Winrock

nut nilon f55

imah » Screws Fastener » nut nilon f55

F55 nilon Nut
ukuran:
M12
dimension: DIN985
standar: ASTM A182
bahan: super duplex
kelas: UNS S32760, F55,1.4501
prosés: Tiis ngajalin + Machining + Thread Rolling
finish: Self Warna, Userboxtop
packing: kotak (Max 25kg), pallets kai atawa acccording karton ka sarat customer urang
Ngahasilkeun Kamampuh: 3 ton / bulan
Pangiriman Istilah: CIF / FOB / EXW / DDU / DDP
Istilah pembayaran: T / T, L / C, Western Union, D / A, D / P, jsb
pasar: Inggris, Walanda, Indonesia, UAE

website:


Garapan kami: Winrock gaduh 8 yeas pangalaman pikeun super fastener duplex, sakabeh bahan baku tina stainless steel nyaeta ti parusahaan keur ngagiling famouse, urang gaduh saham bahan baku leuwih pikeun stainless steel, harga jeung kualitas anu kalapa
Kauntungan urang: Hiji-gaul balanja, High-Quality, pangiriman timely, Inspection ketat, harga kalapa

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!