Winrock

duplex2205 / s32205 fasteners stainless steel din975 / din976 threaded rod f51

imah » produk » duplex2205 / s32205 fasteners stainless steel din975 / din976 threaded rod f51

No.77 duplex 2205 S32205 fasteners stainless steel DIN975 DIN976 threaded rod F51

Duplex2205 / S32205 fasteners stainless steel DIN975 / DIN976 threaded rod F51

1.4462 (duplex 2205)

No bahan1.4462
simbol en (pondok)X2CrNiMoN22-5-3
AISI / Sae318 LN
UNSS 31803
AFNORZ 2 CND 22-05 Az
BS318 S 13

gambaran


The baja husus austenitic 1.4462 nembongkeun lalawanan umuran korosi alus. wewengkon utama

tina aplikasi (gumantung kaayaan spésifik pamakean) mangrupakeun industri kimia,

makalah jeung produksi selulosa, industri pangan sarta piping cai laut.
rentang produk urang dina 1.4462 anu bolts na mété, washers na rod threaded jsb

komposisi kimia ¹
C
≤%
Si
≤%
Mn
≤%
P
≤%
S
≤%
Cr
%
Mo
%
Ni
%
V
0,03120,0350,01521,0-23,02,5-3,54,5-6,5
NbTiAlCoCuN
%
Fe

0,1-0,22
¹ luyu jeung Key mun Steel 2001
ciri husus
rentang suhu:Kapadetan kg / dm³:Teu karasa HB 30
10 ° C - 280 ° C
Nuju ka arah 475 ° C embrittlement
7,9≤ 270
baja duplex kalayan ditambah molybdenum
lalawanan alus ngalawan umuran korosi na korosi intergranular.
ukuran Métrik diaméterna M6 mun M100; inci diaméterna 1 / 4 "pikeun 3", Panjang: 10-4000mm
material316L, 316LN, 316Lmod, 316Ti, 317L, 317LN, 321,310S, 904L 254SMO AL6XN

1.4529 Super alloy austenitic

Duplex stainless steel 2205, 2507, S32760.
Hastelloy C276, Hastelloy C4, Hastelloy C22,

Hastelloy B2, HastelloyB3,

Monelk500, Monel400, GH2132 / A286, GH4169 / Inconel718, Inconel600,

Inconel601, Inconel625,

Incoloy800/800H/800HT, Incoloy825,Alloy59.alloy20
rentang produkBaud, nut, screw, washer, rod thread, flange, kawat las
standarproduk DIN ASME GB JIS non-standar
logoHPF, QFC
MOQ50pcs sahenteuna, ogé nurutkeun ukuran sarta bahan
kawijakan sampelsampel bisa disadiakeun, fee sampel bakal boga muatan lamun euweuh instock.
waktos sampelHiji poé pangiriman lamun kami geus di stock, salah minggu lamun teu di stock.
Dina barang stock904L Hex nut M6 mun M36, 1.4529 Hex nut M6 mun M36

duplex 2205 / 2507 Hex nut M6 mun M36

304 / 316 / 316L hex baud na nut M6 mun M36.
beuli Hiji eureunurang mantuan Anjeun sareng salah sahiji purchasing eureun
OEM katampanuhun
sertipikat test ngagilingnuhun
laporan inspeksinuhun
istilah pamayaranT / T, Western Union, L / C
rinci packingKarton kotak 270x260x160, Usuk 900X500X400
anggapananaforging tiis tur forging panas
nagara diéksporAmérika Sarikat, Jerman, Arab Saudi, Koréa Kidul, jeung sajabana

, , , , , , , ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!