Winrock

bolts flange

imah » Screws Fastener » bolts flange

Bolts Flange
ukuran:
5 / 16 "-24x27mm
standar: salaku teken
bahan: Hastelloy C276 (N10276), 2.4819
Bahan Standar: ASTM B574
Treatment panas: solusi Treatment
thread: UNF
Finishe: self Warna
packing: kotak (Max 25kg), pallets kai atawa acccording karton ka sarat customer urang
Ngahasilkeun Kamampuh: 5000 PCS / bulan
Pangiriman Istilah: CIF / FOB / EXW / DDU / DDP
Istilah pembayaran: T / T, L / C, Western Union, D / A, D / P, jsb

FAQ:


1. Dimana anjeun meunangkeun bahan baku?
Urang cooperate jeung parusahaan baja famouse di china, kayaning Baosteel, Tsingshan baja, ect
2. Anjeun sangkan inspeksi pikeun bahan baku sateuacan ngahasilkeun?
Analisis unsur kimia bakal dipigawé pikeun tiap angkatan bahan baku. tetep bahan anu katuhu
3. Kumaha anjeun tetep kualitas nu aya alusna pikeun tiap kargo tumpak?
A runtuyan prosés pamariksaan bakal disusun saméméh pangiriman, kaasup analisis unsur kimia,
test sipat fisik, teu karasa tur inspeksi dimensi.
4. Bisa urang meunang bijil?
MTC, bijil bakal dikirim sanggeus réngsé kargo nu
5. Kumaha anjeun ngatur dokumén anjeun?
Sakabéh dokumén jeung sertipikat inspeksi bakal dirékam ku QC pikeun 2 taun.
6. Kumaha proses pengiriman barang?
Pikeun cargos LCL, parusahaan logistik profésional kami baris ngatur ka kargo ka gudang forwarder customer urang
Pikeun cargos FCL, wadahna datangna ka lokasi pabrik urang, pagawe professional urang bakal mantuan mun
pak up kargo nu.
manajer dokumén profesional kami baris nyiapkeun sagala dokumén, tetep pangiriman nyaeta mulus,
Kayaning invoice, paking daftar, sertipikat ti aslina, ect

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!