Winrock

gh2132 / a286 fasteners stainless steel hex beurat kacangan m6-m64

imah » Screws Fastener » gh2132 / a286 fasteners stainless steel hex beurat kacangan m6-m64

No.109-S31254 A193 B8MLCuN kacangan hex beurat

Rincian Gancang:

Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HDF
Jumlah modél: DIN6330 beurat Hex Nut
Baku: DIN
Bahan: Galunggung Steel GH2132 / A286
Jenis: beurat Hex kacangan
Kelas: 4.8 / 8.8 / 10.9 / 12.9 Ect
Ukuran: M6 - M64, 1 / 4 "- 3"
Warna: Silvery
Finish: Bersih
Ngaran produk: GH2132 / A286 fasteners stainless steel beurat Hex kacangan

Pasipatan mékanis
dénsitas8.5 kg / dm³
rm mnt930 N / mm²rm max1180 N / mm²
Rp 0.2 mnt630 N / mm²Rp 0.2 max850 N / mm²
Elongation mnt12%Elongation max20%
Komposisi kimia (dina Beurat%)
unsurCNiCrMnPSMoAlTiVB
mnt0.032413.51 1 1.90.10.003
max0.082716.520.0250.0151.50.352.30.50.01

ukuranMétrik diaméterna M6 mun M100; inci diaméterna 1 / 4 "pikeun 3", Panjang: 10-4000mm
material316L, 316LN, 316Lmod, 316Ti, 317L, 317LN, 321,310S, 904L 254SMO AL6XN

1.4529 Super alloy austenitic

Duplex stainless steel 2205, 2507, S32760.
Hastelloy C276, Hastelloy C4, Hastelloy C22,

Hastelloy B2, HastelloyB3,

Monelk500, Monel400, GH2132 / A286, GH4169 / Inconel718, Inconel600,

Inconel601, Inconel625,

Incoloy800/800H/800HT, Incoloy825,Alloy59.alloy20
rentang produkBaud, nut, screw, washer, rod thread, flange, kawat las
standarproduk DIN ASME GB JIS non-standar
logoHDF, ogé nurutkeun syarat klien urang
MOQ50pcs sahenteuna, ogé nurutkeun ukuran sarta bahan
kawijakan sampelsampel bisa disadiakeun, fee sampel bakal boga muatan lamun euweuh instock.
waktos sampelHiji poé pangiriman lamun kami geus di stock, salah minggu lamun teu di stock.
Dina barang stock904L Hex nut M6 mun M36, 1.4529 Hex nut M6 mun M36

duplex 2205 / 2507 Hex nut M6 mun M36

304 / 316 / 316L hex baud na nut M6 mun M36.
beuli Hiji eureunurang mantuan Anjeun sareng salah sahiji purchasing eureun
OEM katampanuhun
sertipikat test ngagilingnuhun
laporan inspeksinuhun
istilah pamayaranT / T, Western Union, L / C
rinci packingKarton kotak 270x260x160, Usuk 900X500X400
anggapananaforging tiis tur forging panas
nagara diéksporAmérika Sarikat, Jerman, Arab Saudi, Koréa Kidul, jeung sajabana

Tinjauan pabrik:

Naha milih kami?
1. Produsén Profesional pikeun baud, screw, nut, washer, threaded rod, jangkar, PEM fasteners, cnc lathe bagian machined, patempatan lathe otomatis, patempatan mesin panggilingan jsb
2. Leuwih ti 6 taun pangalaman.
3. 100% inspeksi on dimensi kritis kalayan akurasi tinggi +/- 0.01-0.05mm nurutkeun sarat.

FAQ:
1. Naon produk utama anjeun?
A: Fasteners, baud, nut, screws, washer, threaded rod, anchors, ngetok diri screws, screws driling diri, plat stainless steel, jsb
2. What is the time pangiriman anjeun?
A :. Eta gumantung kana upami urang gaduh saham atanapi henteu, upami urang gaduh barang stock, urang tiasa pangiriman dina 2 poé sanggeus narima pembayaran Jeung ilaharna produksi urang aya dina 20-30 poé pikeun hiji wadah (20-26 ton) produk.
3. Naon istilah mayar anjeun?
A: Lolobana ieu kami nganggo 30% sateuacanna mayar ku T / T, 70% saméméh kiriman
Pikeun urutan jumlah leutik, urang gaduh akun paypal, oge rugbi barat, MoneyGram nyaeta ok.
4. Kumaha kualitas anjeun? Jeung naon lamun urang teu puas quanlity anjeun?
A: Urang ngahasilkeun urutan Anjeun mastikeun ku pamundut anjeun Lamun kualitas ieu teu bisa ditarima, urang bakal ngabalikeun duit ka anjeun ..

, , ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!