Winrock

sirah datar ranjang hex stop kontak jati bangku keur sare screw m5 m6 m7 ngaropéa datar sirah cap stop kontak, stainless steel screw 303 Sae pikeun korsi

imah » produk » adat Fastener » sirah datar ranjang hex stop kontak jati bangku keur sare screw m5 m6 m7 ngaropéa datar sirah cap stop kontak, stainless steel screw 303 Sae pikeun korsi

sirah datar ranjang hex stop kontak jati bangku keur sare screw m5 m6 m7 ngaropéa datar sirah cap stop kontak, stainless steel screw 303 Sae pikeun korsi

Bolts: Hex Bolts AS1252 ANSI B18.2.1 ASTM A325 ASTM A490 ASTM A563 ASTM A307 DIN7990 DIN6914 DIN931 / 933 DIN960 / 961 DIN558 DIN601, Square Bolts BS7419, kenop Bolts DIN603, Guardrail Bolts, Flange Bolts DIN6921, Sockets Bolts DIN912 DIN7991 ISO7380, Lagu Bolts, Bolts lauk, Railway Bolts, jangkar Bolts, gantungan Bolts, U Bolts, T Bolts jsb

Kacangan: Hex kacangan ANSI / ASME B18.2.2 ASTM A194 2H DIN934 DIN555 DIN6915 DIN439 DIN936 ISO4032 AS1112 UNI5587, nilon kacangan DIN985 DIN982 DIN980 ANSI, Flange kacangan DIN6923, Cap kacangan DIN1587 DIN917, gandeng kacangan DIN6334, Wing kacangan DIN315, Square kacangan DIN557 DIN562, Weld kacangan DIN928 DIN929, Slotted kacangan DIN935 DIN937, Knurled kacangan DIN466 DIN467 DIN6303, buleud kacangan, K-konci kacangan, T-kacangan, Panon kacangan, Rivet kacangan, patempatan husus jsb

Washers: Datar Washers DIN125A DIN126 DIN440 DIN433 DIN7989 DIN7349 DIN9021 DIN6916 BS4320A / B / C / E USS / Sae AS1252, F436 / F436M NFE-25-513 Fender Washers, Spring konci Washers ANSI / ASME B 18.21.1 DIN127B DIN7980 JIS B 1251 AS1085, Washers kuadrat, Huntu konci Washers DIN6797A DIN6797J DIN6797V DIN6798A DIN6798J DIN6798V, DIN7967 pall nut, Wave Washers DIN137A / DIN137B DIN2093 DIN6319 DIN432 AS1252 jsb

Anchors: leungeun baju Anchors, baud Anchors, serelek Dina Anchors, Cut Anchors, ngaganjel Anchors, Fishlike Anchors, beurat Kawajiban jangkar, Anchors Metal pigura, Metal Hit Anchors, Anchors Kimia, Hammer Girang Anchors, Split Girang Anchors, usik Besar Anchors, nilon anchors jsb

Screws: Kai Screws DIN571 DIN7995 DIN7996 DIN7997 DIN95 DIN96 DIN97, Mesin Screws DIN84 DIN85 DIN963 DIN964 DIN965 DIN966 DIN7985, siapkeun Screws DIN913 DIN914 DIN915 DIN 916 DIN417 DIN427 DIN438 DIN551, Self Ngetok Screws Self pangeboran Screws DIN7981 DIN7982 DIN7983 DIN7971 DIN7972 DIN7973 DIN7504, Drywall Screws jsb

Panjelasan Produk


Warna Séng Plated Hex stop kontak Datar Kepala Urug screw

Ngaran ProdukWarna Séng Plated Hex stop kontak Datar Kepala Urug screw
materialSéng Galunggung, Karbon Steel, steel Steel, Kuningan
ukuran1 / 4 ", 3 / 8", M5, M6, M8 atanapi sakumaha per pamundut anjeun
standarISO, GB, DIN, JIS, ANSI, BSW, ASME
sertipikatISO9001: 2008, SGS nguji laporan & RoHS
pagaweanZn- Plated, Ni-plated, Tin-Plated, pancaran Plated, Passivated, Kuningan plated, Cd- plated, fosfat Anodize, Cr-plated, Hideung Oksida jsb
Treatment panasTempering, Hardening, Spheroidizing, Stress Relieving jsb
paketpakét ékspor umum, atawa nurutkeun sarat customer urang
Main ProdukNgeunaan 7 -15 poé sanggeus kabeh rinci dikonfirmasi sarta bisa maturan pangiriman gancang pikeun urutan urgent
Palayanan palangganfasteners, fasteners non-baku, machining bagian CNC kayaning screws, kacang, bolts, stamping bagian, rivets, rod thread, washers, pin, jsb

Konéng Séng Plated Hex stop kontak Cap Urug screw


1. Baku: ISO, JIS, GB, ANSI, BSW, DIN atanapi non baku sakumaha ngaropea

2. Bahan: baja Karbon, steel steel304 / 316, Galunggung baja, Plastik

3. Dimension: M4-M100, Ukuran Special sadia kana pamundut

4. perlakuan beungeut: Séng, nikel plated, Hideung Oksida, HDG, Dacromet, jsb

5. Dijieun-to-urutan jasa sadia

6. Packing: packing Umum: Cartons + palastik tas + Usuk atawa nurutkeun sarat Anjeun

7. waktos pangiriman: Dina poé 10 atanapi dumasar kana kuantitas Anjeun

8. kadali kualitas konsisten, pabrik ISO.

Services urang


1 Q :. Dupi anjeun tiasa ngirim kuring katalog anjeun sarta daftar harga?

A: Salaku urang kudu leuwih ti rébuan produk, éta téh bener teuas teuing ngirim sakabéh katalog na daftar harga pikeun anjeun. Mangga ngawartosan urang gaya Anjeun kabetot, urang bisa nawarkeun pricelist keur rujukan anjeun.

2. Q: Kumaha ngeunaan kualitas produk anjeun?

A: 100 inspeksi% salila produksi. produk urang nu Certified kana standar kualitas internasional ISO9001, TS16949.

3. Q: bahan Naon produk tiasa nyadiakeun?

A: Karbon Steel, Galunggung Steel, steel Steel, Kuningan, Tambaga atanapi nurutkeun sarat Anjeun.

4. Q: Naon jaman pangiriman?

A: Kanggo produk di stock, urang tiasa ngilikan eta dina 7 poé sanggeus narima pembayaran Anjeun. Pikeun urutan custom, dina 24 ton, waktos produksi nyaeta 20-35 poé sanggeus dikonfirmasi unggal rinci.

5. Q: Naon packing anjeun?

A: packing Normal kami geus bulking di Cartons, 25kgs / karton, 36cartons / Usuk. Urang ogé bisa pak produk nurutkeun sarat Anjeun.

6. Q: Naon ngeunaan nanaon?

A: Urang nu yakin pisan di produk urang, jeung pek we aranjeunna kacida alusna pikeun mastikeun barang dina panangtayungan ogé.

.. 1 Good sanggeus layanan jualan Sakur masalah leutik lumangsung bakal direngsekeun dina waktu paling ajakan;

. 2 Loba taun pangalaman ékspor;

3. Daptar Spesifikasi nyaéta sadia kana pamundut anjeun

4. Wilujeng sumping di kirimkeun panalungtikan, urang baris bales geura-giru.

5. Kiriman Ajakan kalawan dokumén profésional

6. Adat packing, kalayan poto saméméh kiriman

7. Kualitas High sarta harga kalapa.

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsui, Cina (Daratan)
Brand Nami: HPF
Jumlah modél: hex screws kai stop kontak jati
Baku: DIN
Bahan: Karbon Steel
Ngaran produk: hex screws kai stop kontak jati
Ngaran: Hex stop kontak Urug screw
tipe sirah: Babak
Sertipikat: ISO14001: 2004
Ukuran: M7
perlakuan beungeut: Séng Plated digosok
Warna: Séng Bodas
Jenis: Adat Dijieun screw Fastener
Finish: Dacromet


G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!