Winrock

supplier hardware fastener 316 stainless steel sirah datar beuheung pasagi din603 m4 kenop baud

imah » produk » supplier hardware fastener 316 stainless steel sirah datar beuheung pasagi din603 m4 kenop baud

supplier hardware fastener 316 stainless steel sirah datar beuheung pasagi din603 m4 kenop baud

Panjelasan Produk


Ngaran Produk
Hardware Fastener Supplier 316 steel Steel Datar Kepala Square beuheung DIN603 M4 kenop baud
material
Karbon Steel, Galunggung baja, stainless steel atanapi 304 302 321 304L 201 667 668 316 316L
ukuran
Baku sarta Non-baku nurutkeun gambar atawa sampel
standar
GB, DIN, ANSI, JIS, BSW, ISO jeung non-standar
kelas
4.8/6.8/8.8/10.9/12.9
Treatment permukaan
Zn- Plated, Ni-plated, Passivated, Tin-plated, Sandblast na Anodize, kromat, Userboxtop, elektro Lukisan, Hideung Anodize, Userboxtop, Chrome plated, Hot Deep Galvanize (HDG) jsb
Treatment panas
Tempering, Hardening, Spheroidizing, Stress Relieving.
Prosés pembuatan
Pos / washer assembly / Threading / sekundér mesin / panas treatment / plating / Anti slipping / baking / QA / Paket / pengiriman barang
mesin
otomatis mencét mesin, mesin otomatis judul, lulugu tiis-precision tinggi mesin coét permukaan, mesin coét involantary, Digital Micro Vickers karasa tester, Electrolytic metrical ketebalan gauge, Visi Ngukur Mesin, Fischer wengkuan X-ray ketebalan gauge jeung saterusna
sertipikat
ISO / TS16949: 2009
pak-pakan
Ku keretas plastik, lajeng dibungkus dina karton kandel, ditunda Usuk atawa nurutkeun sarat klien urang
pangiriman
10-15 poé sakumaha biasa, Bakal dumasar kana kuantitas urutan lengkep.
conto
bisa nyadiakeun sampel haratis, upami sampel kami kudu di stock
garansi
urang mastikeun barang urang baris nyugemakeun pamundut anjeun tina 100%
Saatos jasa jualan
Urang baris ngabasmi barang keur unggal pelanggan jeung ngabantu mun slove masalah sanggeus jualan

Naha Pilih Us


1. Quality tinggi: produk urang geus lulus sertifikasi ISO / TS16949: Sistim manajemén kualitas 2009, sistem kualitas ketat, pagawe téhnologi ogé dilatih, reputasi alus di pasar.

2. Harga lumrah: Urang téh produsén, urang salawasna narékahan pikeun manggihan cara ngurangan waragad produksi urang jeung hayu unggal konsumén urang meunang kauntungan.

3. Considerate Service: Free Consultance saméméh diobral, ngalacak nutup pemesanan tur ngajawab masalah sanggeus diobral, kami daék jasa unggal klien pikeun unggal prosés di urus.

4. Tim profésional: dangong jawab na minat taya.

FAQ


Q1: Dupi anjeun hiji parusahaan dagang atawa pabrik?
A1: Urang aya pabrik, urang nyadiakeun harga pabrik sarta mangga buka anjeun tampi iraha wae.

Q2. Naon istilah anjeun packing?
A2: Umumna, pek we barang urang dina kantong plastik, teras di cartons kandel sarta aya ditunda pallets.

Q3. Naon istilah anjeun pangiriman?
A3: EXW, FOB, CFR, CIF

Q4. Kumaha ngeunaan waktu pangiriman anjeun?
A4: Umumna, éta bakal nyandak 10-15 poé sanggeus narima pembayaran sateuacanna Anjeun. Waktu pangiriman husus gumantung
dina barang jeung kuantitas urutan Anjeun.

Q5. Dupi anjeun ngahasilkeun nurutkeun sampel?
A5: Sumuhun, urang bisa ngahasilkeun ku sampel Anjeun atawa gambar teknis. Bisa ngawangun molds na fixtures.

Q6. Naon kawijakan sampel anjeun?
A6: Urang bisa nyadiakeun sampel haratis lamun urang boga patempatan siap di stock.

Q7. Anjeun nguji sakabeh barang anjeun méméh pangiriman?
A7: Sumuhun, urang kudu test 100% saméméh pangiriman

Q8. Naon istilah Anjeun pembayaran?
A8:% deposit TT 30 sateuacanna, 70% kasaimbangan pembayaran saméméh kiriman.

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HPF, QFC
Baku: DIN
Bahan: stainless steel kenop baud
Kelas: SUS316 kenop baud
Finish: pickling Asam
Ukuran: M4 kenop baud
Sampel: Free
Sertipikat: ISO9001: 2008
Pangiriman Time: The 7 poé panggancangna lamun di stock
Suplai Kamampuhan: 500 ton / per bulan


G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!