Winrock

din 7504 sudin 7504 super duplex f55 sirah steel baja sagi genep flange timer pangeboran screw

imah » produk » din 7504 sudin 7504 super duplex f55 sirah steel baja sagi genep flange timer pangeboran screw

din 7504 super duplex f55 steel baja sagi genep flange sirah timer pangeboran screw

Panjelasan Produk


1. Finish: Séng plated (jelas / biru / konéng / hideung), HDG, nikel, Chrome, oksida hideung, jsb.

2. Ukuran: M2-M20 6 ~ 200mm atanapi nurutkeun sarat klien urang

3. Baku: DIN 7504

4. Sertifikasi: Din, ISO, GB, BS, JIS, jsb

produksi
barang
hex suplai Cina screw flange sirah baud
panjang
1 ~ 1000mm
ukuran
M2-M42 atanapi nurutkeun sarat klien urang
material
stainless steel (304,316,410), baja karbon (4,8,10,12)
ngabereskeun
Séng plated (jelas / biru / konéng / hideung), HDG, nikel, Chrome, oksida hideung, jsb.
kelas
A2-70,A4-80,4.8-12.9,etc
standar
DIN, ISO, GB, BS, JIS, jsb
OEM
kasadia
epek
Nyepetkeun move komponén tina liang ka liang
aplikasi
Install dina aci fluted.
dagang rinci
Sarat dagang
FOB, CFR, CIF
Sarat pamayaran
T / T, L / C
MOQ
buah 1000
kiriman Port
Qingdao
Waktos pangiriman
The panggancangna 15-30days, Numutkeun polumeu pikeun nangtukeun waktu pangiriman.
Services
sampel bebas
18 bulan jaminan
rojongan teknis & solusi custom-dijieun
Desain sorangan & tim produksi

Finish Pikeun HEX FLANGE sirah screw


fittings béda finishs béda pamundut, finishs cocok tiasa ngadamel WARSHERS tetep permukaan nice jeung anti karat.

1) Séng.
ieu perlakuan nu pang populerna, anu warna dawam panutup hideung, pérak, konéng sarta bodas. langkung kelir tingali dihandap kartu warna.

2) nikel.
ieu téh leuwih finish alus ti séng jeung geus warna budi, réa patempatan anu plated ogé di finish ieu.
3) Oxidization.
finish ieu dipaké pikeun potongan stainless steel bagian, sarta paling bagian aluminium.
4) Polandia.
bagian bakal leuwih caang sanggeus digosok, hususna keur bagian stainless steel.
5) cet.
warna cet téh beuki loba pisan, éta téh leuwih cet di kelir béda.
6) perunggu.
finish ieu saeutik pisan dipaké ngan pikeun sabagian potongan husus.

kontrol kualitas


(1) Mariksa bahan saméméh feed dina

(2) IPQC (ku cecekelan jeung kontrol otomatis-machined)

analysis (3) elemen Kimia sarta nguji fhysical sanggeus perlakuan pos

(4) The inspeksi kadua, diurutkeun sadayana rengse barang ku asihan mesin lamun diperlukeun;

(5) Packing

(6) inspeksi Tukang (titik mariksa, status bungkusan, kuantitas jsb)
Nalika sakabéh barang nu siap, urang bakal ngadamel inspeksi final pikeun kuantitas jeung status pakét urang.

(7) Taliwang

FAQ


Q: Naon produk utama anjeun?
A: produk utama parusahaan kami nyaéta washer, fastener, bolts, screw na rod lambar flange belang pipe.
Q: Dupi anjeun dagang parusahaan atawa produsén?
A: parusahaan Oue boga pabrik urang sorangan, anu perenahna di Zibo, Shandong.We boga pabrik jeung dagang group prodessional nu gaduh leuwih 10 taun haedware ngahasilkeun sarta pangalaman dagang.
Q: Kumaha pikeun mastikeun yén kualitas unggal prosés urang?
A: Urang utamana ngadegkeun departemén inspeksi kualitas mariksa unggal prosés.
Q: Dupi urang nyitak logo urang sorangan?
A: Sumuhun, Cuz OEM mangrupa wilujeng sumping, urang bisa nyitak logo pikeun anjeun.
Q: Naon kualitas produk Anjeun ngajamin?
A: Urang geus kaliwat ISO9001: System Management 2008 Quality sertifikasi, System Management CQM Quality sertifikasi jeung sertifikasi System Management Quality IQNet, Lamun kualitas nu teu atos standar, Anjeun bisa tukeur barang haratis.
Q.Can anjeun nyadiakeun sampel?
A: Sumuhun. Bisa nyadiakeun sampel kami pikeun free.But kami kudu Ngecas waragad kurir.
Q. Naon metoda mayar anjeun?
A: Sadaya pembayaran rupa nyaeta aya.
Q.How lila waktos pangiriman anjeun?
A: Urang bakal dikirim ka produk dina 10 poé sanggeus narima requst Anjeun. Sarta waktu pangiriman bakal 30-45 poé.
Q: Kumaha angkutan?
A: Laut angkutan barang, Air angkutan barang sarta batur Pangiriman Express mangrupakeun okay.That Éta nepi ka sarat Anjeun.
Q: Dupi anjeun gaduh jasa saatos-jualan?
A: Sumuhun, urang baris nyadiakeun pangalusna jasa sanggeus-diobral.

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!