Winrock

suplai pabrik cnc ngarobah bagéan alloy bagian titanium

imah » Screws Fastener » suplai pabrik cnc ngarobah bagéan alloy bagian titanium

No.65-titanium fasteners aci baud, titanium Sapédah motor Bolts, Bagian titanium Galunggung

Rincian gancang
CNC Machining atanapi Henteu: CNC Machining
Jenis: Broaching, pangeboran, Etching / Kimia Machining, laser Machining, lianna Machining Services, Rapid Prototyping, Ngaktipkeun, Kawat nyah
Sorangan bahan: Aluminium, Kuningan, Perunggu, Tambaga, Hardened Logam, adi Logam, steel Steel, Steel alloy
Mikro Machining atanapi Henteu: mikro Machining
Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HDF
Sertifikasi: ISO900: 2008, ISO14001: 2004
istilah pembayaran: T / T 30% deposit, 70 kasaimbangan% pembayaran saméméh kiriman
Bahan: Galunggung Aluminium, Kuningan, steel Steel, baja karbon, baja alloy, jsb
Dimension: Salaku pamundut konsumén '
Kasabaran: 0.01-0.05mm ogé bisa ngaropéa
perlakuan beungeut: deburrs, degrease, chamfer, anodized warna
kadali kualitas: defects 0, 100% inspeksi saméméh packing
Prosés: cnc machining + deburrs
Service sadia: OEM & ODM

Panjelasan Produk
cnc machining bagian titanium alloy kasebut diwangun ku ngolah lathe cnc, péngkolan, panggilingan atanapi cara machining cnc sejen tur paling sahiji bagéan anu dipaké dina widang médis, aerospace & aviation, instrumen precision, alat-alat dahareun, élmu optik & éléktronika, industri mékanis jeung industri lianna. Bahan cnc ngawengku stainless steel, baja bébas-motong, titanium alloy, aluminium (alloy), kuningan sareng plastik; perlakuan finish kami bisa ngalakukeun nu polishing, plating nikel, séng plating, QPQ, anodizing, perlakuan panas, bubuk palapis, jsb ..
Dumasar insinyur urang ngalaman & Tim QC, urang bisa nyieun ieu komponen machined persis nurutkeun gambar anjeun atanapi sampel Urang devoted Sunan Gunung Djati pikeun CNC machining sababaraha taun, ngawengku kalolobaan Éropah jeung pasar Amérika. Kami expecting jadi pasangan jangka panjang anjeun dina Cina.
Ngaran Produkcnc ngarobah bagéan titanium alloy bagian na-086
Service sadiaOEM & ODM
Rincian bahanGalunggung aluminium: 5052 / 6061 / 6063 / 2017 / 7075 / jsb

Kuningan Galunggung: 3602 / 2604 / H59 / H62 / jsb
Galunggung Steel steel: 303 / 304 / 316 / 412 / jsb
Galunggung baja: Karbon baja / maot baja / Spring baja / Tiis digulung baja jeung sajabana

Bahan Special séjén sajabana

ukuranSalaku pamundut konsumén '
kasabaran0.01-0.05mm ogé bisa ngaropéa
prosesngetik CNC balik, panggilingan, pangeboran, grinding, kawat motong nyah jsb
perlakuan permukaanKeusik blasting, polishing, Anodize, séng / nikel / Chrome / plating, passivation, perlakuan Panas, jsb
kadali kualitasdefects 0, 100% inspeksi saméméh packing
istilah pamayaran30% sateuacanna, 70% saméméh kiriman. Sampel 100% sateuacanna
mere nyahoMangga nyanggakeun nyaho ukuran, kuantitas, Bahan atanapi kelas, beungeut, Lamun husus jeung produk Non-baku, mangga nyadiakeun teken atawa Poto atawa Sampel ka kami

kauntungan
1.Quick Tanggapan: panalungtikan anjeun bakal ngawaler dina jam 24.
2.Competitive Harga langsung ti produsén aslina.
kualitas 3.High alatan kadali hareup-leungeun di pabrik.
4.OEM sadia, nurutkeun gambar konsumén 'atawa sampel.

tanaga ahliLeuwih leuwih ti 10 taun, urang anu komitmen keur rancang fasteners baku atawa non-baku.
palayananSagala jasa / kualitas High jasa
pak-pakanBulk dina cartons (25kg Max.) + Usuk kai atawa nurutkeun customer paménta husus
watesan pamayaranL / C, D / A, D / P, T / T, jsb
Prosés pembuatanPos / washer-assembly / Threading / sekundér mesin / panas treatment / plating / Anti slipping / baking / QA / Paket / pengiriman barang
Waktos pangirimanpoé sakumaha biasa, Bakal dumasar kana urutan lengkep
pakakastest karasa, test torsi, uyah test ketahanan semprot, mékanis test ukuran, sertifikasi na jsb sakumaha per kedah Anjeun.
prosés pamariksaan:Asup kadali kualitas → Prosés Quality Control → Quality Final Control → Pra-kiriman Control Quality

Services urang
Orde Anjeun
waktos pangiriman pas waktuna:
• Kami nempatkeun urutan anjeun kana jadwal produksi urang, mastikeun waktu pangiriman pas waktuna anjeun.
• Produksi / inspeksi laporan saméméh urutan Anjeun dipak.
• pengiriman barang bewara / asuransi ka anjeun pas urutan anjeun shipped.
Saatos jasa jualan:
• Kami hormat feed anjeun deui sanggeus nampa barang.
• Urang mantuan ngajawab masalah sateuacan na sanggeus jualan.
jualan profésional:
• Simkuring bersih unggal panalungtikan dikirim ka kami, mastikeun rusuh tawaran kalapa.
• Simkuring cooperate kalawan customer mun nawar tenders. Nyadiakeun sagala docuements necessory.
• Kami anu hiji tim jualan, jeung sagala rojongan techinical ti tim insinyur.

Services urang
1. Sababaraha taun pangalaman salaku supplier global dina manufaktur sarta exporting jasa
2. Gancang jasa sampel pangiriman sarta ngahasilkeun nurutkeun Baturan Anjeun.
3. Tim profésional produksi, departemén kontrol mastikeun kualitas, departemén jualan ngalaman, dagang asing departemén operasi ngawula anjeun.
4. solusi Hiji-eureun pikeun konsumén istilah lila urang.
5. Ukuran ngaropéa tur OEM / ODM jasa ditarima.
6. 100% mariksa saméméh nganteurkeun, jaminan 3 taun kualitas tur jangka panjang sanggeus-layanan.
7. Cara mayar fléksibel nyieun duit anjeun aman.
8.we invested di tilu pabrik jeung loba mitra ngalaman istilah panjang pikeun ngajamin yén nanaon produk Anjeun bisa fabricated dieu.
cnc bagian alloy machining titanium

FAQ
Q1: Trading Company atanapi produsén anjeun?
A1: Urang téh produsén, ngabagéakeun kana didatangan pabrik urang wae!
Q2: Dupi anjeun ngagaduhan audits pabrik?
A2: Sumuhun, ayeuna kami geus kaliwat ISO9001 / TS16949 jaminan sistem manajemen Quality.
Q3: Naon Anjeun MOQ?
A3: sagala urutan sidang leutik mangrupa wilujeng sumping. harga bakal leuwih luhur ti urutan bulk, lantaran hargana beda-beda nurutkeun kuantitas!
Q4: What is the sample kalungguhan waktu & kalungguhan produksi waktos?
A4: nu 7 dinten stock sample, sahingga workdays sampel 7 sanggeus narima muatan sampel Anjeun. Waktu kalungguhan produksi ngeunaan 15-35 poé gawe beurang, Bakal dumasar kana kuantitas urutan lengkep.
Q5: Naon istilah pamayaran Anjeun tur istilah dagang?
A5: T / T 30% salaku titipan, tur 70% saméméh pangiriman. Ieu gé ngirim Anjeun poto tina produk na bungkusan sateuacan Anjeun mayar baki.
Q6: Naon istilah anjeun pangiriman?
A6: FOB / CIF / Ku laut / Ku hawa sakumaha anjeun resep.
Q7: Dupi anjeun ngahasilkeun nurutkeun sampel?
A7: Sumuhun, urang bisa ngahasilkeun ku sampel Anjeun atawa gambar teknis. Bisa ngawangun molds na fixtures.

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!