Winrock

harga pabrik séng plated hex nut flange cap

imah » Screws Fastener » harga pabrik séng plated hex nut flange cap

No.73-SS 310s baud na nut

Rincian gancang

Tempat Asal:
Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HDF
Jumlah modél: ch-cap nut-130
Baku: DIN
Ngaran: Dongguan HDF séng plated hex nut flange cap
Sertipikat: ISO9001: 2008, ISO14001: 2004
Jenis produk: nut cap
Baku: OEM, ISO, GB, DIN, JIS, ANSI atanapi non baku
Jumlah modél: Standar atanapi nonstandard9
istilah pembayaran: T / T, paypay, L / C, D / A, D / P, jsb.
Kelas: 4.8,6.8,8.8,12.9, jsb
Ukuran: ngaropéa jasa OEM nurutkeun gambar atawa sampel
istilah pembayaran: 30% sateuacanna, 70% saméméh sh

standarISO, JIS, GB, ANSI, DIN atanapi non baku sakumaha ngaropea
material1.Stainless Steel: SS201, SS303, SS304, SS316, SS410, SS420
2.Steel:C45(K1045), C46(K1046),C20
3.Brass: C36000 (C26800), C37700 (HPb59), C38500 (HPb58), C27200CuZn37), C28000 (CuZn40)
4.Bronze: C51000, C52100, C54400, jsb
5.Iron: 1213, 12L14,1215
6.Aluminum / Aluminium Galunggung: Al6061, Al6063 jsb
7.Carbon baja: C1006, C1010, C1018, C1022, C1035K, C1045, C435 #, 40CrMo, 42CrMo
8.Alloy baja: SCM435,10B21
9.Titanium jeung titanium Galunggung: Tad, TA1-TA8, TB2, TC1-TC10
kelas4.8,6.8,8.8,12.9, jsb
ukuranNgaropéa jasa OEM nurutkeun gambar atawa sampel
kasabaran+/- 0.005mm
Treatment permukaan1. Steel steel: Userboxtop, polishing, passivation, sandblasting, brushed atawa ukiran cnc
2. Baja: Séng plating, plating nickle, Chrome plating, oksida hideung, carburized, perlakuan panas
3. Aluminium: Userboxtop, warna anodize, anodize sandblasted
4. Kuningan: Userboxtop, nickle plating, Chrome plating, plating pérak, plating emas
5. Palastik: Userboxtop, lukisan.
Treatment panasTempering, Hardening, Spheroidizing, Stress Relieving.
istilah pamayaran30% sateuacanna, 70% saméméh kiriman. Sampel 100% sateuacanna
contoSampel nya haratis, lamun urang boga parabot sadia
mere nyahoMangga nyanggakeun nyaho ukuran, kuantitas, Bahan atanapi kelas, beungeut, Lamun husus jeung produk Non-baku, mangga nyadiakeun teken atawa Poto atawa Sampel ka kami

FAQ
1 Q :. Dupi anjeun tiasa ngirim kuring katalog anjeun sarta daftar harga?
A: Salaku urang kudu leuwih ti rébuan produk, éta téh bener teuas teuing ngirim sakabéh katalog na daftar harga pikeun anjeun. Mangga ngawartosan urang gaya Anjeun kabetot, urang bisa nawarkeun pricelist keur rujukan anjeun.
2. Q: Kumaha ngeunaan kualitas produk anjeun?
A: 100 inspeksi% salila produksi. produk urang nu Certified kana standar kualitas internasional ISO9001, TS16949.
3. Q: bahan Naon produk tiasa nyadiakeun?
A: Karbon Steel, Galunggung Steel, steel Steel, Kuningan, Tambaga atanapi nurutkeun sarat Anjeun.
4. Q: Naon jaman pangiriman?
A: Kanggo produk di stock, urang tiasa ngilikan eta dina 7 poé sanggeus narima pembayaran Anjeun. Pikeun urutan custom, dina 24 ton, waktos produksi nyaeta 20-35 poé sanggeus dikonfirmasi unggal rinci.
5. Q: Naon packing anjeun?
A: packing Normal kami geus bulking di Cartons, 25kgs / karton, 36cartons / Usuk. Urang ogé bisa pak produk nurutkeun sarat Anjeun.
6. Q: Naon ngeunaan nanaon?
A: Urang nu yakin pisan di produk urang, jeung pek we aranjeunna kacida alusna pikeun mastikeun barang dina panangtayungan ogé.
Ulah aya gangguan ngeunaan masalah naon kualitas saterusna, urang nyarankeun Anjeun pariksa barang sakali anjeun nampi aranjeunna. Lamun aya naon wae angkutan ruksak atawa kualitas masalah, ulah poho mawa gambar jéntré tur ngahubungan kami pas mungkin, urang bakal leres nanganan ka pastikeun leungitna anjeun pikeun ngurangan kana pangleutikna.

, , , , , ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!