Winrock

supplier hardware a320 b8m stud baud

imah » produk » Minyak sarta Gas Fastener » supplier hardware a320 b8m stud baud

No.51-Full threaded hex baud, nut, washers. A193 GR B8C, B8T, B8M

spésifikasi


A320 B8M stud baud
Oxid hideung, Hot dip galvanized, CAD-plated, Blue PTFE coated (Blue XYLANE 1014,1424), Teflon

standarDINANSI / ASMEGBJISNon-standar
ukuranOmod. M5-M100,1 / 4 luhur
materialBahan stainless steel, duplex Steel
kelasA2-70,A4-70,A4-80,B8,B8M, B8 Cl2, B8M Cl2
ngabereskeunPolos, YZP, Hideung, ZPHDG plated, PTFE, CAD PLATED
sertipikatISO9001: 2008, TS16949
nami A193 / A320 B8, B8M

ASTM A193

wengkuan

Asalna disatujuan dina 1936, spésifikasi ieu beurat garapan dina aplikasi minyak bumi sarta konstruksi kimiawi. Standar ASTM nyertakeun baja alloy jeung bahan baja bolting steel pikeun suhu luhur atawa layanan tekanan tinggi. spésifikasi ieu ngawengku fasteners dimaksudkeun pikeun pamakéan dina kapal tekanan, valves, flanges, sarta fittings. Sanajan, bahan ieu sering aya di kasar nasional pitches (UNC) thread, upami dipake dina aplikasi tradisional, threads anu dieusian 8 threads per inci (TPI) pikeun diaméter luhureun hiji inci.

Di handap ieu kasimpulan dasar tina sababaraha sahiji sasmita umum. ASTM A193 nyertakeun sababaraha spésifikasi standar lianna teu kaasup dina pedaran ieu kaasup B5, B6, sarta B16.

Disarankeun palapis,

Oxid hideung, Hot dip galvanized, Séng plated, CAD-plated, Blue TPFE coated (Blue XYLANE 1014,1424), Héjo TPFE coated (Héjo XYLANE 1014,1424) .FEFLON coated

sasmita

B7

Galunggung baja, AISI 4140 / 4142 quenched na tempered
B8

Kelas 1 steel baja, AISI 304, leyuran carbide dirawat.

B8MKelas 1 steel baja, AISI 316, leyuran carbide dirawat.
B8Kelas 2 steel baja, AISI 304, leyuran carbide dirawat, galur hardened
B8MKelas 2 steel baja, AISI 316, leyuran carbide dirawat, galur hardened

Pasipatan mékanis


kelasukuranTensile ksi, mntNgahasilkeun, ksi, mntElong,% mntRA% mnt
B7Nepi ka 2-1 / 21251051650
2-5 / 8 - 4115951650
4-1 / 8 - 7100751850
B8 Kelas 1sadaya75303050
B8M Kelas 1sadaya75303050
B8 Kelas 2Nepi ka 3 / 41251001235
7 / 8 - 1115801535
1-1/8 - 1-1/4105652035
1-3/8 - 1-1/2100502845
B8M Kelas 2Nepi ka 3 / 4110951545
7 / 8 - 1100802045
1-1/8 - 1-1/495652545
1-3/8 - 1-1/290503045

Pasipatan kimia


unsur

B7 (AISI 4140)B8 (AISI 304)B8M (AISI 316)
karbon0.37 - 0.49%0.08% max0.08% max
mangan0.65 - 1.10%2.00% max2.00% max
Fosfor, max0.035%0.045%0.045%
Walirang, max0.040%0.030%0.030%
Silicon0.15 - 0.35%1.00% max1.00% max
kromium0.75 - 1.20%18.0 - 20.0%16.0 - 18.0%
nikel8.0 - 11.0%10.0 - 14.0%
molybdenum0.15 - 0.25%2.00 - 3.00%

Dianjurkeun kacangan sarta Washers


baud kelas

kacanganWashers
B7A194 Kelas 2HF436
B8 Kelas 1A194 Kelas 8SS304
B8M Kelas 1A194 Kelas 8MSS316
B8 Kelas 2A194 Kelas 8SS304
B8M Kelas 2A194 Kelas 8MSS316

, , , , , , , , , , ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!