Winrock

fastener OEM & ODM produsén baku kacang screw stainless steel sarta bolts pabrik Cina

imah » produk » Non-Standar Fastener » fastener OEM & ODM produsén baku kacang screw stainless steel sarta bolts pabrik Cina

fastener OEM & ODM produsén baku kacang screw stainless steel sarta bolts pabrik Cina

HPF ieu dedicated ka manufaktur komponén precision sarta desain, fabrikasi of fasteners husus rékayasa tur ngembangkeun solusi fastening.

Manufaktur kamampuhan

Simkuring gaduh kamampuhan manufaktur kawasa, lathes otomatis urang, CNC lathes, puseur machining CNC, mesin stamping tur mesin judul tiis tambah alat bantu kawas mesin panggilingan, mesin grinding, nyah jeung gawé babarengan di mitra kami, kami bisa ngarojong unggal komponen béda paduli tina prototyping atawa deret produksi.

Panjelasan Produk


materialAluminium alloy, Kuningan, steel Steel, baja Karbon, nurutkeun sarat customer urang
ngabereskeunGiling / Tin plating, tambaga-plating, panas-dip galvanizing, palapis oksida hideung, anodized beureum, anodized hideung, lukisan, powdering, keyeng minyak preventif,

titanium alloy galvanized, plating pérak, plastik, electroplating, anodizing jsb

tés EquipmentCMM, Projector, Tarik tester, otomatis optik Kur'an, Projecting apparatusSalt semprot Test, Durometer, sarta palapis Analyzer,

Tensile Mesin

System manajeménISO9001: 2008
sertipikasiSGS, RoHS, Bahan Certication, PPAP

kamampuan produksi

Otomatis-lathe balik: ODΦ0.5-20mm, Tol ± 0.01mm.
CNC lathe balik: ODΦ0.5-250mm, Tol ± 0.005mm.
CNC panggilingan: 800x600mm (LxW), Tol ± 0.05mm.
Grinding:. Tol ± 0.002mm
Screw pos & rolling: métrik 0.8-M6, hasil ngahijikeun Tatar Kaisar # 0-1 / 4 ''
Stamping: 200T max
kalungguhan Time5-15 poé gawé
sampelwilujeung sumping
istilah kirimanKu DHL, UPS, TNT, FedEx, suweng, ku Samudra, ku Air
garansiNgagantian pisan ongkos kami pikeun produk ditampik

FAQ


1.How ngahubungan kami?

A: Anjeun bisa ngirim panalungtikan produk urang, eta bakal ngawaler dina jam 6; Jeung Anjeun bisa ngahubungan dirrectly kalawan kami liwat TM atanapi WhatsApp, Skype sakumaha anjeun resep.

2.What informasi atuh masihan ka anjeun pikeun panalungtikan?

A: Upami anjeun gaduh gambar atawa sampel, PLS ngarasa Luncat ka kirimkeun kami, sarta ngabejaan urang sarat husus Anjeun kayaning bahan, toleransi, perlakuan permukaan jeung jumlah nu peryogi, ect.

3.What ngeunaan dinten pangiriman?

A: Kaping pangiriman nyaeta ngeunaan 10-15 poé sanggeus resi pembayaran.

4.What ngeunaan istilah mayar?

A: Umumna FOB Shanghai 100% T / T sateuacanna, tur urang ogé bisa Taroskeun accroding kana sarat Anjeun.

kaunggulan


Naha milih kami?

1.Quality nyaeta budaya urang.

2.Only bahan pangalusna ..

3.Only ladenan pangalusna.

4.Only harga kalapa.

Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: OEM
Jumlah modél: screw nut
Baku: DIN
Ngaran item: Standar kacangan screw stainless steel sarta bolts pabrik Cina
Bahan: stainless steel, caarbon steel.etc
Finish: Userboxtop, beberesih, galvanizing.etc
Ukuran: inci métrik
Sertipikat: ISO 9001: 2008
Packing: Cartons + kantong plastik
Aplikasi: Industri, Equipment Electric, machine.etc
Item: kacangan screw


G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!