Winrock

hardware jati, ngaropéa precision fasteners stainless steel

imah » produk » adat Fastener » hardware jati, ngaropéa precision fasteners stainless steel

hardware jati, ngaropéa precision fasteners stainless steel

Panjelasan Produk


Ngaran ProdukJati Hardware, ngaropéa Precision steel Steel Fasteners
materialSteel Steel atawa ngaropéa
ngabereskeunBersih atanapi ngaropéa
prosesMachining
kasabaran± 0.01mm
sertipikasiISO9001: 2008, SGS, ROHS
paketPP kantong, karton, kotak atawa nurutkeun syarat customer urang
pamakéanFastener, Urug Hardware
MOQPCS 1000
contokasadia
BalanjaShipped ku cara merenah jeung ongkos-éféktif.
kalungguhan TimeSampel: dinten 7-10 sanggeus deposit nampi,
barang angkatan: 12-15days sanggeus sampel geus disatujuan.

Produk husus


Bagian saendeng.

pabrik urang téh salah sahiji pabrik pangalusna anu bisa ngahasilkeun komponén precision saendeng kabayang di Cina.
Simkuring gaduh pangalaman ample sarta tingkat téhnologi luhur sorangan di industri jeung jaringan konsumén tinggi-tungtung lega pikeun komponén precision saendeng kabayang ka sakuliah dunya.
Kami komponén precision saendeng kabayang ieu loba dipaké dina alat-alat médis precision na Perkakas listrik somah jsb

Model Train kabayang.


pabrik urang kudu pangalaman beunghar kabayang karéta modél manufaktur.

produk urang nu diékspor ka Éropa jeung Amérika Serikat tur mikaresep reputasi tinggi di pasar!

Kabayang modél karéta di loba dipaké dina kareta api model jeung barudak kaulinan.

Desain custom Wilujeng sumping jeung produk baku panalungtikan!

utamana Supply


pabrik kami utamana nyadiakeun precision saendeng bagian, aci / as / séri spindle, gear, pin / jarum & tube, modél kabayang karéta, nozzle / klep, bushing, shrapnel, klip, kotak / bisi / pigura, dipager plastik, hardware (screw, nut, washer, baud, rivet jeung saterusna), ect.

FAQ


1, Kumaha sangkan Urutan custom?
Kirim surélék urang ka gambar lengkep atawa ukuran spésifik.
Lamun henteu, anjeun ogé tiasa ngirim kami sampel pikeun rujukan.

2, Kumaha sangkan mayar éta?
Keur nilai leutik, make PayPal téh beuki ongkos-efisien.
Keur nilai badag, make transfer bank.

3, Kumaha mun ménta sampel?
Kahiji, mayar fee sampel.
Kadua, nempatkeun urutan resmi first.Then anjeun bisa nanyakeun sampel bebas.

4, Kumaha mun ngahemat ongkos kapal?
Lamun matak kirang ti 100kg, via parusahaan express, kawas UPS / DHL / FedEx / TNT jeung sajabana
Lamun matak leuwih ti 200kg, kapal liwat laut téh leuwih murah.

5, Kumaha sangkan yakin kualitas nu?
Pariksa sampel munggaran.
Meunang laporan inspeksi jéntré tur gambar barang.

Service custom


Ngabagéakeun Service Adat!

Upami anjeun hoyong jasa custom, mangga bageur nawaran reureuh di kirimkeun kami informasi jéntré (bahan, finish, ukuranana, ect).

Eta bakal leuwih hadé lamun bisa ngirim kami CAD draiwing atawa gambar pikeun undertanding kami!

Atawa anjeun bisa ngirim kami sampel, urang bakal rancang dina produk sagemblengna nurutkeun sampel Anjeun
Bahan Avaiable.

1, Beusi: 1213, 12L14,1215, ect

2,Steel:C45(K1045), C46(K1046),C20,ect
3, steel Steel: SS201, SS303, SS304, SS316, SS416, SS420
4, Kuningan: C36000 (C26800), C37700 (HPb59), C38500 (HPb58), C27200 (CuZn37), C28000 (CuZn40)
5, Perunggu: C51000, C52100, C54400, jsb
6, Aluminium: Al6061, Al6063, Al7075
7, titanium
8, Plastik: PP (polipropilén), PC (Polycarbonate), PTFE (Teflon), POM, nilon, ect
9, OEM nurutkeun pamundut anjeun

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: QFC, HPF
Baku: DIN
Ngaran produk: Urug Hardware, ngaropéa Precision steel Steel Fasteners
Ngaran: steel Steel Fasteners
Bahan: steel Steel
perlakuan beungeut: Bersih atawa ngaropéa
Ukuran: Customzied
Pamakéan: Urug Hardware
Sertipikat: SGS, ROHS, ISO
Kasabaran: ± 0.05mm
Pakét: sarat meuli urang


G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!