Winrock

f55 / zeron100 fasteners stainless steel rod threaded pinuh s32760

imah » produk » f55 / zeron100 fasteners stainless steel rod threaded pinuh s32760

No.81-F55 Zeron100 fasteners stainless steel pinuh threaded rod S32760

S32760 / Zeron100 fasteners stainless steel pinuh threaded rod ASTM F55 EN1.4501

Fasteners

baud

nyekerupkeun

nut Washer

rod

Hex baud, Stud baud, Threaded baud, U-baud, Square baud, kenop baud, héksagonal Kepala

baud; Hex stop kontak Kepala baud; sirah baud pasagi; T-baud; Babak Kepala baud; ékspansi baud;

Hex screw; Hex Kepala screw; Cap screw; Hex Cap screw; Self ngetok screw; Sagi genep stop kontak Siapkeun screw; Bola screw; Jack screw

Héksagonal Nut; Nut kuadrat; nut Wing; Nut datar; Konci Nut; Satengah Nut; Nut pinuh

Polos Washer; buleud Washer; Spring Washer; Square Washer; sipit Washer

material

baja karbon

Beusi sténless

baja duplex

Nikel Galunggung Steel

A320 L7, L7M, B8, B8M, B8-2, B8M-2; A193; A194

304, 304L, 316, 316L, 317, 317L, AISI321, AISI347 / 347H, 309S, 310 / 310S;

2205/F51/S31803/1.4462; F53/2507/S32750/1.4410; F55/S32760/1.4501;

F904L/1.4539/UNS NO8904; 254SMO/F44/S31254;

AL-6XN / N08367; Hastelloy C-276 / N10276 / 2.4819; Hastelloy C-22 / B-2 / B-3; Monel 400 / K-500; Inconel600 / 625 / 718; Incoloy 800 / 800H / 825;

StardardDIN, BS, ANSI / ASME, ISO, GB
aksésori ProuductsDIN 933, DIN931, DIN975, DIN976 (baud), DIN934 (Nut), DIN125A (cushion Userboxtop /

Datar Washer), DIN127 (Spring Washer)

kelas4.8, 8.8, 10.9, 12.9
benangBSW, BSF, UNC, UNF jsb
ukuranUkuran Inggris atawa ukuranana Amérika

M3-M100;1/4"-4"
panjangna nepi ka 2500mm

SurfacePolos, Hideung, Séng, Hot dipped Galvanized, CR3 + Séng, CR6 + Séng Bodas / Blue / Konéng Séng,

Dacromet, Nickle Plated, Cadmium Plated, jsb

sertipikatISO 9001: 2008, SGS test laporan & RoHS
paketPoli Kantong, karton, bisi lapis, Usuk atawa nurutkeun sarat pamaké '.
aplikasiAerospace, mobil, motor, mesin pertanian, konstruksi,

panerapan transportasi, kakuatan listrik, éléktronika, kimia, jeung imah,

Industri militer jeung lianna

industri

Waktos pangiriman5-100 poé sanggeus narima pembayaran handap pembeli '.
watesan pamayaranT / T, Western Union, L / C
kirimanFOB Tianjin / Shanghai, CIF, CFR, jsb
Kateranganbahan jeung gambar séjén anu aya.
Wilujeng sumping di ngahubungan kami.

, , , , , , , , , ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!