Winrock

excavator lagu baud na nut excavator lagu nut Pad baud

imah » Screws Fastener » excavator lagu baud na nut excavator lagu nut Pad baud

No.110-A453 Gr.660 A286, ANSI B18.2.1 bolts hex jeung kacang

Rincian Gancang:
Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: hdf
Jumlah modél: excavator
Baku: ISO
Ngaran bagian: lagu baud
Bahan: 40Cr / 35CrMo / 40CrMo
Warna: Hideung
kelas: 12.9,10.9
Beurat: 0.1-2kg
Guarangee: 12 / 24 bulan
Sertifikasi: ISO9001: 2008
Type:2J3505 3S8182 3S0336 9S2727 154-27-12320 01803-02228 178-27-11150
Package:2J3507 5P8823 3K9770 8J2928 2J3507 5P8136 4J9058 2J3507 3F5108 4K0367

Pedaran produk:
Ogé dilengkepan fasilitas technologically maju, urang nu maturan sauntuyan Lagu ngaropéa Bolts. bolts ieu manggihan pamakéan dina aplikasi listrik jeung rékayasa béda. produk nu dirancang maké stainless steel kualitas punjul anu ngajadikeun eta tinggi awét, non-corrosive, sarta renders kakuatan hébat.

Fitur:
desain tepat
instalasi gampang
Taya pangropéa
lalawanan Abrasion

Kilang kitu urang Tembongkeun:

Paking & Pangiriman:

FAQ:
Q1. Naon istilah anjeun packing?
A: Umumna, pek we barang urang di buleud bodas nétral jeung cartons coklat. Lamun geus jum'atan patén didaptarkeun,
urang tiasa pak barang di buleud branded anjeun sanggeus meunang hurup otorisasina Anjeun.
Q2. Naon istilah Anjeun pembayaran?
A: T / T 30% salaku titipan, tur 70% saméméh pangiriman. Ieu gé nunjukkeun Anjeun poto tina produk na bungkusan
sateuacan Anjeun mayar baki.
Q3. Naon istilah anjeun pangiriman?
A: EXW, FOB, CIF
Q4. Kumaha ngeunaan waktu pangiriman anjeun?
A: Umumna, éta bakal nyandak 30 mun 45 poé sanggeus narima pembayaran sateuacanna Anjeun. Waktu pangiriman husus gumantung
dina barang jeung kuantitas urutan Anjeun.
Q5. Dupi anjeun ngahasilkeun nurutkeun sampel?
A: Sumuhun, urang bisa ngahasilkeun ku sampel Anjeun atawa gambar teknis. Bisa ngawangun molds na fixtures.
Q6. Naon kawijakan sampel anjeun?
A: Urang bisa nyadiakeun sampel lamun urang boga patempatan siap di stock, tapi konsumén kudu mayar biaya sampel sarta
biaya kurir.
Q7. Anjeun nguji sakabeh barang anjeun méméh pangiriman?
A: Sumuhun, urang kudu test 100% saméméh pangiriman.
Q8: Kumaha anjeun nyieun bisnis urang istilah panjang-na hubungan alus?
A: 1. Simkuring tetep kualitas alus tur harga kalapa pikeun mastikeun konsumén urang kauntungan;
2. Urang hormat unggal customer sakumaha sobat urang jeung urang tulus do bisnis jeung nyieun babaturan sareng maranehna,
euweuh urusan mana maranéhna asalna ti.

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!