Winrock

2205 baja duplex, s32760 kualitas luhur fasteners stainless steel din baku hex baud screw

imah » produk » Minyak sarta Gas Fastener » 2205 baja duplex, s32760 kualitas luhur fasteners stainless steel din baku hex baud screw

56 baja No.2205-duplex, S32760 kualitas luhur fasteners stainless steel din baku hex baud screw na fasteners

Kecap konci steel nut baja & baud
Baku DIN / ANSI / JIS / ISO / GB
Jumlah modél Numutkeun paménta customer
Bahan stainless steel, duplex baja, alloy nikel, Monel, Hastelloy, alloy titanium jsb
Surface Treatment Blacking, polishing, anodize, Chrome plating, séng plating, plating nikel, Pewarnaan
Paking pakét ékspor Standar, jas keur sagala jinis angkutan, atawa sakumaha diperlukeun.
Spésifikasi gambar atanapi nurutkeun syarat customer

pangiriman

1.Construction:Underground piping, cai Hot transmisi jsb
2.Machining: bearing leungeun baju, Accessroy jsb
3.Electric: Tabung Gas jeung transmisi Cai jeung sajabana
4.Wind Power: Anti statik pipah jsb

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HPF, QFC
Jumlah modél: M10, M13, M16, M19, M22, M24, M25, ectAccording kana pamundut customer
Baku: Din, DIN / ANSI / JIS / ISO, GB, DIN, ISO, ANSI / ASTM, BS, BSW, JIS jsb
Ukuran: M5-M100, atawa non-standar sakumaha pamundut & desain
Sertipikat: ROHS, SGS
Finish: Userboxtop, Hplain, séng plated, oksida hideung, panas dip galv.et
perlakuan beungeut: Hideung, séng-plated, HDG, polos
Grade: A2,A4,A2-70,A4-70,A193 B8,B8M,B8T,B8C,2205,2507,UNS S32760,254SMO,1.4529,XM-19,S17400,904L,310S,317L,410S
Sirah Tipe: Hex sirah, jangjang, buleud sirah
Bahan: baja Karbon, stainless steel, alloy baja jeung sajabana
Non-standar: OEM nyaéta sadia, nurutkeun gambar atawa sampel
Sampel: sampel bébas.


, , , , , , , , ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!