Winrock

béda jenis custom dijieun fasteners nikel tambaga

imah » produk » adat Fastener » béda jenis custom dijieun fasteners nikel tambaga

béda jenis custom dijieun fasteners nikel tambaga

Fasteners


Kami produsén ngarah sarta éksportir ampir sakabeh tipe Industrial Fasteners, kacang & Bolts. Ieu Industrial Fasteners, kacang & Bolts dijieun tina bahan baku kualitas luhur kawas stainless steel, baja alloy, alloy nikel jeung bahan non ferrous. Ieu Industrial Fasteners, kacang & Bolts gaduh korosi unggulan tahan, durability, reliabiliti na precision. Loba dipaké di sakuliah sababaraha industri, alloy jeung logam kami fasteners akur jeung standar kualitas nu internasional kayaning DIN, ANSI, ASTM, BS, jsb Urang ogé manjangkeun produksi custom di fasteners di bulk nurutkeun sampel atawa gambar konsumén '.

rentang:


M10 TO M100, panjangna upto 5 méter

formulir:


bolts, bolts stud, bolts sirah hex, stop kontak sagi genep sirah screw jangkar bolts, u-bolts, bolts j, bolts beuheung pasagi sirah supa, bolts sirah t-, screw jangjang, baud panon, baud panon, bolts yayasan, bolts struktural.

WASHER


washer polos, polos badag & leutik od washer, cinyusu konci washer, cinyusu washer tugas beurat, washer huntu, béntang washer, tab washer kalayan salah & dua tab.

kacangan


Sagi genep mété, sagi genep gandeng mété, nut sagi genep ipis, nut kuadrat, kacang puri sagi genep, tumerapna diri nut, sagi genep kacangan cap domed.

LAIN


Threaded rod, sakumaha per gambar na konsumén Spesifikasina.

lapisan wulu


Panas dipped Galvanizing fosfat
Teflon
Xylon
seng
Cadmium

spésifikasi


spésifikasi
Beusi sténless:

AISI 202, 304, 304L, 316, 316L, 310, 410, 420 jsb
4.6, 5.6, 6.6, 8.8, 10.9 & 12.9 / 'Sunda', 'S', Kaayaan 'T'.

Type:
304, 304L, 304H, 310, 310S, 316, 316L, 316Ti, 317, 317L, 321, 321H

Duplex steel Steel:
Sasmita séjén:
2507, 2205, 2304, 153MA, 253MA, 309, 904L, 2595MO.
Nikel lianna Kelas:
ASTM / ASME SB 162 UNS 2200 (nikel 200) / UNS 2201 (nikel 201)
ASTM / ASME SB 127UNS 4400 (MONEL 400)
ASTM / ASME SB 424 UNS 8825 (INCONEL 825)
ASTM / ASME SB 168UNS 6600 (INCONEL 600) / UNS 6601 (INCONEL 601)
ASTM / ASME SB 443 UNS 6625 (INCONEL 625)
ASTM / ASME SB 574 UNS 10276 (HASTELLOY C 276)
ASTM / ASME SB 462 UNS 8020 (alloy 20 / 20 CB 3)
Karbon Steel:
Panas Deep Galvanized, Bloodied jsb
jenis:

Bolts, kacang, Washers, jangkar Fasteners, Stud Bolts, baud Panon, Stud, Threaded Rod, Cotter Pin, stop kontak screw, Rupa Fasteners & Spares, Yayasan Fasteners, jsb
Galunggung Steel:
Lumar Kondisi, Galvanized, Phosphetised, Cadium Plated
Nikel alloy:
Hastelloy, 904, titanium, duplex Galunggung 2205, duplex Galunggung 2205 Code, duplex Galunggung 2304, duplex Galunggung 2507, Inconel 718, Inconel 751, Inconel X750, Inconel 722, Inconel MA 954, Monel 400, Monel 401, Monel 404, Monel 502 , Monel K500, Monel R405, nikel 201, nikel 205, nikel 211, nikel 220, nikel 230, nikel 233, nikel 270 jsb

Komposisi kimia Bahan

Komposisi bahan201202304316430
C≤0.15≤0.15≤0.08≤0.08≤0.12
Si≤1.00≤1.00≤1.00≤1.00≤1.00
Mn5.5-7.57.5-10≤2.00≤2.00≤1.00
P≤0.06≤0.06≤0.045≤0.045≤0.040
S≤0.03≤0.03≤0.030≤0.030≤0.030
Cr16-1817-1918-2016-1816-18
N3.5-5.54-68-10.510-14
Mo 2.0-3.0
Harta mékanis
Cipondoh, Tangerang bahan201202304316
Kakuatan Tensile≥535≥520≥520≥520
ngahasilkeun Kakuatan≥245≥205≥205≥205
ngahadean≥30%≥30%≥35%≥35%
Teu karasa (HV)<253<253<200<200

Sarat jeung Kaayaan kualitas


diréktif konci kami téh kapuasan customer lengkep.
Urang nyadiakeun konsumén urang jeung produk jeung jasa eta mastikeun ka sadaya sarat.
Urang ngamekarkeun tujuan kualitas dina tingkat luyu mun ensur pamadegan syarat anu efektif bisa kajawab ku bisnis urang.
Kami sapinuhna komitmen ka pamutahiran kontinyu salaku pendekatan strategis pikeun ngahontal tujuan kualitas ieu.
Kawijakan urang jeung tujuan kualitas pakait anu reviewed na komunkasi ka sadaya karyawan dina rutin.

Di Rajdev Steel (India) karyawan urang taat ka na nyumbang kana kekecapan Sistim kualitas urang di unggal aspék bisnis urang. komitmen urang jaminan nyadiakeun klien kami kalayan kualitas uncompromising sarta jasa. Ieu kahontal ngaliwatan pendekatan tim mana sagala anggota sadar tina tujuan parusahaan jeung dianggo dina disiplin sorangan nyieun hiji kontribusi éféktif.

Pikeun pariksa yén suplai dijieun pikeun klien kami pasti spésifikasi, tim kadali kualitas urang ngagabungkeun kaahlian teknis, pangaweruh standar industri jeung parabot inspeksi panganyarna na mesin papanggih kabeh syarat. perhatian husus keur modal pikeun kualitas luhur, kasabaran tur traceability.

program jaminan kualitas urang mertahankeun tingkat pangluhurna kualitas sarta aktip nyumbang nuju ngadegkeun tur achieving tujuan pausahaan. jalma kualitas, kualitas rékayasa jeung produk kualitas.

Di handap ieu mangrupakeun konci pikeun Rajdev Steel (India) tumuwuh terus.

komitmen urang jaminan nyadiakeun nasabah kalawan kualitas uncompromising, layanan responsif, bedah kalapa na on pangiriman waktos. Ieu kahontal ngaliwatan pendekatan tim mana sagala anggota sadar tina tujuan parusahaan jeung dianggo dina murid sorangan nyieun hiji kontribusi éféktif.

Sistem jaminan kualitas anu dipandu ku prinsip nu ngarojong budaya kerja unik urang nu incorporates hormat, manajemén diri, komunikasi kabuka sarta kreativitas.

prinsip ieu:


Urang narékahan pikeun jadi pangalusna di industri urang.
Urang ngeunaan miara konsumén urang, suppliers tur mitra urang.
Urang ngalakukeun pangalusna kami mutlak pikeun ngahargaan commitments urang.
Urang narékahan pikeun salawasna meta kalawan integritas jeung fairness.

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!