Winrock

duplex 2205 s32205 2507 s32750 1.4410 kualitas luhur hardware fastener kai threaded rod jangkar

imah » produk » duplex 2205 s32205 2507 s32750 1.4410 kualitas luhur hardware fastener kai threaded rod jangkar

No.80-duplex 2205 S32205 2507 S32750 1.4410 kualitas luhur hardware fastener kai threaded rod jangkar

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan
lapis box.wooden cases.pallets.

Waktos pangiriman
poé 8-10

Super duplex 2507 UNS S32750 en 1.4410 ASTM F53

Komposisi kimia,%


Cr

Ni

Mo

C

N

Mn

24.0-26.0

6.0-8.0

3.0-5.0

0.030 Max

.24-.32

1.20 Max

Si

Cu

P

S

Fe

0.80 Max

0.50 Max

0.035 Max

0.020 Max

kasaimbangan

ZERON® 100, UNS S32760 EN1.4501 ASTM F55

Komposisi kimia,%


Cr

Ni

Mo

C

W

Cu

24.0-26.0

6.0-8.0

3.0-4.0

0.030 Max

0.5-1.0

0.50-1.0

N

Mn

Si

P

S

Fe

0.2-0.3

1.00 Max

1.0 Max

0.03 Max

0.01 Max

kasaimbangan

FAQ:


Q1.What mangrupa produk utama anjeun?
A1: produk utama kami téh fasteners: bolts, screws, rod, kacang, washers, anchors na rivets. Samentara, parusahaan urang ogé ngahasilkeun stamping bagian jeung bagian machined.

Q2. Kumaha mastikeun yén unggal prosés urang kualitas?

A2: Unggal prosés bakal dipariksa ku departemen inspeksi kualitas urang nu insures kualitas unggal produk urang. Dina produksi produk, urang bakal pribadi buka pabrik mariksa kualitas produk.
Q3.How lila waktos pangiriman anjeun?
A3: waktu pangiriman kami umumna 30 mun 45 poé. Atawa nurutkeun kuantitas.
Q4. Naon nya éta métode déskriptif mayar anjeun?
A4: 30 nilai% tina T / T sateuacanna na% kasaimbangan 70 séjén on B / L salinan.
Pikeun urutan leutik kirang ti 1000USD, bakal nyarankeun Anjeun mayar 100% sateuacanna pikeun ngurangan biaya bank.
Q5.Can anjeun nyadiakeun sampel?
A5: Yakin, sampel kami geus disadiakeun gratis, tapi teu kaasup waragad kurir.

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HPF, QFC
Jumlah modél: DIN975 / DIN976 rod threaded
Baku: DIN. GB. ANSI. EN.etc
Bahan: 2507 baja duplex. S32760. 2205
Kelas: 4.8 / 6.8 / 8.8 / 10.9 jsb
Jenis: Threaded rod
Ukuran: D: M6 - M64. 1 / 4 "-3"
Panjangna: 10 - 4000 mm
Warna: Silvery
Finish: Bersih
Ngaran produk: SAF2507. S32760 DIN975 Standar


, , , , , , ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!