Winrock

nut flange

imah » Screws Fastener » nut flange


ukuran: M10
standar: Salaku gambar customer urang
bahan: Suhu tinggi Galunggung
kelas: 17-4PH (SUS630)
Kelas sarua: SUS 630, UNS S17400
prosés: Tiis ngajalin + pangeboran + Rolling
finish: Self Warna, Userboxtop
packing: kotak (Max 25kg), pallets kai atawa acccording karton ka sarat customer urang
Ngahasilkeun Kamampuh: 1.0 ton / bulan
Pangiriman Istilah: CIF / FOB / EXW / DDU / DDP
Istilah pembayaran: T / T, L / C, Western Union, D / A, D / P, jsb
pasar: Japan, Italia, India, UAE, Malaysia, Taiwan

website:


Bahan profésional: SS304, SS316.SS316Ti, SS317L, SS321, SS347, SS310S, SS410S, 2205,2507, S32760, A453 660, XM-19, SMO254,904L, SS630, SS631, Inconel600, Inconel601, Inconel 625, Inconel 800HT, Incoloy 825, Incoloy 925, Inconel 718, Hastelloy C276, Monel 400, Monel K500
Garapan kami: Winrock gaduh 8 yeas pangalaman keur fastener stainless steel, sakabeh bahan baku téh ti parusahaan keur ngagiling famouse, urang gaduh saham bahan baku leuwih pikeun stainless steel, harga jeung kualitas anu kalapa
Kauntungan urang: Hiji-gaul balanja, High-Quality, pangiriman timely, Inspection ketat, harga kalapa

, ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!