Winrock

panon screw baud sareng nut stainless steel

imah » produk » adat Fastener » panon screw baud sareng nut stainless steel

No.46-Panon screw baud sareng nut stainless steel

Panjelasan Produk


Ngaran Produkbaud panon stainless steel sarta nut
Materail:

stainless steel 304 / 316

ukuran:Ngaropéa atawa salaku sampel urang sorangan
warna:sliver
tempat Manufaktur:Wudi, Shangdong, Cina (Daratan)
Treatment beungeut:kacida digosok OR sakumaha per pamundut
paket:kantong plastis Packged na cartons na pallets
Sarat pamayaran:L / C, T / T, Western Union
MOQ2000 PCS
port:Qingdao, Tianjin
Tempat Asal:Wudi, Shandong, Cina (Daratan)
kiriman:Laut, pengiriman barang, Express (Fedex, suweng, TNT, USP)
Kiriman jéntré:10 ~ 25 poé gawé, dumasar Qty.

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: QFC, HPF
Jumlah modél: 580
Baku: JIS
Warna: Sliver
Bahan: 304,316 stainless steel
perlakuan beungeut: listrik galvanized, panas dip galvanized, timer warna, konéng galvanized
Ngaran produk: baud panon na nut
Ukuran: M3-M64
Jenis: panon baud DIN580 nut panon screw DIN582 panon


, , ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!