Winrock

konstan 321.347. Épolusi Téknik Nuklir. Tos nyésa nyumbankeun acan

imah » Screws Fastener » konstan 321.347. Épolusi Téknik Nuklir. Tos nyésa nyumbankeun acan

No.105-nikel Cooper monel400 baud pasagi fastener uns n04400

Rincian Gancang:
Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HDF
Jumlah modél: DIN127 spring washer
Baku: DIN
Bahan: steel Steel 321.347. 316Ti. 317L.724L.725LN
Jenis: washers DIN127 spring
Ukuran: D: M6 - M64, 1 / 4 "- 3"
Warna: Silvery
Finish: Bersih
Aplikasi: Industri
Ngaran produk: 321.347. 316Ti. 317L.724L.725LN washers spring stainless steel

rincian:

ukuranMétrik diaméterna M6 mun M100; inci diaméterna 1 / 4 "pikeun 3", Panjang: 10-4000mm
material316L, 316LN, 316Lmod, 316Ti, 317L, 317LN, 321,310S, 904L 254SMO AL6XN

1.4529 Super alloy austenitic

Duplex stainless steel 2205, 2507, S32760.
Hastelloy C276, Hastelloy C4, Hastelloy C22,

Hastelloy B2, HastelloyB3,

Monelk500, Monel400, GH2132 / A286, GH4169 / Inconel718, Inconel600,

Inconel601, Inconel625,

Incoloy800/800H/800HT, Incoloy825,Alloy59.alloy20
rentang produkBaud, nut, screw, washer, rod thread, flange, kawat las
standarproduk DIN ASME GB JIS non-standar
logoHDF, ogé nurutkeun syarat klien urang
MOQ50pcs sahenteuna, ogé nurutkeun ukuran sarta bahan
kawijakan sampelsampel bisa disadiakeun, fee sampel bakal boga muatan lamun euweuh instock.
waktos sampelHiji poé pangiriman lamun kami geus di stock, salah minggu lamun teu di stock.
Dina barang stock904L Hex nut M6 mun M36, 1.4529 Hex nut M6 mun M36

duplex 2205 / 2507 Hex nut M6 mun M36

304 / 316 / 316L hex baud na nut M6 mun M36.
beuli Hiji eureunurang mantuan Anjeun sareng salah sahiji purchasing eureun
OEM katampanuhun
sertipikat test ngagilingnuhun
laporan inspeksinuhun
istilah pamayaranT / T, Western Union, L / C
rinci packingKarton kotak 270x260x160, Usuk 900X500X400
anggapananaforging tiis tur forging panas
nagara diéksporAmérika Sarikat, Jerman, Arab Saudi, Koréa Kidul, jeung sajabana

Tunggang dina jilid unfathomable kaahlian industri, urang anu ngalamar hiji rentang alus teuing tina Fastener 321.347. 316Ti. 317L.724L.725LN steel Steel DIN127 Spring Washers. Keur hiji organisasi kualitas-berorientasi kami assure klien kami nu Fastener 321.347 ieu. 316Ti. 317L.724L.725LN steel Steel DIN127 Spring Washers anu pangalusna dina kualitas. professional terampil kami ukur ngagunakeun bahan baku kualitas rupa, bari manufaktur sakabéh rentang. Leuwih ti éta, rentang kami ditawarkeun bisa availed dina rupa-rupa ukuran sarta wangun, sakumaha per sarat tina klien kami esteemed.

Profil Perusahaan:

Daptar 310S UNS S31008 steel Steel Bolts screw Fastener Supplier Cina

FAQ:
Q: Dupi anjeun gaduh fasilitas di-imah pikeun perencanaan, disain & ngembangkeun on produk?
A: Sumuhun, urang ngalakukeun. Simkuring gaduh sababaraha insinyur terampil anu bisa nawarkeun tata kontrol jeung prosés tolorance na Citatah sanggeus ningali gambar.
Q: Dupi anjeun tiasa ngaluarkeun gambar éta?
Sumuhun, urang bisa ngaluarkeun nu CAD, PDF, Solidwork gambar sakumaha per pamundut customer urang atawa sampel.
Q: Kumaha anjeun mastikeun kualitas nu?
100% inspeksi. Kami nganggo Jangkungna Gage, koordinat Ngukur Mesin, teu karasa tester, Video Ngukur Mesin, Roughness tester, Torsion tester, Salt semprot tester jeung saterusna pikeun nguji barang urang.
Q: Kumaha ngeunaan pameseran Anjeun & sourcing?
A: Urang boga fasilitas di-imah keur meuli & sourcing. Simkuring boga sistem pikeun prosés ngajual persetujuan nu bisa tetep daftar urang tina ngical paralatan disatujuan ayeuna.
Q: Dupi anjeun tiasa PLS ngawartosan Sistim manufaktur anjeun?
A: Tangtu. Urang kudu nyukupan fasilitas produksi di-imah, kaayaan mesin nyukupan / kamampuhan, prosés reliabiliti nyukupan. Sistim pangropéa parabot preventif kami ogé ngajadikeun usaha manufaktur.
Q: Dupi perusahaan gaduh manual kualitas? Bakal téhnik produksi parusahaan dibagikeun anjeun jeung prosés pikeun tujuan ngamekarkeun hiji kualitas panghadena?
A: Sumuhun, urang tiasa nyadiakeun konsumén urang ku mannal kualitas atanapi PPAP Payil lamun diperlukeun. Simkuring daék babagi téknik sarta prosés kalayan konsumén urang guna ngahontal produk.

,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!