Winrock

harga alus cnc machining custom dijieun rod threaded internal

imah » Screws Fastener » harga alus cnc machining custom dijieun rod threaded internal

No.62-Monel K500 rod threaded

Rincian gancang
Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HDF
Baku: Din, ISO, JIS, GB, ANSI, BSW, DIN atanapi non baku sakumaha ngaropea
Sertifikasi: ISO9001: 2000; ISO14001: 2004
istilah pembayaran: 30% sateuacanna, 70% saméméh kiriman. Sampel 100% sateuacanna
Bahan: Karbon Steel, steel Steel, baja, aluminium, kuningan, Séng Allo, Tambaga, jsb
Diaméterna: M2-M64
Panjangna: 10mm-1000mm
Kelas: 4.8,6.8,8.8,10.9,12.9, jsb
Tamansari finish: Zn- Plated, Ni-plated, Passivated, Tin-plated, Sandblast na Anodize, jsb
Kaunggulan: OEM / ODM jasa sadia
Packing: sakumaha pamundut anjeun

Panjelasan Produk:
Wilujeng sumping di HDF, machining cnc kami custom dijieun threaded internal rod gaduh 10 sataun di sawah fastening ieu, Sarta urang sorangan pabrik urang sorangan. basing on pangaweruh urang, sarta jasa profésional urang. cnc machining custom dijieun rod threaded internal nyaéta salah sahiji produk utama urang, urang tiasa ngalakukeun hal eta dina tambaga, stainless steel, baja Karbon, baja alloy na jsb machining cnc kami custom dijieun rod threaded internal tiasa di garis kalawan DIN, JIS, BS , ISO, GB baku. Urang bisa ngahasilkeun tipena béda machining cnc custom dijieun rod threaded internal, lajeng Anjeun ogé bisa ngaropéa nu produk nu hayang, lamun boga sampel atawa gambar.

Ngaran Produkcnc machining custom dijieun rod threaded internal
standarISO, JIS, GB, ANSI, BSW, DIN atanapi non baku sakumaha ngaropea
material1. Steel:C45(K1045), C46(K1046),C20

2. Steel Steel: SUS303, SUS304, SUS316, SUS410, SUS420
3. Kuningan: C36000 (C26800), C37700 (HPb59), C38500 (HPb58)
4. Beusi: 1213, 12L14,1215, ect
5. Galunggung baja: SCM435,10B21
6. Aluminium: Al6061, Al6063 jsb

diaméternaM2-M64
panjang10mm-1000mm
standarDIN, ISO, ANSI, ASME, BS, AS, JIS sarta non-standar
kelas4.8,6.8,8.8,10.9,12.9, jsb
Treatment permukaanZn- Plated, Ni-plated, Passivated, Tin-plated, Sandblast na Anodize, Polandia, elektro Lukisan, Hideung Anodize, Userboxtop, Chrome plated, Hot Deep Galvanize (HDG) jsb
Treatment panasTempering, Hardening, Spheroidizing, Stress Relieving.
istilah pamayaran30% sateuacanna, 70% saméméh kiriman. Sampel 100% sateuacanna
mere nyahoMangga nyanggakeun nyaho ukuran, kuantitas, Bahan atanapi kelas, beungeut, Lamun husus jeung produk Non-baku, mangga nyadiakeun teken atawa Poto atawa Sampel ka kami

parusahaan urang boga hiji tim unggulan sarta profésional anu kalibet dina perdagangan asing perennially, sarta ngabogaan sajumlah tinggi terampil pangalaman insinyur. parusahaan urang geus maju equipments produksi jeung instrumen tés kalawan tim pamasaran alus teuing jeung mitra channel wilayah domestik, urang boga rencana manajemen sampurna pikeun ngembangkeun pasar produk jeung produk sanggeus-jualan jasa. Dina waktu nu sarua, urang bakal taat prinsip sarta taat pamanggih "Quality: The cornerstone of kredibilitas", sarta kami salawasna masihan prioritas luhur ka kualitas produk sarta kami tulus nyadiakeun kualitas luhur, harga kalapa, produk dipercaya jeung jasa pangalusna pikeun tiap customer.

Naha Pilih Us:
1. Taya sual ngabalikeun duit dina 3 poé.
2. Ogé dilatih sarta ngalaman staffs ngajawab patarosan anjeun.
3. waktos kalungguhan pondok.
4. Lulus standar Internasional.
5. Non-standar / baku / OEM / ODM / ngaropéa layanan nu disadiakeun.
6. Leutik kuantitas aya.
7. Urang tiasa ngararancang nurutkeun pamundut konsumén '.
8. Bisa dipak ku sarat konsumén '.

Kilang kitu urang:

FAQ
Q1. Naon istilah anjeun packing?
A: Packing: Polybag + ékspor karton kuat, atanapi sakumaha per pamundut customer urang
Q2. Naon istilah Anjeun pembayaran?
A: T / T 30% salaku titipan, tur 70% saméméh pangiriman. Ieu gé ngirim Anjeun poto tina produk na bungkusan sateuacan Anjeun mayar baki.
Q3. Naon istilah anjeun pangiriman?
A: EXW, FOB, CFR, CIF, jsb
Q4. Kumaha ngeunaan waktu pangiriman anjeun?
A: Umumna, éta bakal nyandak 15 mun 30 poé sanggeus narima pembayaran sateuacanna Anjeun. Waktu pangiriman husus gumantung kana barang jeung kuantitas urutan Anjeun.
Q5. Dupi anjeun ngahasilkeun nurutkeun sampel?
A: Sumuhun, urang bisa ngahasilkeun ku sampel Anjeun atawa gambar teknis. Bisa ngawangun molds na fixtures.
Q6. Naon kawijakan sampel anjeun?
A: Urang bisa nyadiakeun sampel lamun urang boga patempatan siap di stock, tapi konsumén kudu mayar biaya sampel sarta biaya kurir.
Q7. Anjeun nguji sakabeh barang anjeun méméh pangiriman?
A: Sumuhun, urang kudu test 100% saméméh pangiriman

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!