Winrock

din6796 konci washer stainless steel washer konci

imah » produk » din6796 konci washer stainless steel washer konci

No.20-DIN6796 konci washer stainless steel washer konci

spésifikasi


washer konci
DIN6796 bolts stainless steel washers kacangan
Bahan: stainless steel, cinyusu steels
Ukuran: Numutkeun requests

washer konci


Produk Ngaran:

DIN6796 konci washer bolts stainless steel washers kacangan

Model No .:

DIN6796

ukuran:

Numutkeun requests

bahan:

Stainless baja, cinyusu steels

finish:

Polos, ZP, YZP, BLACK, HDG, Dacromet

Quality:

-Kualitas luhur bahan atah, inspeksi ketat

fitur produk:

Fitur kakuatan fastening pisan badag

Kuantitas Orde minimum:

1000pcs- DIN6796 konci washer

Kiriman Port:

Shanghai OR NINGBO

Waktos pangiriman:

Dina 7-25days, Numutkeun polumeu pikeun nangtukeun waktu pangiriman.

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Jumlah modél: washer konci
Ngaran: DIN6796 konci washer bolts stainless steel washers kacangan
Bahan: stainless steel, cinyusu steels
Ukuran: Numutkeun requests
Jenis: The sawtooth konci washer
waktos sampel: 4 poé
Tamansari tratement: Hideung, Phosphated, (Séng Plated), polos, palapis dacromet, jsb
MOQ: 1000pcs-konci washer


G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!