Winrock

hardware fastener hastelloy c276 n10276 stop kontak sirah cap screw

imah » produk » Non-Standar Fastener » hardware fastener hastelloy c276 n10276 stop kontak sirah cap screw

No.5-Hardware fastener Hastelloy C276 N10276 stop kontak Kepala Cap screw

Panjelasan Produk


1. Kelas: Hastelloy C / C-276 / C-4 / C-22 / C-2000 / C-59 / B / B-2 / B-3 / X,

2. Ukuran: M6-M100

3. Baku: DIN 933 / 931

4. Sertifikasi: ISO9001

Ngaran Produk
Hastelloy C-276 UNS N10276 2.4819 baud
material
Nikel Galunggung baja, stainless steel
warna
caang
standar
Din GB ISO ANSI ASTM
kelas
Hastelloy C-276
Brade
HPF, QFC
benang
kasar, Rupa
dipaké
Petrochmical, industri minyak jeung kimia jsb

rinci bahan


HPF bisa ngahasilkeun mumpuni Hastelloy C-276 baud tina sagala jinis tiis dibentuk jeung panas ngajalin. Bentuk anu bolts sagi genep, hex bolts beurat, bolts stop kontak cap, bolts jangkar, sarta bolts non-standar lianna numutkeun gambar customer. Ukuran éta Bulan ti M8-M100 di métrik na 3 / 8 "pikeun 3-1 / 2" dina inci, jeung beda-beda panjangna.

Hastelloy C-276 ngabogaan résistansi alus teuing pikeun korosi localized, stress korosi cracking, pangoksidasi sarta ngurangan media, nu jas pikeun rupa-rupa lingkungan prosés kimiawi, kaasup beusi sarta cupric chlorides, média panas kacemar (anorganik organik jeung), format na asam asétat, seawater na brine solusi. Samentara éta, Hastelloy C276 teh sababaraha rupa bahan nu bisa tahan efek corrosive gas klorin baseuh, hypochlorite jeung klorin dioksida.

aplikasi:
Hastelloy C276 ieu dilarapkeun dina widang ieu, kawas processing Kimia, perlakuan runtah, kontrol polusi, produksi bubur na keretas, jeung rékayasa laut, jsb

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: QFC, HPF
Jumlah modél: DIN ISO ASTM
Baku: ANSI / ASME / DIN / ISO, DIN ATSM GB AISI ASME
Ngaran produk: ASTM / AISI / DIN HASTELLOY baud
Bahan: Galunggung Hastelloy C-276
Size: M6-100, 1/4"-4"
Kelas: ASTM Galunggung Hastelloy C-276
perlakuan beungeut: treatment panas
Sertipikat: ISO9001: 2008


G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!