Winrock

flange baud alloy husus fastener 2205 / s31803

imah » produk » flange baud alloy husus fastener 2205 / s31803

No.86-Flange baud alloy husus fastener S31803

spésifikasi


1.Super duplex steel Steel Fastner 2205 / S31803 Bolts
kualitas 2.guaranted
harga 3.competitive
4.ISO 9001: 2008

1. jéntré produk


Super duplex steel Steel Fastener 2205 / S31803 Bolts

1.Size

M4-M100, 10 # -4 ''

2.Length

6mm-500mm

3.Certificate

ISO 9001: Akte 2008, sertipikat en 10204 3.1

4.Standard

GB, ISO, DIN, BS, ANSI / ASME / JIS, nurutkeun sarat customer urang.

5.Material

(1) steel baja: 17-4PH, 321, 904L, A-286 jsb

(2) duplex stainless steel: duplex 2205, 2507, Zeron 100 jsb

(3) Galunggung baja: nikel alloy 20

Monel 400, K-500

Zirconium 702, 705

Nimonic 75, 80A, 90

Titanium kelas 2, 5 kelas

Inconel 600, 601, 625, 718, X-750

Hastelloy B-2, B-3, C-22, C-276, X

Incoloy 800, 800H, 800HT, 825, 925

6.Surface pagawean

Zn-plated, Ni-plated, Passivated, Tin-plated, Sandblast na Anodize, kromat, Polandia, Eletro Lukisan, Chrome plated jsb

perlakuan 7.Heat

Annealing, Normalizing, Tempering, Quenching, Hardening, Spheroidizing, Stress Relieving

8.Advantage

(1) kualitas guaranted

(2) harga kalapa

(3) promptly pangiriman

(4) pangalaman euyeub

(5) jasa unggulan

(6) reputasi alus

2. bahan Perkenalan

UNS S31803

S31803 mangrupakeun ditingkatkeun nitrogén stainless steel duplex nu dikembangkeun pikeun merangan masalah korosi umum encountered jeung steels steel runtuyan 300. "Duplex" ngajelaskeun kulawarga steels steel anu ngayakeun pinuh austenitic, kawas 304 steel, atawa murni ferritic, kawas 430 steel. Mindeng disebut salaku karya kuda kelas, 2205 téh kelas paling loba dipaké dina kulawarga duplex of steels steel.
2.1 The ciri tina S31803:

lalawanan korosi umum tinggi
Umuran jeung crevice lalawanan korosi punjul mun 317L stainless steel austenitic
lalawanan tinggi mun klorida cracking stress korosi
lalawanan tinggi mun kacapean korosi sarta erosi
Alus sulfida lalawanan stress korosi
kakuatan tinggi
Alus dampak kateguhan
ékspansi termal handap sarta konduktivitas termal tinggi ti steels steel austenitic
Alus workability na weldability

2.2 The aplikasi tina duplex S31803:

kapal prosés kimiawi, piping jeung panas exchanger
Bubur ngagiling digesters, washers ngabodaskeun, pembuluh chip tos steaming
alat-alat ngolah dahareun
médan minyak piping na exchanger panas
alat-alat desulfurization gas Flue
Sistem scrubbing kumbah
Rotors, fans, shafts, sarta pencét gulungan merlukeun kakuatan dikombinasikeun jeung lalawanan korosi
tanghi kargo pikeun kapal na truk

Komposisi kimia,%


CCrNiMoN
0.03max21.0-23.04.5-6.52.5-3.50.08-0.2
PMnSSiFe
0.035max2.0max0.02max1.0maxkasaimbangan

Prosés pembuatan


alloy husus Aliran produk Bagan

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu Cina (Daratan)
Brand Nami: HPF, QFC
Panjang: 6mm-500mm
Sertipikat: ISO 9001: 2008
Ukuran: M4-M100,10 # -4 ''
Inspeksi: en 10204 3.1 ceritificate
Grade: 4.8-12.9,A2-70,A4-80 etc.
Baku: GB, ISO, DIN, BS, ANSI jsb
Bahan: baja karbon, baja alloy jsb
Aplikasi: kapal, kakuatan, industri kimia, mobil jeung sajabana
Kategori: sagi genep sirah baud, rod thread, stud baud, U-bentuk baud jsb
Jenis: sirah sagi genep, sirah datar, babak sirah


, , , , , , , ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!