Winrock

fasteners pabrik Din 6912 titanium sagi genep sirah stop kontak baud

imah » produk » fasteners pabrik Din 6912 titanium sagi genep sirah stop kontak baud

fasteners pabrik Din 6912 titanium sagi genep sirah stop kontak baud

Fasteners pabrik Din 6912 titanium sagi genep sirah stop kontak baud

Dear Palanggan:
Wilujeng sumping di ramatloka urang jeung mudahan produk urang bakal ngajadikeun anjeun wareg.
Simkuring pikir kreatif, desain bravely, rancang persis jeung kasatiaan ka kami

konsumén.
Sarta kami sorangan pabrik urang sorangan. Ku kituna Kami bisa ngahasilkeun produk nurutkeun

syarat customer.

Anjeun masihan kami kasempetan, urang masihan anjeun kejutan.

Salamet ku kualitas, untung ku manajemen, ngembangkeun ku ciptaan.

gambaran


standar

Din571

ukuran

4-20

material

Karbon Steel / steel Steel

ngabereskeun

Séng Plated / Userboxtop / Hideung Oksida

pangiriman

poé 35 sanggeus konfirmasi urutan

pak-pakan

Bulk dipak (15-25kg) / kotak Leutik lajeng on Usuk atawa nurutkeun syarat coustomer urang

spésifikasi


ngaran komoditi

thread screw
ngaran brandFangrui
Standar utamaDIN931/DIN933/DIN960/DIN961/din962/DIN558/DIN601/DIN34810/BS1768/BS1083/BS916
/ISO4014/ISO4016/ISO4017/ISO4018/ISO8765/ISO8676/AMSE B18.2.1/ANSI B18.2.1/ASTM A307
materialKarbon Steel / Galunggung Steel / steel Steel
kelasClass 4.8/8.8/10.9/12.9 ;Grade2/5/8
SurfaceSéng Plated / Userboxtop finish / Hideung Oksida / Dacromet
ukuranUkuran béda sadia (M3-M52 atanapi 1 / 4 "- 4")
MOQ100 kilogram
pak-pakanBulk dipak (15-25kg) / kotak Leutik lajeng on Usuk atawa nurutkeun syarat customer urang
Waktos pangirimanpoé 35 sanggeus konfirmasi urutan
istilah pamayaranT / T, L / C, Western Union
Jenis usahaProdusén, dagang
certifications ISO9001, CE, SGS, API
kauntungan1. harga kalapa; 2. jasa OEM sadia
Catetanspésifikasi husus sarta tanda bisa dijieun nurutkeun syarat konsumén;
produk utamabolts, screws, kacang, studs thread, anchors, ngangkat produk, siku, majalengka, reducer, plat flange, WN flange

Main meuli Prosedur:

1. Panalungtikan: Mangga wartosan kami ku email, telepon na hayu atuh nyaho panalungtikan Anjeun.
2. Sawala: tangtukeun komponen nu mikahayang, mastikeun spésifikasi.
3. Pangiriman Cipondoh, Tangerang: FOB QINGDAO (Lamun hoyong nungkulan EXW / CIF / CNF istilah gaganti FOB, mangga tangtukeun)
4. Pamayaran: 30% T / T sateuacanna, saimbang 70% saméméh kiriman, rugbi barat, escrow, l / c.
5. Produksi Time Diterangkeun: 7 ~ 10 poé keur 'wadahna, poé 20 ~ 15 pikeun 20' 40 wadahna.
Naha Pilih Us?
parusahaan urang boga hiji jualan alus teuing jeung tim produksi.
1. Muhun trainede anu bisa ngajawab sagala Anjeun inquiries dina basa Inggris tangtu.
2. coordinators pengiriman barang ngalaman kami bisa mantuan Anjeun pikeun ngajawab masalah pangiriman.
3. pagawe professional urang bakal ngahasilkeun produk sampurna papanggih pamundut anjeun.
4. Hubungan bisnis Anjeun sareng urang bakal rahasia ka pihak katilu mana wae. Din933 Gr2 M6 titanium sagi genep Kepala baud screw.

FAQ


1. Dupi Urang A Factory Atawa A Company Trading?

Kami hiji produks pabrik jeung exporting pipe sarta pipa komponén, fasteners, flange jsb pikeun leuwih 16 taun jeung produk urang geus ngarasakeun popularitas hébat leuwih kalimah. Urang ogé meta salaku gudang & distributor ngaliwatan jaringan urang.

2. Naon Dupi Kaunggulan kami Jeung Layanan kami?

a) Waler anjeun 24 jam gawe.

b) staffs ngalaman hoyong ngajawab sagala patarosan anjeun dina waktos.

c) desain ngaropéa anu aya. ODM & OEM anu disambut.

d) ekslusif na leyuran unik bisa disadiakeun pikeun nasabah urang ku insinyur urang well-dilatih sarta profésional sarta staf.

e) diskon husus tur panangtayungan jualan nu disadiakeun pikeun pamakéna urang.

f) Urang bisa nyadiakeun sampel bebas, konsumen kedah mayar angkutan barang kahiji, sarta biaya sampel mahal bakal ditambahkeun dina urutan salajengna.

g) Salaku hiji seller diékspor jujur, urang salawasna make pabrik profésional, kualitas petik, layanan alus, technicians terampil pikeun mastikeun produk urang bisa réngsé dina kualitasna alus sarta fitur stabil.

3. Dupi Urang Nyadiakeun Sampel Pikeun Free?

Urang nawiskeun sampel sagala bébas konsumén urang, ukur butuh konsumén mayar angkutan barang nu. Jeung fee angkutan barang baris ngirimkeun deui lamun urutan kahiji dikonfirmasi.

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!