Winrock

din934 baja hex steel nut, nut hex duplex sainless baja

imah » produk » kacangan » din934 baja hex steel nut, nut hex duplex sainless baja

No.76 duplex 2205 F53 1.4410 S32750 fasteners stainless steel nut hex beurat

Panjelasan Produk


nami DIN934 baja hex steel nut, nut hex duplex sainless baja
Placeof AsalJiangsu, Cina
ukuran M2-M48 sakumaha pamundut & desain
ngabereskeunPolos, Hideung, Séng Plated, HDG
materialSteel Steel, duplex stainless steel, baja karbon
kelasA2-70/A2-80/A5-80 SS316/304 4.8/8.8/10.9/12.9
standarGB, DIN, ISO, ANSI / ASTM, BS, BSW, JIS jsb
Non-standarOEM nyaéta sadia, nurutkeun gambar atawa sampel
sampelSampel anu gratis.
paketBulk dina cartons master, teras dina pallets, atawa nurutkeun sarat konsumén '.
Ukuran karton: The karton biasa (26.5 * 21.5 * 16.5CM), atanapi dumasar kana paménta ti nasabah.
pamayaran 30% sateuacanna 70% saméméh shippment ku T / T
pangirimanpoé 5-20

Hex Nut Standar


DIN 934,985, 439, A563 DH, 10S 2H,
Gr 4, Gr7, B8, B8M, A2, A4,
SS316L, B8, B8M

HEX kacangan: -

Spésifikasi; -
Hex baud kacangan baku: - DIN 934,985, 439, A563 DH, 10S 2H, GR 4, Gr7, B8, B8M, A2, A4, SS316L, B8, B8M

HEX nut: -

Spésifikasi: -

1.Standard: Din, ISO, JIS, AISI

2.Size: M3-M56

3.Material: Steel, SS, Kuningan

4.Grade: 4.8,8,1

Hex mété, baku: -

DIN 934,985, 439, A563 DH, 10S 2H,

Gr 4, Gr7, B8, B8M, A2, A4,

SS316L, B8, B8M

Hex baud mété, Bahan: -
Karbon baja, stainless steel, F436M,
SS304, SS316L,
Cinyusu, TAPER, piring, SS316
4.6. Karbon baja, ASTM
a36, 8.8, b7, a307, a325, a490,

HEX nut: -
1) jinis Beda kacangan sadia, M3 mun M30 janten Mae ku tiis ngabentuk, M33 na

nepi ka dijieun ku panas-forging.
2) Béda finish, kayaning caang, séng plated, séng konéng plated
3) Dupi dilakukeun sakumaha baja karbon lemah sareng tensile tinggi
4) Utamana dipaké pikeun widang konstruksi indoor na outdoor
5) anchors Special bisa disadiakeun nurutkeun gambar konsumén 'atawa sampel

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: QFC, HPF
Jumlah modél: M3-M48
Baku: DIN
Bahan: steel Steel
beungeut: Userboxtop
Thread Style: mesin thread
OEM: Salaku gambar konsumén '
Pakét: Caton + Usuk
Kiriman: 5-8days
Sampel: Free
Kecap konci: nut hex stainless steel
stock: enya


, , , , ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!