Winrock

kualitas alus teuing pinuh thread titanium weld baud steel di Cina

imah » produk » kualitas alus teuing pinuh thread titanium weld baud steel di Cina

kualitas alus teuing pinuh thread titanium weld baud steel di Cina

aplikasi


las Stud nyaeta teknik sarupa flash las dimana a fastener atawa husus kabentuk nut ieu dilas onto bagian logam sejen, ilaharna logam basa atawa substrat.
fastener nu tiasa nyandak bentuk béda, tapi ilaharna digolongkeun dina threaded, unthreaded atanapi disadap. The bolts bisa jadi otomatis fed kana welder titik. kacangan Weld umumna boga flange kalawan nubs leutik nu ngalembereh pikeun ngabentuk weld nu. studs Weld anu dipaké dina sistim las stud.

spésifikasi


screw spésifikasi

Styles sirahdriversPlating / palapisthread Tiperequests tambahan
panci PozidrivsederhanadengdaKalawan Kepala Tandaan
pan FramingPhillipssengkasarSerration Dina Head
buleud Slotted konéng séngBaraya LowKalawan ngabeungkeut Washer
TrussPhillips Slotted hideung fosfatmesinKalawan PVC Washer
Hex alun-alunGray fosfatTwinfastKalawan Beusi Majelis
Hex Washerpasagi Phillipshideung séngkalawan Wing
WaferTorxhideung OksidaSlotted + Wing
Truss WasherHex stop kontakGalvanize
Csk (Datar)Rustproof
kembangnikel
Bugleperunggu
Serrationsemprot cet
lonyod

Bahan utama

Baja: C45 (K1045), C46 (K1046), C20 jsb
Carbon steel: C1006,C1010,C1018,C1022,C1035K,C1045,etc.
Steel Steel: SUS201, SUS303, SUS304, SUS316, SUS410, SUS420 jsb
Galunggung baja: SCM435,10B21 jsb
Kuningan: C36000 (C26800), C37700 (HPb59), C38500 (HPb58) jsb
Aluminium: Al6061, Al6063 jsb
Beusi: 1213, 12L14, 1215, jsb

standar

Range diaméternapanjangna Rangesipat kelas
Sae J4291 / 4 '' - 1 ''3 / 4 '' - 8 ''GR.2, 5 na 8
ASTM A3071 / 4 '' - 1 ''3 / 4 '' - 8 ''GR.A
ASTM A3071 / 2 '' - 1 ''1-1 / 2 '' - 8 ''GR.B
ASTM A3251 / 2 '' - 1 ''1-1 / 2 '' - 8 ''tipe 1
DIN 931M6-M3015-200mmCl. 4.6, 4.8, 5.8, 6.8, 8.8 na 10.9
DIN 933M6-M3015-200mmCl. 4.6, 4.8, 5.8, 6.8, 8.8 na 10.9
DIN 960M8-M3015-200mmCl. 4.6, 4.8, 5.8, 6.8, 8.8 na 10.9
DIN 961M8-M3015-200mmCl. 4.6, 4.8, 5.8, 6.8, 8.8 na 10.9
DIN 6914M12-M3040-200mmCl. 10.9
DIN 7990M12-M3040-200mmCl. 5.8, 6.8, sarta 8.8
DIN en ISO4014M6-M3015-200mmCl. 4.6, 4.8, 5.8, 6.8, 8.8 na 10.9
DIN en ISO4016M6-M3015-200mmCl. 4.6, 4.8, 5.8, 6.8, 8.8 na 10.9
DIN en ISO4017M6-M3015-200mmCl. 4.6, 4.8, 5.8, 6.8, 8.8 na 10.9
DIN en ISO4018M6-M3015-200mmCl. 4.6, 4.8, 5.8, 6.8, 8.8 na 10.9
ISO 4014M6-M3015-200mmCl. 4.6, 4.8, 5.8, 6.8, 8.8 na 10.9
ISO 4016M6-M3015-200mmCl. 4.6, 4.8, 5.8, 6.8, 8.8 na 10.9
ISO 4017M6-M3015-200mmCl. 4.6, 4.8, 5.8, 6.8, 8.8 na 10.9
ISO 4018M6-M3015-200mmCl. 4.6, 4.8, 5.8, 6.8, 8.8 na 10.9

Packing & pengiriman barang


Paking informasi:
1. bungkusan Industrial: kantong plastik + kraft kertas + karton atawa kai; tube plastik + karton.
2. packing komérsial: kantong 1pc / plastik + kotak warna + karton.
3. Salaku sarat anu klien '.

Ongkos informasi:


1. Pikeun kuantitas leutik, kiriman geus pikaresep keur ongkos jeung express ku UPS, DHL, suweng, TNT atawa FedEx papanggih deadline Anjeun dina basis waktos di sakuliah dunya.

2. Pikeun ngahasilkeun massa biasa, Kotamadya Sukabumi bisa diatur ku hawa-pengiriman barang, laut-pengiriman barang atanapi express. Hayu urang nyaho kana sarat anjeun urang coba mun ngahemat anggaran anjeun sarta papanggih deadline.

FAQ

Q1: Dupi anjeun hiji parusahaan dagang atawa produsén a?

A: Urang téh produsén a.

Q2: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?

A: Umumna éta 7-14 poé lamun barang anu di stock, atanapi éta 25-45 poé lamun barang henteu di stock. Eta gumantung kana kuantitas Anjeun.

Q3: Naha anjeun nyadiakeun sampel? Éta bébas atawa henteu?

A: Sumuhun, urang nawiskeun sampel haratis lamun sarat nu geus sadia kalawan tooling urang.

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina
Brand Nami: HPF, QFC
Baku: ISO
Bahan: steel Steel, Galunggung Steel, Karbon Steel, Aluminium, jsb
Warna: Gray, Silver
Ukuran: ngaropéa
Fungsi: Fastening
Spésifikasi: Din, Sae, ASTM, BS, ISO
Sertifikasi: ISO9001 ISO14001
Kualitas: High kualitas Provied
Kalungguhan Time: 20-30days
Bébas Sampel: Sumuhun


G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!