilah panjang-na hubungan alus?
A: 1. Simkuring tetep kualitas alus tur harga kalapa pikeun mastikeun konsumén urang kauntungan;
2. Urang hormat unggal customer sakumaha sobat urang jeung urang tulus do bisnis jeung nyieun babaturan sareng maranehna.

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HPF
Baku: Din, DIN
Ngaran produk: ngaropéa baud t keur fastening kareta
Bahan: Steel
perlakuan beungeut: Séng-plated, Userboxtop, Hideung Anodize, galvanizing
Jenis: T sirah baud
Istilah pembayaran: TT, LC, DP
Time sampel: 7 poé
waktos pangiriman: 25-30days


G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!