Winrock

fasteners jangkar baud m20 ganda tungtung fasternal threaded m60 rod screw baud

imah » produk » Nikel Galunggung Fastener » fasteners jangkar baud m20 ganda tungtung fasternal threaded m60 rod screw baud

fasteners jangkar baud m20 ganda tungtung fasternal threaded m60 rod screw baud

kaunggulan

Ibukota kadaptar ti 147.89 juta RMB
200,000 pabrik méter pasagi
leuwih ti 500 karyawan
Produksi taunan 150,000 ton tinggi-kakuatan-kinerja tinggi perlakuan panas baja
100,000 ton tabung pipe baja seamless.

Misi jeung Visi

Urang Tujuan ka jadi salah sahiji parusahaan china urang paling poténsial. Jeung nganteurkeun produk urang jeung pangalusna layanan na suplai ranté di dunya. Pikeun ngahontal tujuan urang, urang nu ngawangun tim premiere di dunya para ahli produk piping sarta nyadiakeun kasempetan jeung lingkunganana pikeun tim kami sukses duanana pribadi tur professionally.

wengkuan produk utama

pipe baja Seamless,-inténsitas tinggi panas Rock bolts, kakuatan tinggi rod panas-diperlakukeun dasi baja, kakuatan tinggi stirrups panas, ngajentrekeun tinggi bolts baja panas-dirawat, pipa baja seamless panas-digulung, baja beton prestressed jeung perlakuan panas sejen, produk nu bisa loba dipaké dina sasak, karéta-speed High, Bina Marga, torowongan, energi, tambang, konstruksi baja, bertulang konstruksi beton jeung widang lianna.

bubuka umum

tinggi stud kakuatan mangrupakeun taratas, perlu disampurnakeun anu ngajentrekeun aya luhur. Dina manufaktur, a stud metal mangrupakeun baud kuat dipake dina ngawangun gedong, motor, atawa alat-alat manufaktur. Ilaharna mangrupa stud kakuatan tinggi nyaéta baud anu boga threads dina dua sisi. taratas, perlu disampurnakeun ieu ngaco kana beungeut logam jeung ditempatkeun diantara dua obyék. objék ieu diamankeun ku nut dina aréa threaded meungkeut of baud anu. Studs anu kuat lajeng bolts normal sabab ngajalin sareng tuang kana bentuk salaku Unit logam padet. A baud threaded normal ngabogaan sisi threaded tunggal sareng sirah nut di sisi sabalikna, nu dipaké pikeun tightening. Desain ieu leuwih lemah ti luhur nguatkeun stud sabab kapala nut bisa megatkeun kaluar handapeun tegangan. A tinggi nguatkeun nut jeung desain baud moal megatkeun handapeun tegangan sabab nut nu geus ngaco onto stud nu.

studs kakuatan tinggi bisa kapanggih dina mobil. Paling motor kaasup huluna, nu disimpen dina luhureun motor. mobil-kinerja tinggi ngagunakeun stud kakuatan tinggi nyadiakeun kakuatan tambahan pikeun kantétan sirah. The studs anu ngaco kana motor jeung sirah anu lajeng disimpen dina studs, dimana eta tightened kana motor ku nut dina aréa threaded apposing of stud kana. Ieu nyadiakeun kakuatan hadé ti single-baja threaded desain baud. studs kakuatan tinggi datangna dina loba ukuran jeung bahan. studs ieu dipaké dina sagala facets konstruksi sarta rékayasa mékanis. Éta dijieun tina bahan kaasup stainless steel, aluminium, nilon, sarta waja karbon. Rupa-rupa studs digunakeun pikeun produk husus, nu masing-masing butuh bahan nu tangtu.

olt kelas
nut kelas
Washer
diaméterna
release dampak
Panjang (mm)
8.8
8
35-45
HRC
M2-M100
65
10000
9.8
9
55
10.9
10
50
12.9
12
40

aplikasi

pabrik urang téh produsén husus ngahasilkeun bolts kakuatan tinggi pikeun Angin kakuatan generator, bolts kakuatan tinggi pikeun generator kakuatan nuklir, bolts kakuatan tinggi pikeun struktur baja, kéju studs sirah pikeun las stud arc, High Kakuatan Ring Bolts tur husus fasteners kakuatan tinggi. Ogé dipaké pikeun pakakas pikeun PLTN, pangwangunan alat keur ngagolakkeun baja tina stasiun kakuatan, alat-alat mékanis jeung listrik, hanggar bandara, sasak bentang badag, jangkung, karéta speed tinggi jeung switch lagu kareta.

garansi

Urang bakal terus ngaronjatkeun tur expands kuantitas jeung kualitas produk urang nu persis papanggih konsumén kudu. Urang ngalakukeun naon nu diperlukeun sangkan klien kami senang.
Urang bakal ngamekarkeun jangka panjang partnerships komérsial sarta teknis jeung konsumén. Sarta kami anu komitmen keur perbaikan kualitas sinambung sadaya prosés internal. Kasuksésan program kualitas urang geus affirmed ku laju ingetan customer urang kuat.

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu Cina (Daratan)
Brand Nami: HPF
Jumlah modél: OEM
Baku: ISO, ASTM A193 M
Bahan: Karbon Steel, Galunggung Steel
Jenis: ganda bolts tungtung
Warna: Hideung, Gray
Ukuran: M2-M100
Aplikasi: Industri Pertambangan, Angin Bubuk Generation, Gedong
Treatment beungeut: polos, galvanizing, fosfat hideung, séng-plated,
Ngaran séjén: baud screw
Ngaran produk: drift baud
Grade: 4.8/6.8/8.8/10.9/12.9

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!