Winrock

duplex stainless steel nut hex 2205 / s32205

imah » Screws Fastener » duplex stainless steel nut hex 2205 / s32205

No.109-S31254 A193 B8MLCuN kacangan hex beurat

Rincian Gancang:
Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HDF
Jumlah modél: DIN ISO ASTM
Baku: ANSI / ASME / DIN / ISO, DIN ATSM GB AISI ASME
Ngaran produk: duplex 2205 nut hex stainless steel
Bahan: 1.4462 S32205 S31803
Size:M6-100, 1/4"-4"
Kelas: Galunggung S32205
perlakuan beungeut: treatment panas
Sertipikat: ISO9001: 2008

Panjelasan Produk:
1. Kelas: nikel, MONEL, INCONEL Galunggung, INCOLOY, HASTELLOY, duplex, NITRONIC, NIMONIC, jsb
2. Size: M6-M100, 1/4"-3-1/2"
3. Baku: ASTM / ASME / AISI, DIN, ISO jsb
4. Sertifikasi: ISO9001, SGS

Ngaran Produk
Mumpuni duplex baja 2205 / S31803 / 1.4462 HEX beurat nut
material
Duplex Galunggung baja, stainless steel
warna
caang
standar
Din GB ISO ANSI ASTM
kelas
F51/S31803, F53/S32750, S32205
Brade
BDF
benang
kasar, Rupa
dipaké
Petrochmical, industri minyak jeung kimia jsb

Kauntungan urang:
10 taun pangalaman dina fateners alloy husus
Kalawan leuwih 10 taun pangalaman specializing di fasteners alloy. Salaku produsén alloy teknologi tinggi, urang bisa ngahasilkeun bolts, kacang, studs / rod threaded, screws nurutkeun ASME / ASTM / DIN baku sarta spésifikasi. Simkuring boga rupa béda tina standar & non-standar fasteners dijieun tina Hastelloy Galunggung, Monel Galunggung, nikel Galunggung, Inconel Galunggung, Incoloy Galunggung, présipitasi Hardenging Steel, Galunggung Anti korosi, duplex steel Steel, Superalloy, Precision Galunggung, Austenitic steel Steel.
Bisa fokus, janten profésional
HDF percaya "Focus & Profesional" na sok committed mun nyadiakeun konsumén jeung produk mumpuni sarta layanan considerate papanggih requests maranéhanana. Dumasar gagasan ieu, HDF tumuwuh kaluar ti pabrik leutik ka parusahaan International anu sells ka konsumén béda ti Asia, Timur Tengah, Eropa, jeung Amérika Kidul jsb, ku leuwih ti 6 juta elehan AS dollar per taun.
manajemén dewasa
HDF geus peralatan tur tim manajemen-kelas munggaran maju. Dina leuwih ti 10 taun pangalaman produksi, urang kudu Sistim dewasa produksi pikeun fasteners alloy, pangiriman gancang, kontrol kualitas alus, pangalaman ngahasilkeun euyeub, sarta mitra bahan alus pikeun nuju ka hiji harga kalapa jeung kualitas ensurance stabil.

Sejenna Company:

Daptar 310S UNS S31008 steel Steel Bolts screw Fastener Supplier Cina

FAQ:
1.How anjeun ngantep kuring dipercanten anjeun.
Urang kudu impor & ékspor sorangan katuhu, sarta kami Emas mumber of alibaba sarta dilakukeun dina china, kami meunang jaminan kiridit ti Alibaba Grup. anjeun bisa nyieun hiji urutan ku alibaba mun urang langsung.
2.How ngeunaan harga Anjeun.
produk kualitas luhur kalawan harga nu lumrah. Mangga masihan kuring inquire a, abdi baris dicutat Anjeun harga pikeun maneh ningali sakaligus.
3.How anjeun ngadalikeun kualitas Anjeun.
Urang menta QC mariksa unggal Productions Tumbu pikeun tiap bacth goods.And bisa nyadiakeun Anjeun MTC jeung sertipikat ngagiling mun barang geus réngsé.
4.Could anjeun nyadiakeun sampel bebas?
Pikeun customer anyar, Urang bisa nyadiakeun sampel bebas pikeun fastener baku, Tapi klien bakal mayar ka bea express. Pikeun customer heubeul, Kami baris ngirim Anjeun sampel bebas jeung mayar biaya express ku ourself.
5.Do anjeun nampi urutan leutik?
Yakin, urang bisa nampa pesenan wae, urang tetep kavling stock keur ALL steel baja FASTENER, karbon baja nut jeung bagian baud, Kawas nut hex weld, nut kandang, nut jangjang, nut weld kuadrat, nut cap, nut hex, nut flange. métrik 8.8Grade, 10.9Grade 12.9Grade Hex baud na Hex stop kontak cap screw, Bagian ASME Hex cap screw.
6.How ngeunaan waktu pangiriman Anjeun
Umum diomongkeun, pami barang aya dina stock, urang tiasa pangiriman aranjeunna kalayan 2-5days, Mun kuantitas anu 1-2container, urang tiasa masihan anjeun kalawan 18-25days, upami kuantitas anu leuwih ti wadahna 2 jeung anjeun pisan urgent, bisa ngantep prioritas pabrik ngahasilkeun barang anjeun.
7.What nyaeta anjeun packing.
packing kami téh 20-25kg pikeun hiji karton, 36 atanapi 48pcs cartons pikeun hiji Usuk. Hiji pallets nyaeta ngeunaan 900-960kg, Urang ogé bisa nyieun logo customer urang dina cartons. Atawa urang ngaropéa cartons nurutkeun requestment konsumén '
8.What mangrupakeun istilah pamayaran Anjeun
Urang bisa narima T / T, LC pikeun urutan umum, PayPal jeung rugbi Kulon pikeun urutan leutik atawa urutan sampel.

, , , , , ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!