Winrock

tipena béda fasteners precision

imah » produk » tipena béda fasteners precision

tipena béda fasteners precision

tipena béda fasteners precision

merekHPF
barangPrecision tipena béda Fasteners
palabuhanShanghai, Cina
Bahan atah

Karbon Steel / steel Steel / Galunggung Steel / titanium / Salaku per pamundut anjeun

standarDIN, ANSI, GB, Non-baku, jsb
Tamansari pagaweanZn- Plated, Ni-plated, Passivated, Tin-plated, Sandblast na Anodize,

Kromat, Polandia, elektro Lukisan, Hideung Anodize, Userboxtop, Chrome plated, jsb

Prosés pembuatanPos / Washer assembly / Threading / mesin sekundér /

perlakuan panas / Plating / Anti slipping / baking / QA / Paket / pengiriman barang

sertipikatROHS, SGS, CE, ISO
aplikasiSapédah, Mesin & Electric parabot, auto.etc
ukuranM1.6-M160 / Salaku pamundut anjeun
kalungguhan Time7-15 poé sakumaha biasa, Bakal dumasar kana kuantitas urutan lengkep.
pamayaranT / T, L / C

langkung Bolts jeung pedaran kacangan


Sadia Bahan:1.StainlessSteel: SS201, SS303, SS304, SS316, SS410, SS420, 4.8 baja hex baud
2.Steel:C45(K1045), C46(K1046),C20
3.Carbon Steel: CH1T, ML08AL, 1010,1035,1045
4.AlloySteel:10B21,35ACR,40ACR,40Cr,35CrMn,SCM435
5.Aluminum atanapi Aluminium Galunggung: Al6061, Al6063 jsb
kelas:4.8, 8.8, 10.9, 12.9.
Treatment beungeut:Séng-plating, Geomet, Dacromet, Hideung Oksida, Phosphatizing, Bubuk palapis na Éléktroforésis.
standar:ISO, DIN, ANSI, JIS, BS na Non-baku.
Sertipikat:GB / T19001-2008 / ISO9001: 2008
Bisa cocog ROHS, SGS jeung perlindungan lingkungan
Produk rentang:Omod: 3-30mm Max Panjang: 220mm
Rancang Prosés:RawMaterial / QC / pos / Thread / HeatTreatment / Surface Treatment / QC Inspection / asihan na Packing / pengiriman barang
Service sampel:Sampel pikeun standar fasteners stainless steel anu sagala di gratis.
Waktos prosés:poé 25-45 sanggeus urutan dikonfirmasi
Karton Ukuran:28 * 26 * 18cm atawa ngaropéa
jaminan:Urang pastikeun kami nyadiakeun produk bakal wareg pamundut 100 Anjeun%
Sanggeus-jualan Service:Urang bakal nuturkeun nepi unggal customer tur ngajawab sagala masalah anjeun puas sanggeus jualan

Kaunggulan / Fitur:


1. bahan:

parusahaan urang geus dibeuli baja ti sababaraha grup baja badag, kayaning Hangzhou Steel Mill, Shanghai Basan Steel Mill, Beijing Shrugging Steel Mill anu baja mibanda pasipatan mékanis alus sarta kuatna komponén kimiawi. eta tetep baud ka jadi kakuatan tinggi

2. rancang prosesi

Kahiji, urang kudu sorangan-precision High puseur Digital Machining kami pikeun pembuatan kapang dina Wagub kapang husus, kapang unggulan ngadamel produk penampilan geulis tur ukuranana na akurat.

kadua, urang ngadopsi blasting prosesi, nyoplokkeun permukaan Oksidasi, sangkan beungeut janten caang jeung beresih jeung seragam sarta éndah.

Katilu, dina perlakuan panas: Urang nganggo hawu dikawasa-atmosfir perlakuan panas otomatis, urang ogé kudu opat sabuk bolong nepikeun electric, Dupi nungkulan produk di ukuran béda ngajaga beungeut non-oksidasi

3. Control kualitas:

Kadali kualitas mastikeun dipigawé ti meuli bahan baku di gudang pikeun prosesi machining béda jeung ka packing final. Simkuring gaduh Magnetic Bubuk detektor, Bahan Tés Mesin, Metallographic mikroskop, instrumen nguji misalna, produk garansi kualitasna alus sarta penampilan geulis.

4. Kamampuh produksi

bolts tunggal, unggal bulan bisa ngahasilkeun 5000 ton.

FAQ


1 Q :. Dupi anjeun tiasa ngirim kuring katalog anjeun sarta daftar harga?

A: Salaku urang kudu leuwih ti rébuan produk, éta téh bener teuas teuing ngirim sakabéh katalog na daftar harga pikeun anjeun. Mangga ngawartosan urang gaya Anjeun kabetot, urang bisa nawarkeun pricelist keur rujukan anjeun.

2. Q: Kumaha ngeunaan kualitas produk anjeun?

A: 100 inspeksi% salila produksi. produk urang nu Certified kana standar kualitas internasional ISO9001, TS16949.

3. Q: bahan Naon produk tiasa nyadiakeun?

A: Karbon Steel, Galunggung Steel, steel Steel, Kuningan, Tambaga atanapi nurutkeun sarat Anjeun.

4. Q: Naon jaman pangiriman?

A: Kanggo produk di stock, urang tiasa ngilikan eta dina 7 poé sanggeus narima pembayaran Anjeun. Pikeun urutan custom, dina 24 ton, waktos produksi nyaeta 20-35 poé sanggeus dikonfirmasi unggal rinci.

5. Q: Naon packing anjeun?

A: packing Normal kami geus bulking di Cartons, 25kgs / karton, 36cartons / Usuk. Urang ogé bisa pak produk nurutkeun sarat Anjeun.

6. Q: Naon ngeunaan nanaon?

A: Urang nu yakin pisan di produk urang, jeung pek we aranjeunna kacida alusna pikeun mastikeun barang dina panangtayungan ogé.

Ulah aya gangguan ngeunaan masalah naon kualitas saterusna, urang nyarankeun Anjeun pariksa barang sakali anjeun nampi aranjeunna. Lamun aya naon wae angkutan ruksak atawa kualitas masalah, ulah poho mawa gambar jéntré tur ngahubungan kami pas mungkin, urang bakal leres nanganan ka pastikeun leungitna anjeun pikeun ngurangan kana pangleutikna.


G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!