Winrock

screws titanium Gr5 na fasteners pikeun Industrial

imah » produk » screws titanium Gr5 na fasteners pikeun Industrial

screws titanium Gr5 na fasteners pikeun Industrial

Panjelasan Produk


Screws Gr5 titanium na Fasteners pikeun Industrial

1. OEM pabrik.

2. Precision: nurutkeun gambar Anjeun.

3. Kami bisa nyadiakeun lambaran logam, bagian mékanis machining, perlakuan permukaan kayaning anodization na plating nurutkeun sarat konsumén urang '.

4. produk urang geus diékspor ka Amérika, Kanada, Inggris, Bélgia jeung Jepang, urang bisa ngajamin kualitas luhur.

5. Nawiskeun jasa OEM nurutkeun gambar anjeun sarta sampel.

6. jaminan kualitas:% inspeksi 100 saméméh kiriman ku micrometre, gauge jangkungna, projector ukur mesin, koordinat ukur mesin (CMM).

kaunggulan:

1.Fast waktos kalungguhan

2.Small MOQ sadia

3.Non-baku / standar / OEM / ODM / ngaropéa layanan nu disadiakeun

4.Certificate: ISO9001: 2008, ROHS, SGS
5.High precision

ngaran brand J & B
bahan sadia1.Stainless Steel: SS201, SS303, SS304, SS316, SS410, SS420
2,Steel:C45(K1045), C46(K1046),C20,etc.
3.Brass: C36000 (C26800), C37700 (HPb59), C38500 (HPb58),
C27200CuZn37), C28000 (CuZn40), jsb.
4.Bronze: C51000, C52100, C54400, jsb
5.Iron: 1213, 12L14,1215, jsb.
6.Aluminum: Al6061, Al6063, jsb
7.Carbon steel: C1006,C1010,C1018,C1022,C1035K,C1045,12L14,etc.
8, Galunggung baja: SCM435,10B21, C10B33, jsb.
perlakuan permukaan sadiaZn- Plated, Ni-plated, Passivated, Tin-plated, Sandblast na Anodize,
Polandia, elektro Lukisan, Hideung Anodize, Userboxtop, Chrome plated,
Panas Deep Galvanize (HDG) jsb
Treatment panasTempering, Hardening, Spheroidizing, Stress Relieving.
CetificateISO9001-2008, SGS, ROHS
standarISO, GB, DIN, JIS, ANSI, BSW.etc
Prosés pembuatan

Pos → washer → assembly → Threading → perlakuan mesin → panas sekundér → plating → Anti slipping → baking → QA Paket → pengiriman barang

paket1.Plastic Tas + karton + Usuk (ukuranana karton: 20cm * 20cm * 15cm).

2.according sasuai konsumén.

3.Suitable pikeun pengiriman barang laut na pengiriman barang hawa.

Sarat pembayaran30% deposit pikeun ngonfirmasi ordo, pembayaran ditinggalkeun kasaimbangan saméméh pengiriman barang
kualitas RekSateuacan pengiriman barang, anu QC bakal nguji, sarta kami mastikeun barang urang baris nyugemakeun YR paménta 100%, sarta boga jaminan bulan 18
Saatos jasa jualanurang tuturkeun nepi barang keur unggal customer
sarta ngabantu ngajawab masalah sanggeus jualan.

naha anjeun kedah milih kami?


10 taun professsional produsén komponen hardware, 5 taun pangalaman dagang asing, para nasabah of leuwih nagara 32 ti Eropa Barat, Eropa Tengah, Eropa Timur, Amérika, Asia Timur, Selatan Asia wétan, Afrika jeung saterusna nepi ka didatangan ku pabrik urang, husus ngahasilkeun dept anu ngahasilkeun nurutkeun sasuai ka nu Anjeun tur bebas inspeksi dept anu bakal pasti 100% inspeksi saméméh kiriman.

Services urang


parusahaan urang salawasna nempatkeun kapentingan konsumén jeung kualitas produk jeung tempat munggaran, sarta salawasna taat
kana "euweuh pangalusna, ngan hadé" salaku Tujuan urang. Urang bakal komitmen nyadiakeun produk kualitas luhur kalawan
jasa situs sampurna sarta sanggeus-jualan service.And jasa oter sakumaha dihandap:
1. Tiasa nawiskeun sampel bebas lamun urang boga produk sarupa
produk custom-dijieun 2.Can nurutkeun gambar klien urang atawa sampel
3.Help customer kami mendesain sarta ngamekarkeun patempatan anyar
4.Offer 24h panas garis, upami aya sababaraha salah produk urang, urang tiasa ngajawab kahiji waktos

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HPF
Ngaran produk: Screws Gr5 titanium na Fasteners pikeun Industrial
Bahan: titanium, baja aluminium, baja karbon, stainless steel atanapi sakumaha pamundut
poé 8 atanapi nurutkeun kuantitas: pangiriman
MOQ: 500pcs
Baku: Din, GB, JIS, ISO, ANSI, atawa non-standar
Sertipikat: ISO9001-2008, SGS, ROHS
Pagawean: Polishing, séng-plated, atawa salaku sarat
Ukuran: nurutkeun kana pembeli
jasa diobral: prosés sakabeh produk tracking


G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!