Winrock

pabrik jualan langsung kualitas luhur rod alloy incoloy 925 fastener thread

imah » produk » Nikel Galunggung Fastener » pabrik jualan langsung kualitas luhur rod alloy incoloy 925 fastener thread

No.106-pabrik jualan langsung kualitas luhur incoloy rod alloy925 fastener thread

spésifikasi


1.Alloy Steel Fastener UNS N09925 / Incoloy 925 rod thread,
2.quality dijamin
harga 3.competitive
pangiriman 4.fast

1. jéntré produk


item Ngaran

rod thread Galunggung Steel Fastener UNS N09925 / Incoloy 925

material

1.Stainless baja: 303,304,316,321,347,316Ti, 317L, 310S, 410, jsb.

2.Super stainless steel duplex: S31803 / 1.4462, S32750 / 1.4410, S32760 / 1.4501

3.Alloy baja:

Titanium: Gr2, Gr5

Monel: 400, K-500

Zirconium: 702, 705

Nimonic: 75, 80A, 90

Nikel alloy: 20, 28, 200, 201

Inconel: 600, 601, 625, 718, X-750

Hastelloy: B-2, B-3, C-22, C-276, X

Incoloy: 800, 800H, 800HT, 825, 901, 925 jsb

standar

DIN 934,937,970,985,6915 sajabana, DIN975, DIN976, BS4882

kakuatan kelas

4.8-12.9,A2-70,A4-80 etc.

sertipikat

ISO 9001: 2008

ukuran

M3-M100 (1/8-4 inch)

Kategori

rod thread, thread bar, baud stud

Tamansari pagawean

Ni-plated, Passivated, Tin-plated, Sandblast na Anodize, Polandia jeung sajabana

Treatment panas

Tempering, Hardening, Spheroidizing, Stress Relieving jsb

2. bahan Perkenalan

Incoloy alloy 925 mangrupa nikel-beusi-kromium alloy agehardenable kalawan tambahan tina molybdenum, tambaga, titanium sarta aluminium.

2.1 The ciri tina Incoloy 925:

lalawanan tinggi mun umuran jeung crevice korosi nalika di halida na H2S ngandung média asam.

lalawanan alus mun cracking stress-korosi

kakuatan luar biasa nepi ka 1000 ° F (538 ° C).

2.2 The aplikasi tina Incoloy 925:

industri minyak, kaasup mendi alat, produk tubular, sarta bagian pikeun sumur haseum-gas panengah

Kakuatan pepelakan kondensasi jeung pipa sistem dina pamakéan cai kokotor pikeun niiskeun cai

Digosok bar di sumur minyak orrosive

Kelautan sarta pompa shafting sarta Sistem piping-kakuatan tinggi

Komposisi kimia,%


C

Mn

P

S

Si

Cr

Ni

0.03max

1.0max

0.03max

0.03max

0.5max

19.5-22.5

42.0-46.0

Mo

Nb

Ti

Al

Fe

Cu

2.5-3.2

0.5max

1.9-2.4

0.1-0.5

22.0min

1.5-3.0

Budaya Company


Tenet urang téh "produk-kualitas High, Di-waktu pangiriman jeung harga lumrah"

-Kualitas luhur produk: hirup Produk urang nyaeta kualitas, kontrol prosés penting. Sangkan kudu mastikeun FPY anu 100% keur unggal prosés, urang bisa mastikeun tungtung produk urang FPY anu 100%.

Dina waktu pangiriman: Time is Money. Urang terang yen Di-waktu pangiriman pohara penting pikeun klien urang.

harga lumrah: harga lumrah jeung kalapa anu dumasar kana kualitas garansi na pangiriman gancang.

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: QFC.HPF
Bahan: Incoloy 925
Sertipikat: ISO 9001: 2008
Ukuran: M3-M100 (1 / 8-4 inci)
Inspeksi: Akte en 10204 3.1
Baku: 975,976,934,937,970,985,6915 jsb
Kategori: thread rod, baud stud, Hex nut, nut nilon, nut beurat jsb
Transportasi: pengiriman barang Samudra atawa transportasi hawa
Packing: palastik kantong, karton, Usuk, bisi kai
Aplikasi: Minyak & gas, chemicial, laut, kakuatan,


, , , , , , ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!